Dodaj do ulubionych

Basen - szkoła Dzidziuś

21.08.06, 02:31
Mam pytanie do osób które chodzą a raczej będą chodziły) na zajęcia do
Dzidziusia: czy dostaliście już propozycje terminów zajęć? Jak sie
zapisywałam na zajęcia do słyszłąma że do 15.08 dostanę propozycję godzin na
maila... no i pusto w skrzynce? Pani zapisywała mnie na jakimś świstku więc
nie wiem czy o mnie "zgubili" czy mają poślizg w rozsyłaniu maili.
Obserwuj wątek
    • ewa7619 Re: Basen - szkoła Dzidziuś 21.08.06, 08:52
      ja też jeszcze nic nie mam, pewnie się spóźniają
      • jandj Re: Basen - szkoła Dzidziuś 21.08.06, 23:31
        wyglada to tak ze dosteniecie termin wykupu terminu, tam bedzie juz z gory
        okreslony dzien i godzina. Od razu dzwoncie i ustalcie sobie dzien i godzine.
        Ja polecam sobote- nie ma problemu z dojazdem i korkami. Moj synek chodzil od 9
        miesiaca- pierwsze zajecia sa przykre ale potem bajka ! do tego rozwuj dziecka
        jest niesamowity ! Nie zapomnijcie kamer i aparatow !
        • balbina16 Re: Basen - szkoła Dzidziuś 21.08.06, 23:55
          A ja mam pytanie: co to jest "termin wykupu terminu" i jeśli na tym "terminie
          wykupu terminu" będzie już z góry ustalony dzień i godzina, to po co dzwonić i
          ustalać ten dzień i godzinę?wink

A tak na poważnie, to dostaje się wiadomość z terminem wykupu karnetu na zajęcia
          i przy tym wykupie prowadzący proponują termin (dzień i godzinę) zajęć. Jeśli Ci
          termin nie będzie pasował, możesz negocjować.Jeśli będzie jeszcze jedna grupa
          odpowiadająca stopniem zaawansowania Twemu dziecku, myślę, że nie powinno być
          problemu z przeniesieniem. Ale to już zależy od prowadzących.
          I o ile mnie pamięć nie myli, te wiadomości mieli rozsyłać na początku września.
          Ale może coś mi się pokiełbasiło.
          • beata1974 Re: Basen - szkoła Dzidziuś 22.08.06, 08:37
            ja też zgłosiłam swoje dziecko tylko do grupy 3-5 latków i jak na razie żadnej
            odpowiedzi - informacji miała być koło 20 - my zgłosiliśmy się na Witomino

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka