emi3city 10.06.08, 23:00 ja w temacie. moze byc uzywane. dziekuje rowniez za info gdzie w gdyni/okolicy mozna kupic. ja w gdyni nie znalazlam niestety. akpol, vitalia tez nie maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolinek77 Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 11.06.08, 11:06 ale o co dokładnie chodzi o stojak na kółkach mocowany do wózka????? jezeli tak to ja równiez miałam kłopot z jego dostaniem były na allegro kosztowały około 400zł i nie miałam jak sprawdzić czy pasują do mojego wózka więc wynalazłam patent- kupiliśmy małą deskorolkę taką jak były za naszych czasów nie te szerokie mocowalismy deskorolkę (sposób ciezko wytłumaczyc ale mozna wymyslec swój patent) w kazdym razie maluch stoi na deskorolce za wózkiem a przed prowadzącym wózek i trzyma się np budki od wózka albo rączek które ty pchasz Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka1612 Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 11.06.08, 12:18 taki właśnie stojak miała Emmaljunga. Te wózki są w sklepie Mama i ja na Grunwaldzkiej ( naprzeciwko Media Markt ), mozna tam spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
emi3city Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 11.06.08, 15:09 wlasnie o taki stojak do jazdy chodzi. deskorolka odpada, bo moj starszy ma dopiero 2 latka wiec ciezko bedzie. zobacze w gdansku dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 11.06.08, 23:35 Niestety, ja szukałam w Gdansku i ... bez poztywnego rezultatu. Jesli do twojego wozka pasowac bedzie "deskorolka" od emmaliungi albo mutsy to faktycznie w "mama i ja" bedziesz mogla zamowic - ale w ciemno, bo w sklepie nie maja... a jak nie mają, to nie bedziesz miala jak sprawdzic czy pasuje do Twojego wózka - błędne koło. Ja kupiłam uniwersalna dostawke na angielskim e-bay za 40 zł (używana). Na allegro sporo sie ich sprzedaje. Ci co mają żyłke do interesu kupują je w UK za 30-40 zł i u nas sprzedają za ok 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
emi3city Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 14.06.08, 11:08 a mozna wiedziec ile cie kosztowala przesylka z uk? Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 16.06.08, 19:29 kupilam na allegro za 260 zl buggy board firmy lascal - rewelacja. moj syn nadal to uzywa a teraz dopinamy do maclarena (wczesniej do bebecar- podobno pasuje do wiekszosci wozków) sa tez kiddy board ale te nie pasuja juz do wszytskich www.allegro.pl/item383846509_buggy_board_lascal_dostawka_do_wozka.html ja mam nowsza wersję a tu jeszcze jeden www.allegro.pl/item382828074_kiddy_board_uzywany_przez_jedno_dziecko.html Odpowiedz Link Zgłoś
emi3city Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 18.06.08, 21:39 obawiam sie zakupow z allegro. mam x-landera a on ma dosc masywna konstrukcje - znaczy bardzo gruba rame. nie jestem pewna czy sie zaczepie na ebay de jest duzo i w dobrych cenach, ale na slepo chyba sie nie da i tak sobie mysle, ze meza poprosze to mi zrobi. chyba bedzie najrozsadniej. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 18.06.08, 22:09 ta dostawka ma orginalnie takie plastikowe paski ktore musza objac rurke od stelarzu. Jak chcesz to w wolnej chwili zmierze ich maksymalny obwod. Ale ja mam ta dostawke przymocowana do at4 - a ten wozek ma mega grube rurki od stelarzu - ale to nie problem, moj maz te plastki wymienil na taka tasme, co sie na metry mozna kupic w pasmanterii (taka tasma jak przy plecakach) i jest ok Ceny przesylki samej deskorolki Ci nie podam, za przewiezienie wozka, fotelika, deskorolki, placilam 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 18.06.08, 22:22 te paski maja ok. 25 cm długosci Odpowiedz Link Zgłoś
emi3city Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 20.06.08, 21:36 czy moge prosic link do takiej samej dostawki lub jej pelna nazwe? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
rafdrim Re: poszukuję dostawki do wózka dla starszego dzi 26.05.15, 10:12 Wprowadzamy dodatkowe akcesoria do Buggypod Lascal Maxi. Nakładka dzięki której starszak może siedzieć przypięty pasami Buggypod Perle. Nakładkę można też wykorzystać jako siedzenie dla młodszego dziecka np. na krześle w restauracji. Wypowiadam się jako Importer www.buggypod.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mip1 mam cos takiego 21.06.08, 22:29 Witaj, mam taką dostawke na bardzo zwrotnych kółkach do sprzedania. Jestem z Gdyni, zrobie jutro zdjęcia i prześlę Ci na adres gazetowy, ok? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: mam cos takiego 23.06.08, 18:17 prosze bardzo www.lascal.se/Default.aspx?PageID=5e3540c0-53db-4187-bfe9-3286155e1a8b Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Pasuje do freestyle 23.06.08, 18:20 sprawdź tu, to jest rozwianie twoich watpliwosci: www.buggyboard.info/page.php?buggy=80 Odpowiedz Link Zgłoś
mip1 Re: mam cos takiego 04.07.08, 01:11 niestety jestem na wczasach do 13 lipca, prześlę znów od razu po przyjeździe Odpowiedz Link Zgłoś
emi3city Re: mam cos takiego 26.06.08, 22:53 witam! super!!!! nie moge sie dostac na poczte z gazety inna: emi3city@wp.pl jestem nadal zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś