majowamama77 24.07.08, 17:03 Witam, moj 2 miesieczny synek ma miec wykonaną scyntygrafię nerek. Dzisiaj dowiedziałam sie ze w zaiązku z tym konieczna jest 3 dniowa hospitalizacja - na dzien przed i dzien po. Wie ktoś moze dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: scyntygrafia 24.07.08, 22:20 a gdzie chcesz tę scyntygrafię zrobić? ja z moim synem jechałam do Warszawy bo mówiono mi ze w Trójmieście się nie da.Ale to było 1,5 roku temu. nie potrzebny jest przy tym badaniu pobyt w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
majowamama77 Re: scyntygrafia 24.07.08, 23:34 w gdansku w am. tam przyjmuja tylko kilka osob w miesiacu bo to jest zalezne od tego czy maja znacznik. dostaja go podobno od czasu do czasu w malej ilosci. Gdybym wiedziala ze to sie wiaze z dodatkowym pobytem w szpitalu to bym probowala w warszawie zalatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: scyntygrafia 25.07.08, 21:44 no własnie.Odwieczny problem ze znacznikiem.I zazwyczaj mówią ze juz będzie a nia ma.Niestety.Dlatego ja od razu jechalam do Warszawy na Alpejską.Wtedy koszt był 170zł ale za to bez kolejek i czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 Re: scyntygrafia 28.07.08, 19:39 my robimy w CZD w Warszawie bez hospitalizacji ale mozliwe ze u nas tak jest bo ja robiłam w am cystografię synowi i musielismy przechodzic przez izbę przyjęc wypełniać papiery jedniodniowego pobytu w szpitlu choc faktycznie w nim nie byliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 Re: scyntygrafia 28.07.08, 19:39 jak bedziesz chciała zrobic prywatnie to polecam www.uronef.pl tam na pewno ktoś ci cos poleci Odpowiedz Link Zgłoś