Dodaj do ulubionych

DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE???

02.01.04, 21:22
Witajciesmile
Jestem tu nowa na tym forum, więc najpierw się przedstawię.
Jestem mamą 3 miesięcznego Pawełka i mieszkam w Gdańsku.
Poszukuję dobrego pediatry w Trójmieście, który przede wszystkim jest
zwolennikiem karmienia tylko piersią przez pierwsze 6 miesięcy życia. Muszę
skonsultować kilka spra, bo czeka mnnie zmiana pediatrysad Ta pani doktór do
której chodzimyu, podpadła nam i szukamy innego. Będę bardzo wdzęczna za
namiary. Z góry dzięki za zrozumieniesmile
Pozdrawiam
JoannaR i Pawełek (19.09.2003)
Obserwuj wątek
    • cwikrut Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 02.01.04, 21:48
      Cześć- ten teamt gościł niedawno w forum i jak poszperasz w archiwum (chyba z
      pocz. grudnia) to znajdziesz namiary na kilku polecanych... ja też tam
      polecałam szpital na Polankach..... mam 2 synów i gdy cokolwiek się dzieje (a
      jestem z Gdyni) wsiadam w samochód i tam..... specjaliści od wszystkiego dla
      dzieci (bo to szpital dziecięcy)- tam jest normalna przychodnia przyszpitalna-
      polecam dr Soleckiego (starszy pan, bardzo kompetentny, doświadczony i
      zwolennik karmienia piersią).
      Pozdrowienia
      ANia
      • madeyowa Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 02.01.04, 22:17
        Polecam dr Andrzeja Marka. Przyjmuje niestety tylko prywatnie, ponieważ na co
        dzień pracuje w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku. Prywatnie u niego jeszcze ze
        swoimi dzieciakami nie byłam, ale jeżdżą do niego moje koleżanki i bardzo go
        chwalą. Mieliśmy okazję poznać z mężem tego lekarza, gdy synek leżał w szpitalu
        (zajmował się naszym synkiem). Mąż bardzo sceptycznie podchodzi do lekarzy, a
        w szczególności do pediatrów, bo z różnymi mieliśmy niestety do czynienia. Tym
        lekarzem byliśmy zachwyceni oboje. Swietny fachowiec i dla nas autorytet. Poza
        tym ma wspaniałe podejście do dzieci. Rzeczowo konkretnie i przystępnie
        informuje o stanie dziecka. Dzięki niemu nasz synek nie trafił ponownie do
        szpitala.
        • agi72 Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 03.01.04, 12:42
          Hejka! A mascie moze nr do tego lekarza? Od poniedzialku bede z moim synkiem w
          szpitalu wlasnie wojewodzkim, chcialabym sie skontaktowac z tym lekarzem. Z
          gory dzieki za info.
          Agnieszka
      • joarod Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 04.01.04, 23:34
        Serdeczne dzięki. A mogę prosić namiary na tego doktora? Telefon albo coś.
        Pozdrowienia
        Aśka
    • dorotaa3 Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 03.01.04, 21:21
      Witajcie i ja byłabym wdzięczna za namiary na jakiegoś wybitnego specjalistę
      przyjmującego prywatnie dla moich dzieciaczków. Najchętniej żeby to był lekarz
      pracujący w szpitalu na Polankach zawsze łatwiej będzie w razie czego. Szukałam
      w archiwum wcześniejszych postów na ten temat lecz nic nie znalazłam, wiec
      byłabym wdzięczna również za jakieś porady odnośnie wypróbowanych pediatrów
      którzy są naprawdę lekarzami z powołania
      • cwikrut Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 04.01.04, 21:25
        Musi być w archiwum, bo temat był bardzo obszernie potraktowany smile Na Polankach
        znam tylko dr Soleckiego, który przyjmuje tylko tamże, ale tam zawsze są dobrzy
        specjaliści. Pozdrawiam, Ania
        • joarod Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 05.01.04, 00:12
          A jak mam wyszukać w archiwum ten post? Próbowałam i nic nie znalazłamsad
          Może podasz linka?smile
          Pozdrawiam
          Joanna
        • cwikrut Re: DOBRY PEDIATRA W TRÓJMIEŚCIE??? 05.01.04, 11:33
          Niestety nie potrafię pomóc, zbyt słabo znam się na wyszukiwaniu (próbowałam,
          ale mi się nie udało)- pamiętam tylko, że wiele mam z trójmiasta podawało
          namiary na dobrych lekarzy, a tytuł brzmiał: Dobry pediatra w trójmieście-
          pomóżcie" czy coś takiego....... Trzymam kciuki
          Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka