asiarol 08.09.09, 13:57 proszę polecenie sprawdzonego ortopedy dziecięcego , specjalizującego się w skrzywieniach kręgosłupa w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaroksany Re: ortopeda (Gdansk) 09.09.09, 10:19 wyszukiwarka nie gryzie http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do? &s.sm.query=ortopeda&s.sm.title=&s.sm.forumXx=617&sf=tresc&s.sm.autho r=&y=9&x=13 Odpowiedz Link Zgłoś
asiarol Re: ortopeda (Gdansk) 10.09.09, 20:38 zaskoczę cię , przeglądałam poprzednie wpisy dot. ortopedów,nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie prosiłam o pomoc osoby zorientowane w temacie,po co się angażujesz nie mając nic merytorycznego do dodania BTW-potrenuj poprawne wklejanie linków Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: ortopeda (Gdansk) 12.09.09, 10:29 hymm akurat do dodania mam ale nie tobie a w szukaniu to chyba nie jestes za lotna... bo ja juz dawno znalazłam a i nawet byłam na pierwszej wizycie a czeka sie u dobrego ortopedy ponad 3 m-ce a gdzie??? ojojoj, wyszukiwarka nie gryzie, no chyba ze ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś