ag7400 13.11.09, 13:11 Witam, czy ktoś może był z tym biurem na rejsie po Nilu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matanzas Re: Sky Club ? 13.11.09, 14:55 a ja podbijam odpowiedz ....za pewne ktoś był... Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Sky Club ? 13.11.09, 15:33 sky club to wyższa półka Triady a więc trzeba stosowac zasade ograniczonego ( moim zdaniem nawet bardzo ) zaufania . No cóż na tym forum było wiele wątków poświęconych Triadzie ostatnio głośno było o karze która na nich nałozył UOKIK za niedozwoleone praktyki stosowane wobec klientów a kara jest niebagatelna 4.2 mln pln czyli najwyższa jaka kiedykolwiek w Polsce została nałozona na BP . Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: Sky Club ? 13.11.09, 16:08 mam nadzieję że po wszystkich apelacjach , odwołaniach itd wreszcie zapłaca . Będzie to tez przestroga dla innych BP mam nadzieję . W sumie to chodziło mi o coś innego a mianowicie że skoro juz taka kara została nałozona ( pomijam fakt egzekucji i konsekwencji w sciąganiu takich kar przez odpowiednie organa w Polsce ) to dochodzi w tym BP ( jak i innych pewnie ) do nieprawidłowości . Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Sky Club ? 13.11.09, 16:11 skiba.1 napisał: > Nakładać to sobie mogą..., zapłacili? Na razie zdzierają na poczet z tych co z nimi zaryzykują.Co ma wisieć nie utonie.SKY CLUB to jeden praktycznie właściciel- Triada,wiec i wycieczki czy obsługa wspólna.Tak bynajmniej było w Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Sky Club ? 13.11.09, 19:36 Dwa lata temu bylismy z Triadą w Turcji,nia mam prawie żadnych zastrzeżeń (trochę rezydentka sie opieprzała) w te wakacje byliśmy ze Sky clubem na Majorce,do tej pory staram sie uzyskac odszkodowanie za niedotrzymanie warunków umowy :( W egipcie nie wiem jak z nimi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ag7400 Re: Sky Club ? 14.11.09, 09:15 hmm, sama nie wiem co myśleć o tym biurze... Ofertę mają naprawdę atrakcyjną jeśli chodzi o rejsy po Nilu, podali nawet nazwę statku co się rzadko zdarza, bo zawsze jest tylko napisane standard 4* lub 5* i tyle, no i dodatkowo na statku jest opcja all, co już w ogóle jest rzadkim zjawiskiem, no ale obawy pewne mam. Pozostaje mi tylko czekać aż odezwie się ktoś, kto był na takim rejsie... Odpowiedz Link Zgłoś
batysz Re: Sky Club ? 16.11.09, 13:51 Byłem ze Sky co prawda na wycieczce stacjonarnej w Hurghadzie i żadnych problemów nie było rezydent Sayed bardzo pomocny (3 wizyty u lekarza) więc z mojej strony będę zachwalał to biuro. Myślę, że biuro jak każde notuje wpadki i wtedy o nich wszyscy się dowiadują a ci co są zadowoleni siedzą cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska2 Re: Sky Club ? 16.11.09, 16:09 Byłam w tym roku ze Sky-em i jestem zadowolona w lutym jade z nimi znów.. Odpowiedz Link Zgłoś