123kicia 30.01.10, 17:36 Prosze o pomoc w wyborze hotelu - Sharm. Chodzi mi o podgrzewaną wodę w basenie. Wyjazd planujemy w marcu. Jaka pogoda. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.opsu Re: Egipt w marcu 01.02.10, 09:35 Witaj ;) Również jadę do Egiptu w marcu a dokładnie wylot mam 23.02 - 2.03. To mój pierwszy wypad w sezonie zimowym. Z opisów i z opowieści znajomych śmiem twierdzić, że śmiało można się teraz wybrać do Egiptu. Mój wybór to Rehana Sharm Resort w Sharm El Sheikh. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartineta Re: Egipt w marcu 01.02.10, 15:25 witam byłam w marcu w terminie 4 marzec- tydzień w zeszłym roku.było bardzo ciepło cieplej niz u nas w lecie ,nawet w nocy chodzilismy w koszulkach i spodenkach. wieczor tez nie nadchodzil tak szybko ciemno około dziewietnastej.bo np. w grudniu i styczniu to o siedemnastej jest ciemno czy szaro.rehana bedzie miała jeszcze podgrzewane baseny we wszystkich trzech czesciach choc zupelnie to juz wtedy nie potrzebne jest.Z reszta w rehanie tej najnowszej beach raz mają baseny cieplejsze raz zimniejsze zalezy od dnia.tym razem w grudniu byly dni ze woda była jak w jacuzzi ciepła ale to zalezy chyba jaka temp . powietrza. sama znow mysle nad marcem pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Egipt w marcu 06.02.10, 10:58 Osobiście polecam "Palmyra Resort".Fantastyczny klimat obiektu. www.egipt-hotele.com/node/1217Pozdrawiam.Sali Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Egipt w marcu 14.02.10, 02:15 bylismy w marcu ubieglego roku, spokojnie mozna kapac sie w morzu, opalic (a nawet spalic) tez sie mozna, hotel grand plaza w Sharm Odpowiedz Link Zgłoś