Dodaj do ulubionych

Zdjęcia - do Atamanki

21.02.04, 22:42
Aga, UWIELBIAM TWOJE ZDJĘCIA !!!
Już wylądowały w "ulubionyc" :) ale proszę, daj jakieś podpisy, aż się
proszą !!

Jak Ci się udało zrobić tyle świetnych portretów? Ciekawa jestem, czy czy
Twoje "obiekty" pozowały chętnie ? To raczej nie zdjęcia z zaskoczenia
(przynajmniej częściowo) - jak nawiązywałaś z nimi kontakt, żeby dali się
przekonać na fotkę ?

pozdrawiam serdecznie
Kasia
Obserwuj wątek
    • atamanek Re: Zdjęcia - do Atamanki 21.02.04, 23:00
      Witam :)

Nie dam podpisow, bo one by ukierunkowaly odbior a tak kazdy widzi to, co chce
      zoabczyc :) Czy ja wiem czy swietne, poprostu lubie robic zdjecia :) To jest
      czesc zdjec z tego wyjazdu. Ciagle denerwowalam swojego syna chodzac z aparatem
      do ludzi. Ludzie po rozmowie i pytaniu, czy moge Im zrobic zdjecie chetnie
      pozowali. Czesto tez odchodzilam od turystycznych miejsc i siadalam wygodnie z
      dlugim obiektywem szukajac w wizjerze ciekawych kadrow :)
      • Gość: rp Re: Zdjęcia - do Atamanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:48
        Zdjęcia sa naprawde świetne!!! Gratuluję wyobraźni, wrażliwości i talentu.
        Najbardziej podoba mi się portret człowieka z wielbłądem. Dotychczas wydawało
        mi się, że tylko właściciele psów podobni są do swych pupili... :)
        • atamanek Re: Zdjęcia - do Atamanki 21.02.04, 23:59
          Witam :)

Nie przypisujcie mi prosze, czegos, czego nie mam :)
          To sa normalne zdjecia z wakacji.
          Co do zdjecia chlopca z wielbladem... mial ok 15-16 lat i bardzo zniszczone
          rece, bardzo :(
          Zwrocilam na nie uwage podczas rozmowy. Widac je na innych zdjeciach.
          • Gość: rp Re: Zdjęcia - do Atamanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 01:27
            Często ma się coś, o czym się nie wie, dopóki inni tego nie zuważą :) Te
            zdjęcia są wyjątkowe bo mają "duszę". Widać na nich ogromną sympatię do ludzi i
            ciekawość i takie pozytywne spojrzenie na świat... Bardzo, ale to bardzo
            podobnie odebrałam Egipt, ale nie potrafiłam tego tak pieknie zarejestrować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka