kwiataa 28.02.04, 10:03 W poniedziałek chcę wykupić u nich wyjazd do Egiptu. Mogę się nie bać ? POMÓŻCIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: RAINBOW TOURS ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:34 Myslę ze w Rainbow Tour wykupujesz oferte innego biura.Dowiedz sie tego.Ja ostatnio pytałam o Egipt to powiedzieli ze w tym roku sami niczego nie organizuja a jedynie sprzedaja oferty innych biur.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: RAINBOW TOURS ???? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 20:54 wykupiłem u nich hotel Gran Azur Horizon i jestem zadowolony. Hotel ten jest oferowany przez TUI dlatego myślę, że warto. Wylatuje 01.04. z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiataa Re: RAINBOW TOURS ???? 03.03.04, 08:17 Wielkie dzięki. Ja lecę już w piątek /05.03/ Będzie pięknie i wspaniale. Napewno. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: RAINBOW TOURS ???? IP: *.schenker.pl / *.scansped.pl 02.03.04, 14:18 Oczywiście, że sprzedają swoje oferty. Dopiero wykupiłam Egipt - rejs po Nilu, wylot w maju. Na ich www. jest pełen opis wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: RAINBOW TOURS ???? IP: 217.153.44.* 03.03.04, 08:44 ja będę czekać na wasze relacje - zwłaszcza z tego rejsu :-) Odpowiedz Link Zgłoś