Dodaj do ulubionych

Hurghada a dostep do Intrernetu

15.07.10, 10:56
Czesc, niedługo jadę do Hurghady do hotelu Sea Gull, czy ktos sie orientuje czy gdzies w okolicy jest dostep do darmowego internetu bezprzewodowego? Wiem ze w hotelu jest platna kafejka, no ale ja bym chciala z wlasnym laptopem pojechac i nie korzystac z hotelowej kafejki, wiec moze w jakims lokalu/pubie na miescie mozna przy okazji posilku z bezprzewodowki korzystac?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • husky10 Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 15.07.10, 11:09
      W Hurghadzie byłem dwa lata temu. Twój hotel jest w centrum na pewno znajdziesz
      jakieś miejsce gdzie będzie można się podłączyć. Chodząc po Hurghadzie widziałem
      takie miejsca.
    • walhalla7 Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 15.07.10, 11:10
      wi-fi to raczej tam nie uświadczysz. możesz iść do kafejki internetowej
      tam mają pewnei taniej niż w hotelu.
    • aniter Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 15.07.10, 16:38
      Na przeciwko hotelu jest burger king a w nim darmowe wifi.Za darmo jest
      takze w mcdonalds,ktory jest troche dalej w strone centrum.Nie
      korzystalem ale slyszalem tylko,ze sa to bardzo wolne lacza.
    • 2009wa-wa Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 16.07.10, 15:33
      Popytaj tutaj
      www.holidaycheck.pl/forum-forumturystyczne-Kto+Gdzie+Kiedy-id_297.html
    • moni692 Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 28.07.10, 19:46
      Ja czytalam, ze mozna usb stick wypozyczyc, za okolo 3 Euro za dzien + 50 euro
      kaucji. Mozna tez kupic wlasnego, koszt okolo 42 Euro + jakies tam grosze za
      dzien lub tez w zaleznosci od ilosci wyslanych danych.
    • soyaso Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 28.07.10, 20:33
      w mc donalds możesz kupić godzinny dostęp za 5-6 funtów ( taką kartę z kodem
      dostępu)
      • belcia28 Re: Hurghada a dostep do Intrernetu 04.09.10, 10:57
        Mozesz pójść np. do Etisalat i tam wykupić bezprzewodowy internet. Urządzenie USB jest
        darmowe, a opłata miesięczna 150LE za miesiąc. Pewnie każą Ci podpisać umowę. Ale potem
        możesz powiedzieć, że gdzieś zgubilaś urządzenie albo ktoś Ci ukradł i umowa jest anulowana.
        Wiesz umowy z Egipcie wyglądają i rządzą sie innymi prawami jak w Polsce. Ja tam korzystałam cały
        miesiąc z internetu. Połączenie jest dobrze i masz 24h na dobę za te 150LE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka