myszka_28 03.08.10, 21:38 Tydzien temu wrocilam z sharmu i mam pytanie. Czy ktoś miał przyjemność poznać Osame jest przewodnikiem w Selectours? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egyyy Re: Sharm el Sheikh - Osama z Selectoursa 04.08.10, 15:20 Znam Osamę z Selectours z Sharmu...a co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_28 Re: Sharm el Sheikh - Osama z Selectoursa 04.08.10, 17:11 Pytam bo bardzo mi się spodobał..jednak nie wiem czy ma dziewczynę - nie pytałam..Znasz go bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
egyyy Re: Sharm el Sheikh - Osama z Selectoursa 04.08.10, 18:18 Poznałam go rok temu. Byłam z nim na jednej wycieczce. Szybko znalazł sobie wielbicielki. Nawet przez to trochę olał całą grupę. Później często spotykałam go w Naama Bay- za każdym razem był z inną turystką. No chyba, że się zmienił w ciągu tego roku- ale raczej nie liczyłabym na to... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_28 Re: Sharm el Sheikh - Osama z Selectoursa 04.08.10, 20:28 Dziękuję za informację. Mam jego numer telefonu, chciałam się do niego odezwać.. A Ciebie z nim coś łączyło? Odpowiedz Link Zgłoś
egyyy Re: Sharm el Sheikh - Osama z Selectoursa 04.08.10, 22:18 Nic mnie z nim nie łączyło. Tylko kolega, fajnie się z nim rozmawiało. Natrafiłam na niego parę razy w jednej knajpce w Naama Bay.Ja tam przychodziłam z moją ekipą, a on z dziewczynami.... Odpowiedz Link Zgłoś