papaja.2 22.08.10, 22:08 Co powiecie o Animatorach ? Pepsi , Rudi , Speedo , Zidane , Miki , Mando , Jamajka , itd.? Jestem ciekawa jacy są naprawde, bo poznałam ich z bardzo dobrej strony, ale różnie to bywa.. Piszcie co wiecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochaniebv Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 22:12 Jamajka nie pracuje już w Bella Viście? Odpowiedz Link Zgłoś
mendunia Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 22:30 A O JAKIM JAMAJCE JEST MOWA? TO IMIĘ CZY KSYWA? Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 22:39 ksywa pracuje w bella viscie , co wiecie na ich temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 23:16 obecni animatorzy to : Pepsi jako szef, Speedo, Rudi, Zidan, Natalia i od niedawna Mando. Jamajca pracuje w Bella Viście. Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 23:20 tak wiem , mando pracuje od czwartku.. możeci mi powiedzieć coś na ich temat? najbardziej interesuje mnie jaki jest miki? Odpowiedz Link Zgłoś
hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 08:48 MANDO(HAMADA) PRACUJE W AQUA FUN OD 04.2009.TERAZ MIAŁ PARĘ DNI PRZERWY.MIKI(AHMED)TO JEGO BRAT.MA OD 2 LAT DZIEWCZYNE LISĘ Z NIEMIEC.NA YOUTUBE MACIE SPORO FILMIKÓW Z TEGO HOTELU GŁÓWNIE Z ANIMACJI:) Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 13:23 Miki ma od 2 lat dziewczynę ? skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 13:34 nawet jeśli ją ma to itak nie zmienia to faktu, że jest przykładem chłopaka pracującego w animacji, co 3-4 dni inna laska. Widując go codziennie łatwo było to zaobserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 13:36 zapomniałam dodać o Haisamie, rewelacyjny facet. Troszeczke starszy od grona kolegów pracujących ale to pewnie dlatego tak bardzo się od nich różni, nie interesują go turystki a w swoją prace wkłada naprawdę dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 16:03 tak masz rację , rewelacyjny animator.. w jakim czasie byłaś w aqua funie bo ja niedawno ? Odpowiedz Link Zgłoś
hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 20:37 MIKI,TZN.AHMED JEST Z LISĄ OD 2 LAT.WIEM TO BO W ZESZŁYM ROKU PRACOWAŁAM W HURGHADZIE A POWINNAS WIEDZIEĆ ,ŻE TAM WSZYSCY SIE ZNAJA.DO TEJ PORY MAM KONTAKT Z NIEKTÓRYMI I WIEM CO ,KTO I Z KIM.Z RESZTA POZA LISĄ JEST JESZCZE PEWNIE SETKA:)PAMIĘTAJ,ŻE ANIMATORZY ZMIENIAJA CO TURNUS KOBIETĘ I KAŻDEJ ŚŁODZĄ ILE SIĘ DA...A LISA TO BOGATA NIEMKA KTÓRA JEST JEGO STAŁYM ŻRÓDŁEM UTRZYMANIA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 21:06 Ja byłam w lipcu i w składzie animatorów była Polka Magda, dziewczyna Zidana a nie Natalia, chyba że coś się zmieniło??? Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 12:42 teraz skład wygląda tak : Zidane ( Magda już nie jest animatorem bo to oszustka , wcale nie jest jego dziewczyną ) , Speedo , Hisam, Mando od niedawna , Rudii , Natalia no i Pepsi.. Do hurg-hada : Gdzie prawcowałaś jeśli można się spytać , i jak Ci się tam pracowało ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nubian_queen Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 12:47 A dlaczego Magda to oszustka? Odpowiedz Link Zgłoś
miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 13:23 na Magde szkoda słów, naprawdę z takim przypadkiem to się jeszcze nigdy nie spotkałam. Fakt była kiedyś z Zidanem ale to było bardzo dawno tyle, że z tego co słyszałam i widziałam to on już sobie dawno odpuścił a ona nie ale to ich sprawy więc nie mówie nic więcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 13:34 MAGDA(JEŚLI JEST TO KOBIETA PO 30-TCE) TO SŁYNNA OSZUSTKA ANIMATORKA.BARDZO NIE LUBIANA W TYM ŚRODOWISKU.SKŁAD W AQUA FUN ZMIENIA SIĘ CO KILKA MIESIĘCY.W KWIETNIU 2009 PRZENIEŚLI SIĘ TAM: PEPSI,MIKI,MANDO,MIDO.POTEM DOSZŁA NA CHWILĘ JEDNA ROSJANKA,NASTĘPNIE DOSZŁA RIM Z UKRAINY,MIDO ODSZEDŁ,ZAMIENIŁ GO MOHAMED DJ,PRZYSZEDŁ SIMSEN I TAK CO 2 MIESIĄCE...NIE ZAWRACAJCIE SOBIE GŁOWY NIMI BO NIE WARTO.CO TURNUS NOWA ZDOBYCZ.MIŁOŚCIĄ JEST KAŻDA.MIKI JEST Z LISĄ 2 LATA.TO BOGATA NIEMKA,MANDO BYŁ 3 LATA Z BOGATĄ CZESZKĄ,PEPSI Z NIEMKĄ,POLKĄ,CZESZKĄ ITD,ITD...NIE WARTO DZIEWCZYNY ROBIĆ Z SIEBIE POŚMIEWISKA BO W ICH OCZACH NIC DOBREGO SOBĄ NIE REPREZENTUJEMY.NA 10 MIESZANYCH ZWIĄZKÓW PRZETRWA 2 MOŻE 1.JEŚLI MASZ MAJĄTEK TO KILKA LAT NACIESZYSZ SIĘ SWOIM ARABSKIM MĘŻEM: ( PRACOWAŁAM W HURGHADZIE,ZAROBKI TRAGICZNE.MIESZKAŁAM W CENTRUM I LATAŁAM TAM DOSYĆ CZĘSTO BO MIAŁĄM TAM PRZYJACIÓŁKĘ.DLA NAS TO INNY ŚWIAT TAK JAK MY DLA NICH.ONI W EUROPEJKACH WIDZĄ TYLKO ZRÓDŁO UTRZYMANIA,PRZETRWANIA,ALE NIGDY NIE ZAAKCEPTUJĄ NAS JAKO KOBIETY.... Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 15:24 Prawdą jest , że Magda skłamała i podała swoje złe dane by pracować jako animatorka. Tak naprawdę ma ona 43 lata ( choć nie wygląda, sama się przyznała ). Została wyrzucona z Aqua Fun'u ponieważ zamiast pracować i zabawiać turystów chodziła od leżaka do leżaka i opowiadała o swoich problemach i w ten sposób wyłudzała od współczujących rodaków pieniądze na mieszkanie ( telewizja , prąd ), jedzenie no i powrót do Polski. Prawdą jest że mieszkanie opłacał jej Pepsi , a na powrót dostała od jakiegoś bogatego człowieka 300 dolarów ( nie pamiętam jakiej był narodowości ) po czym dalej chodziła i mówiła, że nie ma pieniędzy.. do hurg-hada : Masz może numer gg lub adres e-mail chciałabym z Tobą porozmawiać na temat pracy ale nie na forum. Jeśli jest taka możliwość było by super ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 15:46 Jeśli Magda to faktycznie taka oszustka, choć nie chce mi się w to do końca uwierzyć to dlaczego mając taką złą opinię Pepsi dał jej robotę, najpierw w Bella Vista, niewiem jak długo, następnie 2,5 miesiąca w Aqua Funie??? Poza tym mieszka już w Hurghadzie 6 lat jak sama mówiła, to chyba by już uciekła gdzie indziej gdyby było o niej tak głośno. Z tego co opowiadała i nie tylko ona, bo jej przyjaciel Hajsam też to mówił to Zidan jest jej facetem, nie było go trochę w Hurghadzie bo miał 2 operacje, wrócił pod koniec lipca do pracy. Razem z Hajsamem wynajmowali we trójkę mieszkanie niedaleko hotelu. Podczas mojego pobytu sama widziałam, że najlepsze relacje w grupie animatorów miała z Hajsamem a najgorsze z Mando. Nigdy nie wspomniała o powrocie do Polski, raczej mówiła o załatwieniu wizy dla Zidana i wyjeżdzie do Anglii gdzie byłoby zwłaszcza jemu łatwiej znależć pracę. Jeśli masz bardziej aktualne info to skrobnij więcej od kiedy nie pracuje i czy faktycznie wróciła do Bydgoszczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 16:43 mam informacje sprzed tygodnia heh , no więc , Pepsi dawał jej 3 szanse nawet kłamał dla niej przed jego szefem ponieważ Magda jest za stara na animatorkę a on kłamał że żadnej Magdy nie zatrudnił.. wkońcu nie wytrzymał i ją zwolnił, zaczeli się kłócić i nawzajem na siebie gadać . Hisam jest naprawde rewelacyjnym animatorem , jest dobrym człowiekiem i dlatego wydaje mi się że w to wszystko wierzy . Z tego co wiem ona chce być z Zidanem ale on nie chce. Oni byli kiedyś razem ? Po tym jak ją Pepsi wylał mówiła że pracuje w Mariocie, co okazało się nie prawdą ponieważ moi znajmi znają tamtejszych animatorów i mówili że zadna Magda tam nie pracuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
aska885 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:17 Co do Hajsama to masz racje, super facet, jako jedyny z grupy nie patrzył na laskę tylko i wyłącznie jak na obiekt pożądania. Z tego co mówiła i Magda i Hajsam to są (byli) razem, niewiem jak długo bo byłam tylko tydzień w hotelu. Magdę poznałam 3 dnia pobytu, popracowała od niedzieli do środy i znów miała wolne. Zidan przyjechał z Kairu w poniedziałek,pojawił się wieczorem na show ale tylko na moment, Pepsi nawet powiedział że koleś wrócił po paru miesiącach do grupy. Na bank razem mieszkają (Hajsam, Magda i Zidan)lub mieszkali bo o tym wiem od Hajsama. Odpowiedz Link Zgłoś
hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:38 jesli chodzi o Pepsi to nie opłacał jej mieszkania bo ledwo wiąże koniec z końcem,więc to napewno jest bzdura...A Magda co parę miesięcy wylatuje z jakiegos hotelu.nikt z nią nie daje rady pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:55 bardzo możliwe , jak już mówiłam każdy na każdego gadał.. Odpowiedz Link Zgłoś
hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 18:21 to typowe w tym środowisku dlatego trzeba brac na nich dużżżżżżżą poprawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rek888 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 18:38 wychodzi na to ,ze Polki to jezdza tam raczej by wycierac sie z personelem hotelowym a nie jak normalni ludzie na urlop! Takie dziwne rozmowki na forum...cos jak tirowki dzielace sie wrazeniami z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 19:07 nie znasz sytuacji więc proszę Cię nie zabieraj głosu , nie wiesz jaki jest powód podjęcia tego tematu na forum. I czy ktoś tu wspominał o bliższych kontaktach z personelem ? , Twoje porównanie jest co najmniej niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rek888 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 19:22 papaja.2 napisała: > nie znasz sytuacji więc proszę Cię nie zabieraj głosu , nie wiesz jaki jest > powód podjęcia tego tematu na forum. I czy ktoś tu wspominał o bliższych > kontaktach z personelem ? , Twoje porównanie jest co najmniej niegrzeczne. Chyba sobie drwisz ! Powod podjecia tematu na forum i to ,ze glownie chodzi o relacje z personelem ,mozna wyczytac w kazdym wpisie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 21:12 prawda jest taka, że nawet jeśli Zidane i Magda byli kiedyś razem to teraz on nie chce mieć z nią nic wspólnego z resztą jak większość animatorów. Może wie któs co tak na prawde teraz się z nią dzieje ? gdzie teraz pracuje bo plotki które rozpowiadała, że pracuje w Marriocie są wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 23:21 do rek888 : skoro tak to odbierasz - ok. Każdy może odebrać to na swój sposób :) Z tego co wiem Magda narazie nie ma pracy. Codziennie jest w Euforii.. Odpowiedz Link Zgłoś
only_karaluch Re: animatorzy aqua fun 09.09.10, 16:33 co słychać w aqua fun? jakies newss Odpowiedz Link Zgłoś
papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 09.09.10, 20:39 też jestem ciekawa, słyszałam że nudy sami Ruscy teraz tam przebywają Odpowiedz Link Zgłoś