Dodaj do ulubionych

animatorzy aqua fun

22.08.10, 22:08
Co powiecie o Animatorach ?
Pepsi , Rudi , Speedo , Zidane , Miki , Mando , Jamajka , itd.?
Jestem ciekawa jacy są naprawde, bo poznałam ich z bardzo dobrej strony, ale
różnie to bywa..
Piszcie co wiecie :))
Obserwuj wątek
    • kochaniebv Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 22:12
      Jamajka nie pracuje już w Bella Viście?
      • mendunia Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 22:30
        A O JAKIM JAMAJCE JEST MOWA? TO IMIĘ CZY KSYWA?
        • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 22:39
          ksywa pracuje w bella viscie , co wiecie na ich temat ?
          • miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 23:16
            obecni animatorzy to : Pepsi jako szef, Speedo, Rudi, Zidan, Natalia i od
            niedawna Mando. Jamajca pracuje w Bella Viście.
            • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 22.08.10, 23:20
              tak wiem , mando pracuje od czwartku..
              możeci mi powiedzieć coś na ich temat? najbardziej interesuje mnie jaki jest miki?
              • hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 08:48
                MANDO(HAMADA) PRACUJE W AQUA FUN OD 04.2009.TERAZ MIAŁ PARĘ DNI
                PRZERWY.MIKI(AHMED)TO JEGO BRAT.MA OD 2 LAT DZIEWCZYNE LISĘ Z NIEMIEC.NA YOUTUBE
                MACIE SPORO FILMIKÓW Z TEGO HOTELU GŁÓWNIE Z ANIMACJI:)
                • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 13:23
                  Miki ma od 2 lat dziewczynę ? skąd wiesz?
                  • miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 13:34
                    nawet jeśli ją ma to itak nie zmienia to faktu, że jest przykładem chłopaka
                    pracującego w animacji, co 3-4 dni inna laska. Widując go codziennie łatwo było
                    to zaobserwować.
            • miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 13:36
              zapomniałam dodać o Haisamie, rewelacyjny facet. Troszeczke starszy od grona
              kolegów pracujących ale to pewnie dlatego tak bardzo się od nich różni, nie
              interesują go turystki a w swoją prace wkłada naprawdę dużo.
              • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 16:03
                tak masz rację , rewelacyjny animator.. w jakim czasie byłaś w aqua funie bo ja
                niedawno ?
                • hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 20:37
                  MIKI,TZN.AHMED JEST Z LISĄ OD 2 LAT.WIEM TO BO W ZESZŁYM ROKU PRACOWAŁAM W HURGHADZIE A POWINNAS WIEDZIEĆ ,ŻE TAM WSZYSCY SIE ZNAJA.DO TEJ PORY MAM KONTAKT Z NIEKTÓRYMI I WIEM CO ,KTO I Z KIM.Z RESZTA POZA LISĄ JEST JESZCZE PEWNIE SETKA:)PAMIĘTAJ,ŻE ANIMATORZY ZMIENIAJA CO TURNUS KOBIETĘ I KAŻDEJ ŚŁODZĄ ILE SIĘ DA...A LISA TO BOGATA NIEMKA KTÓRA JEST JEGO STAŁYM ŻRÓDŁEM UTRZYMANIA:))))
            • aska885 Re: animatorzy aqua fun 23.08.10, 21:06
              Ja byłam w lipcu i w składzie animatorów była Polka Magda,
              dziewczyna Zidana a nie Natalia, chyba że coś się zmieniło???
              • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 12:42
                teraz skład wygląda tak : Zidane ( Magda już nie jest animatorem bo to oszustka
                , wcale nie jest jego dziewczyną ) , Speedo , Hisam, Mando od niedawna , Rudii ,
                Natalia no i Pepsi..

Do hurg-hada : Gdzie prawcowałaś jeśli można się spytać , i jak Ci się tam
                pracowało ? :))
                • nubian_queen Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 12:47
                  A dlaczego Magda to oszustka?
                  • miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 13:23
                    na Magde szkoda słów, naprawdę z takim przypadkiem to się jeszcze nigdy nie
                    spotkałam. Fakt była kiedyś z Zidanem ale to było bardzo dawno tyle, że z tego
                    co słyszałam i widziałam to on już sobie dawno odpuścił a ona nie ale to ich
                    sprawy więc nie mówie nic więcej.
                    Pozdrawiam.
                  • hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 13:34
                    MAGDA(JEŚLI JEST TO KOBIETA PO 30-TCE) TO SŁYNNA OSZUSTKA
                    ANIMATORKA.BARDZO NIE LUBIANA W TYM ŚRODOWISKU.SKŁAD W AQUA FUN ZMIENIA
                    SIĘ CO KILKA MIESIĘCY.W KWIETNIU 2009 PRZENIEŚLI SIĘ TAM:
                    PEPSI,MIKI,MANDO,MIDO.POTEM DOSZŁA NA CHWILĘ JEDNA ROSJANKA,NASTĘPNIE
                    DOSZŁA RIM Z UKRAINY,MIDO ODSZEDŁ,ZAMIENIŁ GO MOHAMED DJ,PRZYSZEDŁ SIMSEN
                    I TAK CO 2 MIESIĄCE...NIE ZAWRACAJCIE SOBIE GŁOWY NIMI BO NIE WARTO.CO
                    TURNUS NOWA ZDOBYCZ.MIŁOŚCIĄ JEST KAŻDA.MIKI JEST Z LISĄ 2 LATA.TO BOGATA
                    NIEMKA,MANDO BYŁ 3 LATA Z BOGATĄ CZESZKĄ,PEPSI Z NIEMKĄ,POLKĄ,CZESZKĄ
                    ITD,ITD...NIE WARTO DZIEWCZYNY ROBIĆ Z SIEBIE POŚMIEWISKA BO W ICH OCZACH
                    NIC DOBREGO SOBĄ NIE REPREZENTUJEMY.NA 10 MIESZANYCH ZWIĄZKÓW PRZETRWA 2
                    MOŻE 1.JEŚLI MASZ MAJĄTEK TO KILKA LAT NACIESZYSZ SIĘ SWOIM ARABSKIM MĘŻEM:
                    ( PRACOWAŁAM W HURGHADZIE,ZAROBKI TRAGICZNE.MIESZKAŁAM W CENTRUM I LATAŁAM
                    TAM DOSYĆ CZĘSTO BO MIAŁĄM TAM PRZYJACIÓŁKĘ.DLA NAS TO INNY ŚWIAT TAK JAK
                    MY DLA NICH.ONI W EUROPEJKACH WIDZĄ TYLKO ZRÓDŁO
                    UTRZYMANIA,PRZETRWANIA,ALE NIGDY NIE ZAAKCEPTUJĄ NAS JAKO KOBIETY....
                    • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 15:24
                      Prawdą jest , że Magda skłamała i podała swoje złe dane by pracować jako
                      animatorka. Tak naprawdę ma ona 43 lata ( choć nie wygląda, sama się przyznała
                      ). Została wyrzucona z Aqua Fun'u ponieważ zamiast pracować i zabawiać turystów
                      chodziła od leżaka do leżaka i opowiadała o swoich problemach i w ten sposób
                      wyłudzała od współczujących rodaków pieniądze na mieszkanie ( telewizja , prąd
                      ), jedzenie no i powrót do Polski. Prawdą jest że mieszkanie opłacał jej Pepsi ,
                      a na powrót dostała od jakiegoś bogatego człowieka 300 dolarów ( nie pamiętam
                      jakiej był narodowości ) po czym dalej chodziła i mówiła, że nie ma pieniędzy..

do hurg-hada : Masz może numer gg lub adres e-mail chciałabym z Tobą porozmawiać
                      na temat pracy ale nie na forum. Jeśli jest taka możliwość było by super ?:)
                      • aska885 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 15:46
                        Jeśli Magda to faktycznie taka oszustka, choć nie chce mi się w to
                        do końca uwierzyć to dlaczego mając taką złą opinię Pepsi dał jej
                        robotę, najpierw w Bella Vista, niewiem jak długo, następnie 2,5
                        miesiąca w Aqua Funie??? Poza tym mieszka już w Hurghadzie 6 lat jak
                        sama mówiła, to chyba by już uciekła gdzie indziej gdyby było o niej
                        tak głośno.
                        Z tego co opowiadała i nie tylko ona, bo jej przyjaciel Hajsam też
                        to mówił to Zidan jest jej facetem, nie było go trochę w Hurghadzie
                        bo miał 2 operacje, wrócił pod koniec lipca do pracy. Razem z
                        Hajsamem wynajmowali we trójkę mieszkanie niedaleko hotelu.
                        Podczas mojego pobytu sama widziałam, że najlepsze relacje w grupie
                        animatorów miała z Hajsamem a najgorsze z Mando.
                        Nigdy nie wspomniała o powrocie do Polski, raczej mówiła o
                        załatwieniu wizy dla Zidana i wyjeżdzie do Anglii gdzie byłoby
                        zwłaszcza jemu łatwiej znależć pracę.
                        Jeśli masz bardziej aktualne info to skrobnij więcej od kiedy nie
                        pracuje i czy faktycznie wróciła do Bydgoszczy???
                        • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 16:43
                          mam informacje sprzed tygodnia heh , no więc , Pepsi dawał jej 3 szanse nawet
                          kłamał dla niej przed jego szefem ponieważ Magda jest za stara na animatorkę a
                          on kłamał że żadnej Magdy nie zatrudnił.. wkońcu nie wytrzymał i ją zwolnił,
                          zaczeli się kłócić i nawzajem na siebie gadać . Hisam jest naprawde rewelacyjnym
                          animatorem , jest dobrym człowiekiem i dlatego wydaje mi się że w to wszystko
                          wierzy . Z tego co wiem ona chce być z Zidanem ale on nie chce. Oni byli kiedyś
                          razem ? Po tym jak ją Pepsi wylał mówiła że pracuje w Mariocie, co okazało się
                          nie prawdą ponieważ moi znajmi znają tamtejszych animatorów i mówili że zadna
                          Magda tam nie pracuje..
                          • aska885 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:17
                            Co do Hajsama to masz racje, super facet, jako jedyny z grupy nie
                            patrzył na laskę tylko i wyłącznie jak na obiekt pożądania.
                            Z tego co mówiła i Magda i Hajsam to są (byli) razem, niewiem jak
                            długo bo byłam tylko tydzień w hotelu.
                            Magdę poznałam 3 dnia pobytu, popracowała od niedzieli do środy i
                            znów miała wolne.
                            Zidan przyjechał z Kairu w poniedziałek,pojawił się wieczorem na
                            show ale tylko na moment, Pepsi nawet powiedział że koleś wrócił po
                            paru miesiącach do grupy.
                            Na bank razem mieszkają (Hajsam, Magda i Zidan)lub mieszkali bo o
                            tym wiem od Hajsama.
                      • hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:04
                        napisz do mnie wiadomość.:)
                      • hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:38
                        jesli chodzi o Pepsi to nie opłacał jej mieszkania bo ledwo wiąże koniec z
                        końcem,więc to napewno jest bzdura...A Magda co parę miesięcy wylatuje z
                        jakiegos hotelu.nikt z nią nie daje rady pracować...
                        • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 17:55
                          bardzo możliwe , jak już mówiłam każdy na każdego gadał..
                          • hurg-hada Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 18:21
                            to typowe w tym środowisku dlatego trzeba brac na nich dużżżżżżżą poprawkę:)
                          • only_karaluch Re: animatorzy aqua fun 28.08.10, 23:22
                            dokładnie :)
    • rek888 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 18:38
      wychodzi na to ,ze Polki to jezdza tam raczej by wycierac sie z
      personelem hotelowym a nie jak normalni ludzie na urlop! Takie
      dziwne rozmowki na forum...cos jak tirowki dzielace sie wrazeniami z
      pracy
      • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 19:07
        nie znasz sytuacji więc proszę Cię nie zabieraj głosu , nie wiesz jaki jest
        powód podjęcia tego tematu na forum. I czy ktoś tu wspominał o bliższych
        kontaktach z personelem ? , Twoje porównanie jest co najmniej niegrzeczne.
        • rek888 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 19:22
          papaja.2 napisała:

> nie znasz sytuacji więc proszę Cię nie zabieraj głosu , nie wiesz
          jaki jest
          > powód podjęcia tego tematu na forum. I czy ktoś tu wspominał o
          bliższych
          > kontaktach z personelem ? , Twoje porównanie jest co najmniej
          niegrzeczne.

Chyba sobie drwisz ! Powod podjecia tematu na forum i to ,ze glownie
          chodzi o relacje z personelem ,mozna wyczytac w kazdym wpisie!!!!
          • miracollo101 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 21:12
            prawda jest taka, że nawet jeśli Zidane i Magda byli kiedyś razem to teraz on
            nie chce mieć z nią nic wspólnego z resztą jak większość animatorów. Może wie
            któs co tak na prawde teraz się z nią dzieje ? gdzie teraz pracuje bo plotki
            które rozpowiadała, że pracuje w Marriocie są wyssane z palca.
            • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 24.08.10, 23:21
              do rek888 : skoro tak to odbierasz - ok. Każdy może odebrać to na swój sposób :)

Z tego co wiem Magda narazie nie ma pracy. Codziennie jest w Euforii..
              • only_karaluch Re: animatorzy aqua fun 09.09.10, 16:33
                co słychać w aqua fun? jakies newss
                • papaja.2 Re: animatorzy aqua fun 09.09.10, 20:39
                  też jestem ciekawa, słyszałam że nudy sami Ruscy teraz tam przebywają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka