Dodaj do ulubionych

A moze by......

19.09.10, 13:01
ktos zrobil troche zdjec z tych hoteli ,by mozna zobaczyc co to za cuda za ktorymi tak sie uganiaja te habisie ? mam dziwne przeczucie ,ze to najczesciej recykling :)
Obserwuj wątek
    • cccotka Re: A moze by...... 19.09.10, 13:29
      rek888 wystarczy zalogowac sie na naszej klasie i poszukac pan :) tych wszystkich ,,mariolek patrycji czy innych krysiek,, z arabskimi nazwiskami choc jeszcze rok temu bylo ich znacznie tam wiecej ciekawe czemu zlikwidowaly swoje strony na ktorych tak ochocz prezentowaly swoich arabskich mezow???:) generalnie ,,bazylice,, z niezłym wagomiarem lub podstarzale panie ,,second hand,, z przychowkiem. Jak panna to zazwyczaj po zawodowce ale i trafiaja sie tez wyjatki jakies perełki ladne i wyksztalcone ale jak powiadaja perły trafiaja sie nawet wsrod wiepszy:)
      • 2009wa-wa Re: A moze by...... 19.09.10, 18:06
        No wiadomo dlaczego!!!CZAR PRYSNAL Shakirra tez nie jest juz na NASZEJ KLASIE.
        • ahmed_salim Re: A moze by...... 23.09.10, 18:58
          Każda moda ma swoje narodziny, wzrost (rozwój), dojrzałość, schyłek. Wg mnie z waszych relacji tutaj oraz ilości wpisów mogę sądzić, że zainteresowanie habisiami jako potencjalnymi kandydatami na NIEWIERNYCH mężów jest jakby pomiędzy dojrzałością a schyłkiem. A jakie są Wasze spostrzeżenia?
    • haha.2 Re: A moze by...... 24.09.10, 10:45
      rek888 napisał:

> ktos zrobil troche zdjec z tych hoteli ,by mozna zobaczyc co to za cuda za ktor
      > ymi tak sie uganiaja te habisie ? mam dziwne przeczucie ,ze to najczesciej rec
      > ykling :)

Tu masz troche tego towaru - ze tak sie wyraze - Zwrocie uwage na numer 38, ten facen moglby byc modelem ha..ha.
      Dobra przyznac sie ktorej to maz, narzyczony, habbibi itp.
      www.dezy-house.ru/forum_rus/viewtopic.php?f=2&t=102
      • cccotka Re: A moze by...... 24.09.10, 11:24
        haha.2 napisał:

> rek888 napisał:
        >
        > > ktos zrobil troche zdjec z tych hoteli ,by mozna zobaczyc co to za cuda z
        > a ktor
        > > ymi tak sie uganiaja te habisie ? mam dziwne przeczucie ,ze to najczesci
        > ej rec
        > > ykling :)
        >
        > Tu masz troche tego towaru - ze tak sie wyraze - Zwrocie uwage na numer 38, ten
        > facen moglby byc modelem ha..ha

haha.2 widac ze czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona :) prosba byla o fotki turystek za jakimi uganiaja sie hotelowi habisie
    • odzim22 Re: A moze by...... 24.09.10, 15:34
      Nasza klasa jest kopalnią cudów. Poszukaj kobiet z nazwiskami ahmed, said wszelkie al- etc. Dnia nie starczy żeby to wszystko przerobić. W większości recycling albo wnioskując po opisach zdjęć typu "muj mąż Hasan", "kohane chłopaki" i podobnych, laski którym do szkoły było raczej pod górę. Na początku to nawet smieszy ale szybko się znudzisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka