Dodaj do ulubionych

podgrzewany basen

20.01.11, 08:46
Planuję na początku lutego wyjazd do Egiptu.Czy hotele niższej kategorii posiadaja podgrzewane baseny? Czy moglibyscie cos polecić?Przeglądając oferty na stronach nie zawsze są informacje o podgrzew. basenie.To mój pierwszy wyjazd.
Obserwuj wątek
    • jaszi25 Re: podgrzewany basen 20.01.11, 21:14
      Niestety czasami się zdarza że te z mniejszą ilością gwiazdek nie mają podgrzewanej wody,ale to i najlepszym też sie przytrafia - tymczasowa awaria itp. Na początku stycznia byliśmy w Sunrise Titana Aqua Park który miał 4 baseny podgrzewane. To hotel wyższej kategorii ale udało nam się wykupić tydzień w nim z allInclusiv za 1390zł/osoba więc chyba nie najgorzej :) kupuj tak tydzień przed wylotem
    • ann-as Re: podgrzewany basen 31.01.11, 23:46
      Bardzo dużo hoteli ma w swoich ofertach podgrzewane baseny. Ja akurat byłam w samym środku lata także basen był podgrzewany słońcem, woda była naprawdę gorąca! Ale jak temperatura jest niższa to taki podgrzewany basen to fantastyczna sprawa!
      • ula_25 Re: podgrzewany basen 01.02.11, 07:30
        O tak, teraz to wszystko jest w Egipcie "podgrzane" :)
        • mlarka Re: podgrzewany basen 02.02.11, 11:55
          Z tego co wiem to nie wszystkie hotele mają podgrzewane baseny. W sezonie to w ogóle nie ma potrzeby ich podgrzewać, bo jak temperatura jest nawet ponad 40 stopni to woda się nagrzewa w chwilę. Zawsze w opisie hotelu powinno być podane czy ma taki basen, wystarczy dokładnie przeczytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka