Dodaj do ulubionych

Co z Kamerami do Egiptu ?

03.05.04, 09:13
Czy przy wjeździe do Egiptu trzeba zgłaszać WWwieezienie kamy???
Obserwuj wątek
    • izzaa Re: Co z Kamerami do Egiptu ? 03.05.04, 10:06
      mi się udało bez deklarowania, PRZEMYCAŁAM:))))
      • pc_maniac Re: Co z Kamerami do Egiptu ? 03.05.04, 14:34
        Tak samo jak poprzedniczka, nie zgłaszałem, a dodam, że miałem ją uwieszoną na
        szyi.
        Nikt się o nią nawet nie zapytał.
        • Gość: deo Re: Co z Kamerami do Egiptu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 14:41
          Potwierdzam
          Nie zgłaszałem bo nikt o to nie pytał a w samolocie tez chyba nikt nie mówił /
          stewardesy / o koniecznosci zgłaszania kamery./ ani na lotnisku też /
          • Gość: Sobek Re: Co z Kamerami do Egiptu ? IP: *.dnsalias.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 10:42
            Dawno i nie prawda...Nikt na to nie zwraca uwagi. Warto miec jednak kamere wielkosci aparatu foto, bo w niektórych fajnych miejscach opłaty za korzystanie z kamery sa 3x wieksze niz opłata za mozliwosc robienia.
            • Gość: Maged Re: Co z Kamerami do Egiptu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:24
              To już było,teraz nie płacic za aparaty ani za kamera wszędzie jest bezpłatne
              nawet w egipski muzeum ale nadal bez fleszu, ale, ale, ale: W dolina królow dla
              kamera jest całkowicie zakaz trzeba jej zostawić przy wejsciu, również w
              Aleksandrii zakaz w Katakumby, oraz w Asuanie na wielki tama, tam nawet jej nie
              pokazuj.
              Pozdrawiam
    • Gość: Mimi Re: Co z Kamerami do Egiptu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:22
      Jakies 10 lat temu jak jeszcze sie latalo nie do Hurghady tylko do Kairu to
      pytali o kamery i wpisywali jakies niestworzone rzeczy do paszportu! Teraz w
      Hurghadzie czy w sharm nikt na to nie zwraca uwagi !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka