Dodaj do ulubionych

Jestem w Sharm

07.04.11, 17:23
Chętnie odpowiem na pytania:)
Obserwuj wątek
    • matanzas Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 17:35
      po pierwsze ale Ci fajnie :))) tylko pozazdrościć !!!!
      napisz proszę czy dużo naszych przyjaciół z Rosji juz zjechało ?
      jak z hotelami większość juz czynna ?
      dużo turystów ?
      • pati_o_h Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 15:39
        Czy widać Rosjan?? Zaczęli się pojawiać, aczkolwiek nie ma ich jeszcze tylu co wczesniej:) Dzisiaj lądowały dwa potężne jumbo więc podejrzewam ze Syberia dotarła:) Co do hoteli to cięzko mi powiedzieć gdyz ja jestem u siebie w mieszkaniu.
        • matanzas Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 19:37
          Dzięki za tak optymistyczne wiadomości :))))
    • prince-ashraf Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 17:59
      1. Jak wyglada sytuacja na check pointach przy wylotach na Sharm, na Dahab i Nabq Protected Area? Czy stoja rezydenci z wojskiem?
      2. Jak wyglada sytuacja na dalszym Rowasat, tzn pod gorami?
      3. Czy na starym Hay el Noor, wciaz 90% biznesu jest zamknete? Ponoc tam ukrylo sie sporo beduinow z polnocy.
      4. Czy dzisiaj przy Sinai College, St. Jospeh School, French School i British School rozstawiono wojsko?
      5. Jak wyglada sytuacja na prywatnej plazy Zoura Beach w Nabq, gdzie zasztyletowano w zeszla noc brytyjska pare?
      • this_is_it Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 18:23
        Czy jest tam jakis osrodek psychiatrczny, w ktorym prince -ashraf czułby się w miare bezpiecznie ? Bez obaw, ze bomba wybuchnie i, ze nikt Go nie zasztyletuje ? I najlepiej, zeby bylo troche pacjentow, bo moze pozna jakis znajomych, z ktorymi moglby nadrobic swoje braki towarzyskie. Bo widac, ze samotnosc mu nie sluzy.
        • e_cynik Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 18:36
          this_is_it nie karm trolla. Jedyna możliwa reakcja to brak reakcji na jego posty .Olać
      • erloy3 Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 20:58
        6. Czy po mieście krążą karetki z psychiatryka w poszukiwaniu zbiegłego pacjenta? Ostatnio widziany ze sztyletem w dłoni i atrapą bomby pod pachą.
      • nobi12345 Re: Jestem w Sharm 05.05.11, 08:55
        Nie szwendaj się bez sensu, to nic ci nie będzie!
        • kkk Re: Jestem w Sharm 05.05.11, 11:04
          czy sa realizowane wycieczki do IZRAELA?? Jerozolima itd... jestem ciekawa czy wszystko sie odbywa
    • czarnadota Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 21:19
      Pati, jesli jestes w Sharm, jak tam naprawde jest? Czy czujesz sie bezpiecznie? Czy policja turystyczna jest na ulicach, przy hotelach? Z jakich krajow przyjezdzaja turysci? Czy sa wycieczki fakultatywne?
      Planowalismy wyjazd w tym roku, ale w zwiazku z wydarzeniami zarowno w samym Egipcie jak i sasiedniej Libii sklaniam sie raczej ku Dominikanie w listopadzie ale maz niestety nie daje sie przekonac - chce koniecznie do Egiptu w czerwcu. Naprawde nie wiem co robic:(
      • marianoromano Re: Jestem w Sharm 07.04.11, 21:45
        Pati też chetnie dowiem sie jak wyglada sprawa bezpieczenstwa w Sharm,czy można swobodnie spacerowac wieczorem po okolicy itp.Niektóre BP.oferuja dość atrakcyjne ceny i żal nie skorzystać z oferty.Pozdrawiam
      • pati_o_h Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 15:46
        Jak jest naprawde? Uważam że nic od zeszłego roku się nie zmienilo. Byłam tu w marcu i jestem teraz. Ludzi znacznie przybylo. Jest dużo Anglików i Niemców, sa też Polacy, pojawili się Rosjanie. Nigdy nie wiedziałąm jak ta policja turystyczna wygląda. Na ulicach co kawalek stoja jacys karabinierzy, raz nawet zatrzymali mnie do kontroli dokumentów auta:) Wycieczki sa ale nie wiem dokladnie dokad. Czy czuję się bezpiecznie?? Tak. Jestem z siostra i dwójka dzieci 7 i 8 lat. Jezdzimy do Naama, na Old Market do Nabq. Robimy zakupy na Il Mercato itp. Czuję sie tak samo bezpiecznie jak rok, dwa lata temu. :)
    • darek.b70 Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 15:09
      pati co możesz powiedzieć na temat hotelu melia sharm dużoludzi i czy naprawde to nowy hotel.
      • pati_o_h Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 15:48
        Na temat hoteli nie jestem w stanie naprawde nic powiedziec:(( Ja sie czuje bezpiecznie i komfortowo. Spacerujemy zarowno po poludniu jak tez wieczorami. Tutaj nic zlego się nie dzieje:)
        • doris4227 Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 16:01
          brawooooooooooo.wiecej takich wpisow.juz sie nie moge doczekac wyjazdu .milego wypoczynku
          • pati_o_h Re: Jestem w Sharm 08.04.11, 16:12
            :))) dzieki, dzięki:)))
        • pannadygotka Re: Jestem w Sharm 21.04.11, 11:56
          To wspaniale. Bardzo się cieszę, że w Sharm jest spokojnie. Ja jednak zastanawiam się nad wycieczką objazdową. Możesz mi powiedzieć jak wygląda sytuacja w pozostałej części kraju? Jest już w miarę bezpiecznie? Myślisz, że objazd to dobry pomysł?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka