migotka1968 17.08.11, 22:54 CZy może ktoś się orientuje jakie temp,panują na przełomie stycznia i lutego?CZy można się kąpać w morzu i basenach?Opłaca się w tym terminie wyjeżdzać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Egipt w lutym 18.08.11, 07:35 wujek gugiel wszystko wie a reszte doczytaj sobie na forum, rusz tyłek leniu Odpowiedz Link Zgłoś
missbella419419 Re: Egipt w lutym 18.08.11, 08:09 Byłam w tamtym roku w Hurghadzie, dokładnie od 5 do 12 lutego. Pogoda rewelacyjna !!! U nas śniegu po kolana a tam lato w pełni. Z każdym dniem było coraz cieplej. Mozna jednak trafić na wietrzne dni, wiatr jest wtedy dość chłodny, woda w morzu taka jak latem w Bałtyku, basen to tylko podgrzewany, temperatura w ciągu dnia 26-28 st. Polecam wyjazd do Egiptu zimą... Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Egipt w lutym 18.08.11, 08:22 Ja myślę że to najfajniejsza perspektywa być w goracym Egipcie, kąpac się w morzu, korzystac ze słońca podczas gdy u nas... zima i śniego... ehhh :) Pewnie wcześnei robi sie ciemno, noce sa chłodniejsze juz ale morze nadal ciepłe, czesto baseny są podrzewane, zyć nei umierać Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: Egipt w lutym 18.08.11, 09:23 temperatura Morza Czerwonego wyższa niż w naszym Bałtyku w sierpień i woda i powietrze mają powyżej 20 st., morze spokojnie nadaje się do pływania zdecydowanie warto wybrać hotel z podgrzewanym basenem Trochę bardziej wieje ale bez przesady Najfajniejsze jw. - prosto z polskich zasp lądujesz na gorącej plaży Uwielbiamy Egipt zimą - w środku zimy mogę się wygrzać na słońcu, pooglądać rafy i zwiedzać ile dusza zapragnie bez ryzyka poparzeń i udaru słonecznego Odpowiedz Link Zgłoś
lula5-0 Re: Egipt w lutym 06.09.11, 12:30 Podobno temperatura nie spada tam pon. 20 C ale noce są w tym czasie bardzo zimne (jak na Egipt). Ja najpóźniej byłam w listopadzie i to jest chyba optymalny okres jeśli chodzi o temperatury Odpowiedz Link Zgłoś
gezon Re: Egipt w lutym 06.09.11, 14:16 a grudzien podobno jeszcze cieplejszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś