szopat 08.09.11, 09:05 Czy wybierając się tylko na Giftun potrzebna jest wiza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niiktos Hurghada - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:09 szopat napisała: > Czy wybierając się tylko na Giftun potrzebna jest wiza? Czy wybierając się tylko do Hurghady potrzebna jest wiza? Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: Hurghada - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:35 Na Giftun płynie się z Hurghady.Do Hurghady potrzebna jest wiza krótra pozwala ci poruszać się po całym Egipcie więc na Giftun też Odpowiedz Link Zgłoś
szopat Re: Hurghada - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:56 Tak, myślałam. Chciałam się upewnić. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:45 ciekawa jestem gdzie ty bedziesz tam mieszkała? Pod parasolem??? Odpowiedz Link Zgłoś
szopat Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:52 Hmm, tak pod strzechą. Pytam, bo zawsze kupowałam z tego względu , że jeździłam na wycieczki. W ubiegłym roku byłam w Sharm i nie kupowałam, bo nie zamierzałam się ruszać poza miasto. Wystarczyło Synaj ONLY. Dlatego teraz, grzecznie się pytam, bo zamierzam wybrać się tylko na nukowanie i nigdzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_frigida Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:54 Dorodzielstwo nie wykupywania wizy jest możliwe, wyłacznie w SSH. W Hrg wiza jest obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szopat Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:58 Właśnie o taka odpowiedź mi chodziło.W Hurghadzie byłam kilka razy ale zawsze się gdzieś ruszaliśmy a teraz jedziemy poleniuchować.Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
niiktos Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 10:29 > W Hurghadzie byłam kilka razy ... Bylas i nie wiesz ze tam nie mozna nie miec (nie da sie nie miec) wizy? Jak ty odprawy przechodzilas? Odpowiedz Link Zgłoś
szopat Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 14:43 no cóż, gdybyś przeczytała poprzednie posty to zapewne byś wywnioskowała, że skoro ruszałam się poza " bramy" hotelu to oczywistym był fakt , że wiza była niezbędna, ale ponieważ w Sharm są dwie możliwości , o których ludzie czasem nie wiedzą, zainteresowało mnie czy w Hurghadzie jest podobna sytuacja. Chyba zaspokoiłam twą ciekawość "niiktoś" Odpowiedz Link Zgłoś
ewi_pl Re: Giftun - potrzebna wiza ? 15.08.12, 20:14 Teraz to ja bardzo sie zastanawiam jak przeszlam odprawy bo w 2007 roku nie kupulam wizy bedac w Hurghadzie. nawet sprawdzilam stary paszport i wizy nie mam! Nie jezdzilam wtedy na wycieczki tzn. kłady i wioska beduińska. sprawdzilam tez paszport meza i tez wizy brak Odpowiedz Link Zgłoś