Dodaj do ulubionych

Giftun - potrzebna wiza ?

08.09.11, 09:05
Czy wybierając się tylko na Giftun potrzebna jest wiza?
Obserwuj wątek
    • niiktos Hurghada - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:09
      szopat napisała:

> Czy wybierając się tylko na Giftun potrzebna jest wiza?
      Czy wybierając się tylko do Hurghady potrzebna jest wiza?
      • doiwony12 Re: Hurghada - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:35
        Na Giftun płynie się z Hurghady.Do Hurghady potrzebna jest wiza krótra pozwala ci poruszać się po całym Egipcie więc na Giftun też
        • szopat Re: Hurghada - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:56
          Tak, myślałam. Chciałam się upewnić.
    • mrsnice Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:45
      ciekawa jestem gdzie ty bedziesz tam mieszkała? Pod parasolem???
      • szopat Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:52
        Hmm, tak pod strzechą.
        Pytam, bo zawsze kupowałam z tego względu , że jeździłam na wycieczki. W ubiegłym roku byłam w Sharm i nie kupowałam, bo nie zamierzałam się ruszać poza miasto. Wystarczyło Synaj ONLY. Dlatego teraz, grzecznie się pytam, bo zamierzam wybrać się tylko na nukowanie i nigdzie więcej.
        • aqua_frigida Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:54
          Dorodzielstwo nie wykupywania wizy jest możliwe, wyłacznie w SSH.
          W Hrg wiza jest obowiązkowa.
          • szopat Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 09:58
            Właśnie o taka odpowiedź mi chodziło.W Hurghadzie byłam kilka razy ale zawsze się gdzieś ruszaliśmy a teraz jedziemy poleniuchować.Dzięki za odpowiedz.
            • niiktos Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 10:29
              > W Hurghadzie byłam kilka razy ...
              Bylas i nie wiesz ze tam nie mozna nie miec (nie da sie nie miec) wizy? Jak ty odprawy przechodzilas?
              • szopat Re: Giftun - potrzebna wiza ? 08.09.11, 14:43
                no cóż, gdybyś przeczytała poprzednie posty to zapewne byś wywnioskowała, że skoro ruszałam się poza " bramy" hotelu to oczywistym był fakt , że wiza była niezbędna, ale ponieważ w Sharm są dwie możliwości , o których ludzie czasem nie wiedzą, zainteresowało mnie czy w Hurghadzie jest podobna sytuacja. Chyba zaspokoiłam twą ciekawość "niiktoś"
              • ewi_pl Re: Giftun - potrzebna wiza ? 15.08.12, 20:14
                Teraz to ja bardzo sie zastanawiam jak przeszlam odprawy bo w 2007 roku nie kupulam wizy bedac w Hurghadzie. nawet sprawdzilam stary paszport i wizy nie mam! Nie jezdzilam wtedy na wycieczki tzn. kłady i wioska beduińska. sprawdzilam tez paszport meza i tez wizy brak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka