Dodaj do ulubionych

Pażdziernik

13.09.11, 15:17
Witam,

Planuje wylot w Październiku może ktoś doradzi mi gdzie lecieć lub nie lecieć do Hurgady w tym okresie i najlepiej hotele z aktywnym spędzaniem czasu ;-) i gdzie jest dużo zawsze rodaków?
Obserwuj wątek
    • mereneith Re: Pażdziernik 14.09.11, 15:27
      Ja polecam lecieć do Hurghady do hoteli w centrum, jest tam zawsze dużo polaków i wszędzie jest blisko, rok temu byłam w hotelu Sea Gull****, w tym roku 21 października lecę do Hotelu Roma****, obydwa hotele są w centrum i jest tam najwięcej polaków i rosjan.
      Pozdrawiam.
      • kier74 Re: Pażdziernik 14.09.11, 16:48
        dzięki zabieram się za czytanie :)
        • maria.netka Re: Pażdziernik 20.09.11, 01:47
          a dlaczego hurghada, a nie sharm? wydaje mi się, że w sharm jest więcej możliwości właśnie aktywnego spędzania czasu... no i popularniejszy resort.
          • kier74 Re: Pażdziernik 20.09.11, 10:30
            Właśnie się zastanawiam z kolega gdzie lecieć planujemy po 9 Paź.. wylecieć, szukam właśnie wycieczek i naprawdę jest w czym wybierać tylko chce się wybrać najlepiej :-) no i po wycieczce tegorocznej chciałbym nie trafić na 99% rosian, nic do niech nie mam ale procent za duży :-)
            • ewa.ga Re: Pażdziernik 20.09.11, 11:00
              Egipt w tym okresie to zdecydowanie bardzo dobry wybór, ja polecam Sharm El Sheikh - wydaje mi się , ze tam jest zawsze co robić, bardzo popularny wsrod Polaków :) dużo baza hotelowa, jest w czym wybierać :)
              • artmiko Re: Pażdziernik 20.09.11, 17:17
                A może jakaś podpowieź co do takiego hotelu kompleksu?
          • onyks_malowany Re: Pażdziernik 27.09.11, 09:40
            ale z Hurghady można jechać do Luksoru, Karnaku, Asuanu. Czego Sharm nie zapewni.
      • mlarka Re: Pażdziernik 26.09.11, 22:57
        Do centrum blisko jest np z hotelu Geisum Village. Pogoda na pewno wam dopisze, chociaż polecam wziąć ze sobą coś cieplejszego na wieczór. Myślę, że rodaków spotkacie jeszcze dużo, bo Polacy jednak lubią korzystać z last minute. Sama z wielką chęcią bym się wybrała. Z jakim bp lecicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka