Gość: agata IP: 80.50.5.* 11.06.04, 16:57 Bede mieszkać w Romie. Czy sa tam rafy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: Roma a rafa? 11.06.04, 19:18 Przy głównej ulicy miasta rafy nie występują. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 11.06.04, 21:13 panie adams123 czytałam gdzieś na forum ze jest rafa. Więc jak to jest? A ty mieszkałeś w tym hotelu? Jeśli tak to napisz moze jeszcze jakieś ciekawostki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Roma a rafa? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.04, 22:35 Bylam w Romie 2 tyg temu - rafa jest :) Poza tym na plazy Romy jest wypozyczalnia sprzetu do nurkowania i firma, ktora organizuje nurkowanie. Wspanialy instruktor - Arafat, mozna u niego wykupic za ok 35 USd caly dzien rejsu z dwoma zejsciami pod wode z butla, na statku lunch i napoje free. Przed rejsem jest test z plazy Romy na rafe:) widzialam ja jest calkiem ladna, chociaz te rafy na ktore pozniej zabiera sa juz calkiem bajeczne. Jak chcesz - napisz poszukam maila do Arafata, to moze przysle ci zdjecia z rafy przy hotelu ROMA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 11.06.04, 23:00 Jedziemy w lipcu właśnie do romy i planujemy nurkować tylko jeszcze tego nie robiłyśmy.Ada jeśli masz jakieś namiary na tego instruktora to pisz.Czyli spokojnie mozemy wykupić nurkowanie pod Romą? A jakim aparatem robiłaś zdjęcia? My planujemy kupić Aparat SnapSight Sport tylko ze sie kompletnie na tym nie znamy www.sklep.seaquest.pl/. U kogo kupowaliście wycieczki? Bede wdzięczne za wszystkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 11.06.04, 23:03 Ada mam jeszcze pytanko: jak wrażenia z pobytu w hotelu bo te informacje o Romie na forum sa troche stare? Wiesz moze które pokoje sa z widokiem na morze i ile trzeba do nich dopłacić jeśli takiego nie dostaniemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Roma a rafa? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.04, 23:36 Co do hotelu - jest to hotel 4*, ale w cenrum miasta, wiec troche glosno, widoki z okna nieciekawe, pokoje malutkie, baseny - 2 "sadzawki". Na szczescie jest gdzie wyjsc wieczorem, no i rafa tez jest. Ale pieniadze lepiej oddac do sejfu, bo znajomym ukradli z pokoju. Podaj mi swoj mail, to napisze wiecej w poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 12.06.04, 09:37 Ada dzieki bardzo.Jak tylko bedziesz mieć czas to pisz do mnie: bonita_medica@wp.pl Bede wdzięczna za wszelkie informacje i twoje rady(wszystko sie przyda:))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: Roma a rafa? 12.06.04, 22:13 W Romie mieszka teraz Beduinka- wejdź na forum- krajearabskie- dowiesz się więcej! Jest rezydentką i pilotką biura Kopernik i napewno Ci pomoże! Życzę miłego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 12.06.04, 23:38 Ada albo oczywiście: bonita_medica@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 13.06.04, 23:30 Był ktoś jeszcze ostatnio w Romie? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś