Dodaj do ulubionych

Roma a rafa?

IP: 80.50.5.* 11.06.04, 16:57
Bede mieszkać w Romie. Czy sa tam rafy?
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: Roma a rafa? 11.06.04, 19:18
      Przy głównej ulicy miasta rafy nie występują. :-)
      • bonita_medica Re: Roma a rafa? 11.06.04, 20:18
        przy ulicy to na pewno.
      • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 11.06.04, 21:13
        panie adams123 czytałam gdzieś na forum ze jest rafa. Więc jak to jest? A ty
        mieszkałeś w tym hotelu? Jeśli tak to napisz moze jeszcze jakieś ciekawostki
        • Gość: ada Re: Roma a rafa? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.04, 22:35
          Bylam w Romie 2 tyg temu - rafa jest :)
          Poza tym na plazy Romy jest wypozyczalnia sprzetu do nurkowania i firma, ktora
          organizuje nurkowanie. Wspanialy instruktor - Arafat, mozna u niego wykupic za
          ok 35 USd caly dzien rejsu z dwoma zejsciami pod wode z butla, na statku lunch
          i napoje free. Przed rejsem jest test z plazy Romy na rafe:)
          widzialam ja jest calkiem ladna, chociaz te rafy na ktore pozniej zabiera sa
          juz calkiem bajeczne.
          Jak chcesz - napisz poszukam maila do Arafata, to moze przysle ci zdjecia z
          rafy przy hotelu ROMA :)
          • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 11.06.04, 23:00
            Jedziemy w lipcu właśnie do romy i planujemy nurkować tylko jeszcze tego nie
            robiłyśmy.Ada jeśli masz jakieś namiary na tego instruktora to pisz.Czyli
            spokojnie mozemy wykupić nurkowanie pod Romą? A jakim aparatem robiłaś zdjęcia?
            My planujemy kupić Aparat SnapSight Sport tylko ze sie kompletnie na tym nie
            znamy www.sklep.seaquest.pl/. U kogo kupowaliście wycieczki? Bede
            wdzięczne za wszystkie informacje. Pozdrawiam
            • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 11.06.04, 23:03
              Ada mam jeszcze pytanko: jak wrażenia z pobytu w hotelu bo te informacje o
              Romie na forum sa troche stare? Wiesz moze które pokoje sa z widokiem na morze
              i ile trzeba do nich dopłacić jeśli takiego nie dostaniemy?
              • Gość: ada Re: Roma a rafa? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.04, 23:36
                Co do hotelu - jest to hotel 4*, ale w cenrum miasta, wiec troche glosno,
                widoki z okna nieciekawe, pokoje malutkie, baseny - 2 "sadzawki".
                Na szczescie jest gdzie wyjsc wieczorem, no i rafa tez jest.

Ale pieniadze lepiej oddac do sejfu, bo znajomym ukradli z pokoju.

Podaj mi swoj mail, to napisze wiecej w poniedzialek.
                • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 12.06.04, 09:37
                  Ada dzieki bardzo.Jak tylko bedziesz mieć czas to pisz do mnie:
                  bonita_medica@wp.pl Bede wdzięczna za wszelkie informacje i twoje rady(wszystko
                  sie przyda:))Pozdrawiam
                  • gajasirocco Re: Roma a rafa? 12.06.04, 22:13
                    W Romie mieszka teraz Beduinka- wejdź na forum- krajearabskie- dowiesz się
                    więcej! Jest rezydentką i pilotką biura Kopernik i napewno Ci pomoże! Życzę
                    miłego pobytu!
                    • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 12.06.04, 22:16
                      dzieki bardzo
                  • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 12.06.04, 23:38
                    Ada albo oczywiście: bonita_medica@gazeta.pl Pozdrawiam
    • gajasirocco Re: Roma a rafa? 12.06.04, 22:32
      A z jakim biurem wyjeżdżasz?
      • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 12.06.04, 22:35
        Triada
        • Gość: agata Re: Roma a rafa? IP: 80.50.5.* 13.06.04, 23:30
          Był ktoś jeszcze ostatnio w Romie? Jakie wrażenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka