Gość: Mirek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:14 Witam ! Co możecie powiedziec o tym BP? Szukałem na farum ale nic nie znalazłem..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: GLOBETROTTERS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:44 Czy nie ma nikogo kto może powiedziec cos o tym BP? Maja fajne i tańie ofrty promocyjne...Zastanawiam sie i pytam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: GLOBETROTTERS 18.06.04, 21:53 To jest agencja sprzedająca oferty innych touroperatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: GLOBETROTTERS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:05 Dzieki !! Czyli zwykły pośrednik...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lion Re: GLOBETROTTERS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:50 Może i Zwykły pośrednik ale 90% biur, agentów a nawet tour operatorow sprzedaje oferty nie tylko swoje. to wcale nie znaczy że jest gorszy albo droższy dostaje swoją działkę a tak to tour operator kroi więcej dla siebie.! Ja osobiscie polecam, kupowałem oferte alfy przez nich i nawet dostałem dodatkowy rabat 100zł na dwie osoby !!! Egipt za 940zł alfa sprzedawała po 990zł dodatkowe info na mojej stronie <a href="www.debas.pl/Egipt/" target="_blank"> <BR> www.debas.pl/Egipt Odpowiedz Link Zgłoś