Gość: vega IP: *.tpnets.com 27.06.04, 22:46 Czy do Egiptu oplaca zabierac sie jasne (biale) rzeczy do ubrania? Slyszalam taka plotke, ze tam zaraz wszystko robi sie szare i brudne od wszedobylskiego piasku pustynnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: co do Egiptu? 27.06.04, 23:01 Vega, jest taki wątek, straaaasznie długi, pt " Co zabrać a czego nie do Egiptu". Co jakiś czas ktoś go podbija do góry. Zajrzyj tam, bo naprawdę jest tam masa ciekawych informacji uaktualnianych co jakiś czas przez świerzo przybyłych :) pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: co do Egiptu? 27.06.04, 23:02 A wracając do pytania o białe rzeczy - ja nosiłam głównie takie. Wzięłam cała walizę ciuchów, z których połowa nawet nie znalazła sie w szafie. Nosiłam na przemian moje ukochane beżowe bojówki i 3 biale koszule :) Oczywiście codziennie prane, ale schnie w pół godziny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: co do Egiptu? IP: *.tpnets.com 27.06.04, 23:14 dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deo Re: co do Egiptu? IP: 81.219.167.* 28.06.04, 00:07 Tylko pamietaj o sznurku do powieszenia bielizny czyli prania - bo na czym powiesiśz ? Ostatecznie to jak dobrze wytłumaczysz Arabowi w ichnim Samie Abu -ashar -czy jakos tak - koło hotelu Roma w HRG to ci pokaze gdzie jest żyłka która idealnie nadaje się do tego celu . Samemu to ci bedzie trudno znależć ale jak już wiesz , że jest a przynajmniej była rok temu to moze uda ci sie ją / żyłkę / znależć i w wakacje 2004 r. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś