Dodaj do ulubionych

KLĄTWA FARAONA ??

IP: *.epsa.pl 08.07.04, 08:00
chciałabym dowiedzieć... jak juz mnie to dopadnie... to jak długo to trwa???
Obserwuj wątek
    • Gość: Stavros Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.automatyka.tarnow.pl 08.07.04, 08:13
      Klątwa jak cię dopadnie to nigdy nie przechodzi bo umierasz od razu. Co
      najwyżej w Polsce zawyje twój pies i zdechnie lub w Kairze pogasną światła.
      Jeżeli natomiast chodzi o Zemstę Faraona to już tylu ludzi się wypowiadało
      wcześniej na ten temat że dziwię się na prawdę że takie pytania się ciągle
      pojawiają. Ale każdy ma prawo pytać.
      P.S. Prześledź poprzednie posty to znajdziesz odpowiedź
    • Gość: Aga Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: 195.245.213.* 08.07.04, 08:30
      Stavros ! Więcej kultury. Co to znaczy ,że Ty się dziwisz,że ktoś zadaje takie
      pytanie. Kasia nie musi tak jak pewnie Ty śledzić wszystkich wypowiedzi na
      forum, wyjeżdża to i temat staje się jej bliski.Dziewczyna chciała jakiś
      aktualnych opinii, wrażeń , a tu dostała po uszach i co ma się wstydzić ,że
      zdała takie pytanie? Pozdrawiam i Ciebie i Kasię Aga.
      • Gość: Stavros Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.automatyka.tarnow.pl 08.07.04, 09:18
        Aguś, spokojnie, nie chciałem nikogo urazić. Ja, kiedy po raz pierwszy
        zabłądziłem na forum, swoją przygodę rozpocząłem od prześledzenia wszystkich
        postów które się pojawiły wcześniej aby nie zdublować pytać. Przeglądając w ten
        sposób wypowiedzi dowiadywałem się przy okazji rzeczy ważnych które mi nawet do
        głowy nie przyszły żeby o nie zapytać. Uważam że ta forma zdobywania wiedzy
        jest najlepsza i trochę mi szkoda że niektórzy chcą iść na skróty bo w ten
        sposób wiele tracą.
        Pozdrawiam Cię również
    • Gość: cs HA HA HA gaduly jedne IP: 195.215.5.* 08.07.04, 10:35
      tyle dyskusji, ale nikt nie raczyl odpowiedziec na pytanie.
      zapiszcie sie do klubu dyskusyjnego :o))

natomiast ja sledze to forum i 2-3 inne juz od 5 miesiecy i generalnie takie sa
      notowania:
      z reguly zemsta trwa 1 dzien, 1 czy 2 hardzieli zwalczylo ja w pol dnia, ale
      zdarzaly sie i ciezsze przypadki do 3 dni.
      Tutaj nawet jedna pani sie skarzyla, ze chorowala tydzien i to 2 razy, ale to
      nie jest normalna "zemsta", bo 2 razy sie nie choruje w czasie jednego wyjazdu.
      Musialy byc zaangazowane jeszcze inne czynniki.
      • pc_maniac Re: HA HA HA gaduly jedne 08.07.04, 10:49
        Gość portalu: cs napisał(a):

> 1 czy 2 hardzieli zwalczylo ja w pol dnia, ale
        > zdarzaly sie i ciezsze przypadki do 3 dni.

CS, ładnie to tak sie przezywać? Hardzielem nie jestem (zresztą jak każdy facet
        jak go głowa boli to myśli, ze jest umierający). Zażylem poprostu za radą
        naszego przewodnika RaKr egipski antybiotyk (który zressztą od niego
        otrzymałem). Jak się potem okazało był również na Amebę. Nie wiem czy był
        potrzebny aż tak mocny lek, ale faktycznie w ciągu 4-6 godzin postawił mnie na
        nogi całkiem wyleczonego. i dobrze się stało, bo nic nie straciłem ze
        zwiedzania w czasie rejsu po Królowej Rzek.
        • Gość: cs Re: HA HA HA gaduly jedne IP: 195.215.5.* 08.07.04, 10:55
          przezywac ?
          przepraszam, ale slowo "hardziel" ma pozytywne znaczenie, przynajmniej taki byl
          zamiar :o)
          • pc_maniac cs, przecież żartowałem ;o) 08.07.04, 11:01

• Gość: stefan Re: HA HA HA gaduly jedne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 12:16
          "egipski antybiotyk (który zressztą od niego
          otrzymałem). Jak się potem okazało był również na Amebę. Nie wiem czy był
          potrzebny aż tak mocny lek, ale faktycznie w ciągu 4-6 godzin postawił mnie na
          nogi całkiem wyleczonego"
          Pamietasz moze jak sie nazywal ten lek?
          Pozdrawiam
    • Gość: gilus19 Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: 195.136.247.* 08.07.04, 11:00
      oj ludzie piszecie dziewczynie jakies banialuki o zemscie faraona a wszak ona
      wyraznie pyta o klatwe faraona tak wiec do rzeczy
      > chciałabym dowiedzieć... jak juz mnie to dopadnie... to jak długo to trwa???
      chociaz nie jestem w tej dziedzinie ekspertem to sily astralne podpowiadaja mi
      ze klatwa zbiera slone zniwo!!!tzn oprocz Ciebie bedzie jeszcze ze trzy
      pokolenia do przodu!!! wyplatac sie z klatwy jest niezwykle trudno ale to juz
      se trzeba Nostradamusa - wielkiego francuskiego XVI wiecznego uczonego poczytac
      ewentualnie udac sie do najblizszego medium. Sama klatwa dotyka wszystkie stany
      spoleczne od plebsu po bogaczy. Rownie dobrze moze od niej pasc mieszkaniec
      nowozytniego egiptu, amerykanskie malzenstwo czy arystokrata (nie upieklo sie
      nawet fundatorowi odkrycia grobu Tutenchamona Lordowi Carnarvonowi) Co prawda
      niektorzy wspolczesni specjalisci twierdza ze klatwa to po prostu zabojcze
      dzialanie hehe bakterii sprzed paru tysiecy lat ale kto przy zdrowych zmyslach
      by im tam wierzyl hihi idioci......
      YO!!!
      • Gość: Stavros Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.automatyka.tarnow.pl 08.07.04, 11:06
        No, wreszcie ktoś podtrzymał żart który popełniłem :)))
        • izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 12:57
          Chłopaki <cool> czadzik normalnie ;)))
          Żeby klątwa przestała działać trzeba owinąc się w bandaże i jak mumia przejść
          się ulicami Kairu :PPP

images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=a%20mialem%20wyladowac%20w%20egipcie!!!!!!!%20Pozdrowienia%20od%20Izy%20;)
          • lilypons Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:22
            Zgadza się. Trzeba wybrać się na przechadzkę tylko w godzinach szczytu i nie
            przechodzić przez ulicę na światłach, ale tam gdzie ich nie ma. Klątwa
            przechodzi jak ręką odjął :).
            • izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:32
              hahahaha !!!
              • izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:43
                w sumie sama tak biegałam po Kairze ;)
                • izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:47
                  trzymalam w ręku gumijagody ( sok z jagód ) i później skakałam jak Gumiś ;)
                • lilypons Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:50
                  Rozwiej moje wątpliwości. Biegałaś w stroju mumii czy w miejscach gdzie nie
                  było świateł? Dzisiaj nawet w Polsce cieplej/ całe 29 C/, to i myślenie w
                  tempie egipskiego kelnera, który nie dostał bakszyszu;)
                  • izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:55
                    na początku mi powiedzieli, ze mam biegac tam gdzie nie ma świateł no to
                    biegałam,a poźniej jak juz sie raz przebiegłam to kazali w bandaże się
                    odstroić, bo to narodowy stroj i skakałam tak po tym Egipcie. Do dziś dnia nie
                    wiem czemu się tak jakoś wszyscy na mnie bardzo dziwnie patrzyli <Hmmm>
                    • lilypons Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 14:14
                      Izzaa, niczym się nie przejmuj. Kazali przebrać się w bandaże, bo na ich rozum
                      jak Europejczyk przebiegnie w godzinach szczytu przez ulicę w Kairze tam gdzie
                      nie ma świateł, to tylko taki strój mu pozostaje. Ale klątwa przechodzi na
                      100%.
                      • izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 14:33
                        wiem wiem bo mi przeszła ;)))
                        • Gość: Kasia_Poznań Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.epsa.pl 09.07.04, 06:16
                          eee z tą klatwą to coś im się pozajączkowało....
                          dzięki za żartobliwe potraktowanie tematu i za wyczerpujące informacje
                          :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka