Gość: Kasia_Poznań IP: *.epsa.pl 08.07.04, 08:00 chciałabym dowiedzieć... jak juz mnie to dopadnie... to jak długo to trwa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stavros Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.automatyka.tarnow.pl 08.07.04, 08:13 Klątwa jak cię dopadnie to nigdy nie przechodzi bo umierasz od razu. Co najwyżej w Polsce zawyje twój pies i zdechnie lub w Kairze pogasną światła. Jeżeli natomiast chodzi o Zemstę Faraona to już tylu ludzi się wypowiadało wcześniej na ten temat że dziwię się na prawdę że takie pytania się ciągle pojawiają. Ale każdy ma prawo pytać. P.S. Prześledź poprzednie posty to znajdziesz odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: 195.245.213.* 08.07.04, 08:30 Stavros ! Więcej kultury. Co to znaczy ,że Ty się dziwisz,że ktoś zadaje takie pytanie. Kasia nie musi tak jak pewnie Ty śledzić wszystkich wypowiedzi na forum, wyjeżdża to i temat staje się jej bliski.Dziewczyna chciała jakiś aktualnych opinii, wrażeń , a tu dostała po uszach i co ma się wstydzić ,że zdała takie pytanie? Pozdrawiam i Ciebie i Kasię Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stavros Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.automatyka.tarnow.pl 08.07.04, 09:18 Aguś, spokojnie, nie chciałem nikogo urazić. Ja, kiedy po raz pierwszy zabłądziłem na forum, swoją przygodę rozpocząłem od prześledzenia wszystkich postów które się pojawiły wcześniej aby nie zdublować pytać. Przeglądając w ten sposób wypowiedzi dowiadywałem się przy okazji rzeczy ważnych które mi nawet do głowy nie przyszły żeby o nie zapytać. Uważam że ta forma zdobywania wiedzy jest najlepsza i trochę mi szkoda że niektórzy chcą iść na skróty bo w ten sposób wiele tracą. Pozdrawiam Cię również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs HA HA HA gaduly jedne IP: 195.215.5.* 08.07.04, 10:35 tyle dyskusji, ale nikt nie raczyl odpowiedziec na pytanie. zapiszcie sie do klubu dyskusyjnego :o)) natomiast ja sledze to forum i 2-3 inne juz od 5 miesiecy i generalnie takie sa notowania: z reguly zemsta trwa 1 dzien, 1 czy 2 hardzieli zwalczylo ja w pol dnia, ale zdarzaly sie i ciezsze przypadki do 3 dni. Tutaj nawet jedna pani sie skarzyla, ze chorowala tydzien i to 2 razy, ale to nie jest normalna "zemsta", bo 2 razy sie nie choruje w czasie jednego wyjazdu. Musialy byc zaangazowane jeszcze inne czynniki. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: HA HA HA gaduly jedne 08.07.04, 10:49 Gość portalu: cs napisał(a): > 1 czy 2 hardzieli zwalczylo ja w pol dnia, ale > zdarzaly sie i ciezsze przypadki do 3 dni. CS, ładnie to tak sie przezywać? Hardzielem nie jestem (zresztą jak każdy facet jak go głowa boli to myśli, ze jest umierający). Zażylem poprostu za radą naszego przewodnika RaKr egipski antybiotyk (który zressztą od niego otrzymałem). Jak się potem okazało był również na Amebę. Nie wiem czy był potrzebny aż tak mocny lek, ale faktycznie w ciągu 4-6 godzin postawił mnie na nogi całkiem wyleczonego. i dobrze się stało, bo nic nie straciłem ze zwiedzania w czasie rejsu po Królowej Rzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: HA HA HA gaduly jedne IP: 195.215.5.* 08.07.04, 10:55 przezywac ? przepraszam, ale slowo "hardziel" ma pozytywne znaczenie, przynajmniej taki byl zamiar :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: HA HA HA gaduly jedne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 12:16 "egipski antybiotyk (który zressztą od niego otrzymałem). Jak się potem okazało był również na Amebę. Nie wiem czy był potrzebny aż tak mocny lek, ale faktycznie w ciągu 4-6 godzin postawił mnie na nogi całkiem wyleczonego" Pamietasz moze jak sie nazywal ten lek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilus19 Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: 195.136.247.* 08.07.04, 11:00 oj ludzie piszecie dziewczynie jakies banialuki o zemscie faraona a wszak ona wyraznie pyta o klatwe faraona tak wiec do rzeczy > chciałabym dowiedzieć... jak juz mnie to dopadnie... to jak długo to trwa??? chociaz nie jestem w tej dziedzinie ekspertem to sily astralne podpowiadaja mi ze klatwa zbiera slone zniwo!!!tzn oprocz Ciebie bedzie jeszcze ze trzy pokolenia do przodu!!! wyplatac sie z klatwy jest niezwykle trudno ale to juz se trzeba Nostradamusa - wielkiego francuskiego XVI wiecznego uczonego poczytac ewentualnie udac sie do najblizszego medium. Sama klatwa dotyka wszystkie stany spoleczne od plebsu po bogaczy. Rownie dobrze moze od niej pasc mieszkaniec nowozytniego egiptu, amerykanskie malzenstwo czy arystokrata (nie upieklo sie nawet fundatorowi odkrycia grobu Tutenchamona Lordowi Carnarvonowi) Co prawda niektorzy wspolczesni specjalisci twierdza ze klatwa to po prostu zabojcze dzialanie hehe bakterii sprzed paru tysiecy lat ale kto przy zdrowych zmyslach by im tam wierzyl hihi idioci...... YO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stavros Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.automatyka.tarnow.pl 08.07.04, 11:06 No, wreszcie ktoś podtrzymał żart który popełniłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 12:57 Chłopaki <cool> czadzik normalnie ;))) Żeby klątwa przestała działać trzeba owinąc się w bandaże i jak mumia przejść się ulicami Kairu :PPP images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=a%20mialem%20wyladowac%20w%20egipcie!!!!!!!%20Pozdrowienia%20od%20Izy%20;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilypons Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:22 Zgadza się. Trzeba wybrać się na przechadzkę tylko w godzinach szczytu i nie przechodzić przez ulicę na światłach, ale tam gdzie ich nie ma. Klątwa przechodzi jak ręką odjął :). Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:43 w sumie sama tak biegałam po Kairze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:47 trzymalam w ręku gumijagody ( sok z jagód ) i później skakałam jak Gumiś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilypons Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:50 Rozwiej moje wątpliwości. Biegałaś w stroju mumii czy w miejscach gdzie nie było świateł? Dzisiaj nawet w Polsce cieplej/ całe 29 C/, to i myślenie w tempie egipskiego kelnera, który nie dostał bakszyszu;) Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 13:55 na początku mi powiedzieli, ze mam biegac tam gdzie nie ma świateł no to biegałam,a poźniej jak juz sie raz przebiegłam to kazali w bandaże się odstroić, bo to narodowy stroj i skakałam tak po tym Egipcie. Do dziś dnia nie wiem czemu się tak jakoś wszyscy na mnie bardzo dziwnie patrzyli <Hmmm> Odpowiedz Link Zgłoś
lilypons Re: KLĄTWA FARAONA ?? 08.07.04, 14:14 Izzaa, niczym się nie przejmuj. Kazali przebrać się w bandaże, bo na ich rozum jak Europejczyk przebiegnie w godzinach szczytu przez ulicę w Kairze tam gdzie nie ma świateł, to tylko taki strój mu pozostaje. Ale klątwa przechodzi na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Poznań Re: KLĄTWA FARAONA ?? IP: *.epsa.pl 09.07.04, 06:16 eee z tą klatwą to coś im się pozajączkowało.... dzięki za żartobliwe potraktowanie tematu i za wyczerpujące informacje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś