Dodaj do ulubionych

quady - miasto duchów

04.03.13, 15:23
Zaciekawiła mnie wycieczka quadami do miasta duchów ale nie moge znaleźć w necie żadnego opisu kogoś kto był na takiej wycieczce. Może jednak znajdzie się ktoś kto coś wie na jej temat i podzieli się inforamcjami. Wybieramy się do Hurghady w sierpniu (dwie rodziny łącznie 4+4) i powoli zastanawiamy się nad wyborem dodatkowych wycieczek.
Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • dariusznow Re: quady - miasto duchów 04.03.13, 15:49
      napisz na adres dorotaaisha@gmail.com
    • darek.b70 Re: quady - miasto duchów 11.03.13, 12:44
      Kolego popatrz na stronę Maja Tours tam masz wszystko na temat wycieczki do Miasta Duchów i cennik Pozdrawiam darek
      • darek.b70 Re: quady - miasto duchów 13.03.13, 12:04
        Jak dalej cię to interesuje to masz tu stronę www.hurghada.enterpol.pl
        • bozenkakrk Re: quady - miasto duchów 22.03.13, 14:37
          Bardzo fajna sprawa, tutaj masz zdjęcia: www.facebook.com/photo.php?fbid=279001072209758&set=a.278989685544230.58713.126084590834741&type=1&theater
    • marekn4 Re: quady - miasto duchów 13.03.13, 12:14
      dzięki za odpowiedzi
      opisy biur, które oferują taką wycieczkę przeczytałem i wygląda to interesująco
      ale zależało by mi na opinii zwykłego turysty, który był na takiej wycieczce, czy się podobało czy nie, jakie były plusy a jekie minusy itp.
      czekam zatem na komentarz kogoś kto miał przyjemność (bądź nieprzyjemność) przeżyć taką wycieczkę
      • darek.b70 Re: quady - miasto duchów 13.03.13, 12:34
        Ja też jestem zainteresowany bo 30.08.2013 wylatuję do HRG i chcę też zaliczyć to miasto duchów bo na zwykłym safarii na quadach to byłem.
        • white_swan Re: quady - miasto duchów 13.03.13, 12:42
          Ja byłam.
          Pół dnia na quadach, miasto duchów to opuszczone ruiny miasteczka. Niedaleko mały cmentarz, opuszczony meczet. Parte razy zatrzymywalismy sie przy 'ciekawszych' skałach.
          Cała grupa gęsiego jezdze za sobą, ale nie wolnym tempem. Zwalniać trzeba było w wąwozie, i na wąskiej drodze nad przepaścią .
          • darek.b70 Re: quady - miasto duchów 13.03.13, 12:55
            Dziękuję za odpowiedz raczej z niej wynika że warto a mogła byś napisać gdzie wykupowałaś u rezydenta czy indywidualnie i gdzie.
            • white_swan Re: quady - miasto duchów 13.03.13, 13:09
              W raibnow tours.
              • lulus87 Re: quady - miasto duchów 26.04.13, 15:06
                co lepsze, miasto duchów czy zwykłe safari ?
                • weroonika85 Re: quady - miasto duchów 14.05.13, 19:02
                  Witaj lulus87 na zwyklym Safari przepedza Cie quadami po pustyni i wracasz do hotelu, w Miescie Duchow poznasz historie miasta,zwiedzisz kopalnie fosforanow,zobaczysz jak ludzie zyli z dala od cywilizacji. Mozesz dojechac tam jeppem lub quadem, po zwiedzaniu wracasz do bazy gdzie bedzie czekalo na Ciebie pyszne egipskie jedzenie, pozniej herbatka, szisza i inne atrakcje.. Wracasz do hotelu poznym wieczorem. Zajrzyj na strone www.ghostcityegypt.com i wybierz swoj ulubiony program. Tekst linka

> co lepsze, miasto duchów czy zwykłe safari ?
    • weroonika85 Re: quady - miasto duchów 14.05.13, 18:49
      Dobry wieczor. Prosze wejsc na strone www.ghostcityegypt.com wybrac ulubiony program wycieczki i przeslac nam meila z informacjami. Pozdrawiam serdecznie Weronika.

Tekst linka

marekn4 napisał:

> Zaciekawiła mnie wycieczka quadami do miasta duchów ale nie moge znaleźć w neci
      > e żadnego opisu kogoś kto był na takiej wycieczce. Może jednak znajdzie się kto
      > ś kto coś wie na jej temat i podzieli się inforamcjami. Wybieramy się do Hurgha
      > dy w sierpniu (dwie rodziny łącznie 4+4) i powoli zastanawiamy się nad wyborem
      > dodatkowych wycieczek.
      > Z góry dzięki za pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka