egipcjanin1 23.07.04, 10:46 BARDZO FAJNY HOTEL,OPIS W HOTELACH.BYŁEM Z EXIMEM.POLECAM TEN HOTEL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernadeta Re: GRAND AZUR TROPICANA-WRÓCIŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:44 Zgadzam sie z Tobą , hotel jest super!!!, i naprawdę godny polecenia. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac To poleć go szczególnie w dziale Egipt-hotele 23.07.04, 14:23 Jeśli nawet nie masz stałego nicka, możesz skorzystać z uniwersalnego: login: egipt-hotele hasło: turysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: GRAND AZUR TROPICANA-WRÓCIŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:59 Jesli byliscie w tym hotel to proszę powiedziec czy mozna za oplata wynajac reczniki na basenie i na plazy.Wazne .Odpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: GRAND AZUR TROPICANA-WRÓCIŁEM 23.07.04, 15:06 Nie spotkałem się w Egipcie żeby jakikolwiek hotel pobierał opłaty za ręczniki plażowe. Praktycznie wszędzie są one jako standardowe wyposażenie oferowane przez hotel turyście. Oczywiście pobiera się codziennie nowe-czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: GRAND AZUR TROPICANA-WRÓCIŁEM IP: *.pluscom.pl / *.238.92.55.adsl.inetia.pl 22.08.04, 16:53 czy w hotelu jest animacja w jakim język Odpowiedz Link Zgłoś