katahdin 25.07.04, 16:12 czy moze mi ktos napisac jakie wycieczki sa proponowane z tego resortu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Hurghada - wycieczki IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 19:11 czesc czy ktos ma może adresy lokalnych i sprawdzonych biur podroży w Hurgadzie godnych polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Hurghada - wycieczki 01.08.04, 19:24 Luksor - 1 dniowy Luksor - 2 dniowy Kair - 1 dniowy Kair - 2 dniowy Nurkowanie na rafach Nurkowanie we wrakach Snoorkowanie na rafach Safari nurkowe Jeep Safari Quad Safari Rejs Glassboat (jachcik ze szklanym dnem) Rejs łodzią podwodną na rafy Można również wykupić nietypowe imprezy, które nie są w standardowej ofercie biur: Rejs po Nilu Asuan i Abu Simbel Pustynne Safari z nocowaniem na pustyni oraz wyprawy nietypowe przy zebraniu większej ilości chętnych (praktycznie każdy kierunek i obiekt w Egipcie). Nie podaję tutaj cen, bo ich rozpiętość potrafi być rzędu nawet 300% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Hurghada - wycieczki IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 19:27 tak ale chodziło mi o adresy i nazwy tych biur. Odpowiedz Link Zgłoś
katahdin Re: Hurghada - wycieczki 08.08.04, 15:29 pc_maniac napisał: > Pustynne Safari z nocowaniem na pustyni > oraz wyprawy nietypowe przy zebraniu większej ilości chętnych (praktycznie > każdy kierunek i obiekt w Egipcie). a czy moze pamietasz, gdzie i na jak dlugo byly te safari ? a moze sam uczestniczyles w takiej "zabawie"...? jesli tak to poprosilabym o wrazenia... Czy masz juz moze II czesc "rejs po Nilu" , bardzo fajnie czytalo sie pierwsza; nie musze tam jechac , wszystko juz wiem, tak obrazowo potrafiles to ujac (to jest taki maly komplement). Jest jeszcze jakis drugi dziennik Twojego autorstwa, ale rowniez niedokonczony, a moze ja nie umiem szukac w tej ilosci watkow na forum. Czy moglbys byc tak uprzejmy i podrzucil te linki ? dzieki, ta stronka to naprawde kopalnia wiedzy o Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś