krisk.ross 11.07.13, 15:31 Witam Czy wie ktoś w jakich godzinach czynne są sklepy w strefie bezcłowej na lotnisku w Hurghadzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doiwony12 Re: strefa bezcłowa Hurghada 11.07.13, 16:51 W jakich godz nie wiem ale zawsze gdy ladowalismy byl otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: strefa bezcłowa Hurghada 11.07.13, 16:55 jeśli chodzi o odloty tez zawsze sklepy byly otwarte.tyle że odlatywaliśmy przed poludniem Odpowiedz Link Zgłoś
krisk.ross Re: strefa bezcłowa Hurghada 11.07.13, 17:02 doiwony12 napisała: > jeśli chodzi o odloty tez zawsze sklepy byly otwarte.tyle że odlatywaliśmy prze > d poludniem Dzięki. Pytam bo odlatuje o 22 a nie wiem czy otwarte jest całodobowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: strefa bezcłowa Hurghada 12.07.13, 09:34 O tej porze na pewno będzie otwarte. Wylatywałam po północy i sklepy działały. Jak są turyści, to tylko idiota w Egipcie rezygnowałby z handlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: strefa bezcłowa Hurghada 12.07.13, 12:21 Oj Ola-Ty nie próbuj ogarnąć rozumem egipskiej mentalności:),nie takie rzeczy widziałem.A sklepy na lotnisku mogą mieć przerwę na wylocie gdzieś tak od 3 rano,może do 5-6,może nie wszystkie.Jedni śpią,drudzy się rozliczają,robią przyjęcia towaru,remanenty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: strefa bezcłowa Hurghada 12.07.13, 12:25 wylatywaliśmy o 22 .40 i wszystkie były czynne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: strefa bezcłowa Hurghada 12.07.13, 12:36 cairo7 napisał: > Oj Ola-Ty nie próbuj ogarnąć rozumem egipskiej mentalności:),nie takie rzeczy widziałem to i racja, zagalopowałam się :) Ale przed północą (jak wylatuje pytający) raczej się nie zamkną. To nie Okęcie ;). Odpowiedz Link Zgłoś