Dodaj do ulubionych

Sytuacja w hurghadzie

• malwina19877 Re: Sytuacja w hurghadzie 22.08.13, 09:11
      do 12.09 to sie moze jeszcze cos zmieni , ja mam wylot 30 sierpnia z katowic i nawet nie ma na co wymienic
      • malwina19877 Re: Sytuacja w hurghadzie 22.08.13, 13:02
        jeśli chodzi o ubezpieczenie uzyskałam inform telefonicznie z alfa star ze jadąc autokarem z lotniska do kurortu jak coś sie stanie związanego z zamieszkami nie jesteśmy ubezpieczeni oraz ubezpieczenie dot tylko wypadków np. nadepnięć na jeżozwierza ale nie na zamieszki
    • iwi-ona Re: Sytuacja w hurghadzie 31.08.13, 17:03
      Witam wróciłam wczoraj 30.08.13 z Hurghady hotel Titanic Palace byłam tam od 16.08.13 dochodziły do nas różne informacji smsami z Polski, ale zapewniam było bardzo bezpiecznie nic się nie działo. Jedyne co to mogę powiedzieć, iż w hotelu o tej porze powinno być ok. 10 tyś gości a było może 500 osób. Więc hotel mieliśmy dla siebie, puste baseny, brak kolejek po drinki, jedzenie.
      Tam na prawdę dbano aby było bezpiecznie nic w tym czasie nie wydarzyło się w hurghadzie, zawsze w piątek dochodzi do demonstracji w kraju gdyż to dla nich dzień wolny od pracy, więc wychodzą demonstrować.
      Ja się czułam osaczona smsami z Polski, ale odpoczęłam, było naprawdę super.
    • leamun Re: Sytuacja w hurghadzie 30.09.13, 11:03
      hohoho! Tu Wasz donosiciel egipski :) melduję, że sytuacja ok, coraz więcej turystów a dla Was na dobry humor! nurkowanie na rafie delfinów wrzesień 2013
      • zabcia1978 Re: Sytuacja w hurghadzie 30.09.13, 12:51
        Lea, dziękujemy!!!! My tydzień temu wróciliśmy z Hurghady i było PIĘKNIE!!!!!!!!!! Ledwo wróciłam to już szukam czegoś nowego i planuje i nawet walizek do końca nie rozpakowałam :-) Hurghada piękna, bezpieczna tylko ludzi mniej. Ja w butach mam jeszcze piasek z plaży :-)
        • leamun Re: Sytuacja w hurghadzie 30.09.13, 16:23
          bardzo się cieszę. pozdrawiam wszystkich :) masalama!
      • doremido6 Re: Sytuacja w hurghadzie 30.09.13, 15:05
        O Boże, jak tam jest cudnie. Byłam tam, byłam, wróciłam na początku sierpnia. Polecam wszystkim. We wrześniu jest tak cieplutko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka