vivawawa 02.08.04, 17:07 słyszałem, że w okresie ramadanu spada jakość obsługi w hotelach, czy może ktoś ma informację, kiedy zaczyna się ramadam? planuje wyjazd do Egiptu, we wrześniu lub w październiku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahlam_82 Re: RAMADAN - kiedy? 02.08.04, 17:12 CHYBA WLASNIE W PAZDZIERNIKU WYPADA Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: RAMADAN - kiedy? 02.08.04, 17:20 www.30-days.net/content/archive4.htm 15 października - 13 listopada. cholerka, a ja własnie wtedy jadę do Tunezji... Mam nadzieję, że nie odczuję jakichś "drastycznych " róznic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakozikowska Re: RAMADAN - kiedy? 02.08.04, 17:24 a nie od 1 do 28 listopada w tym roku?? czy jakoś tak szybko pomocy bo planuję wyjazd po ramadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: RAMADAN - kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:13 W ubiegłym roku byłam w Soma Bay w czasie Ramadanu dokładnie zaczął się w dniu mojego przyjazdu do Egiptu byłam co prawda w Sheratonie ,więc może tam z obsługą jest inaczej ale nie odczułam aby cos było nie tak.Chyba że tak jak czytałam o Sheratonie w El Gounie pracuja tam w większości koptowie,może i tak jest w Soma Bay i wynika to z polityki firmy.Jedynie na drogach zaobserwowałam duży ruch tamtejszych samochodów wyładowanych pod sam dach a i na dachu sporo wieżli udających się w odwiedziny,na wypoczynek czy gdzie tam oni jeżdżą.W hotelu i podczas wycieczek nie odczuwał sie że trwa Ramadan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramadan Re: RAMADAN - kiedy? IP: *.acn.waw.pl 03.08.04, 07:24 Wpisz w google: ramadan 2004, czy to naprawdę takie trudne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: RAMADAN - kiedy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 22:24 up Odpowiedz Link Zgłoś