Dodaj do ulubionych

Miejsca w samolocie

03.01.14, 14:40
Mam takie pytanie nieśmiałe: chcielibyśmy lecieć do Hurghady na przełomie lutego i maja - 4 dorosłe osoby: 2 i 2, mam kilka upatrzonych hoteli, ale niestety z bardzo ważnej przyczyny osobistej będziemy wiedzieć czy możemy lecieć w tym terminie dopiero kilka dni przed tym terminem. W grę wchodzi tylko wylot z naszego miasta i zastanawiam się czy załapiemy się na miejsca w samolocie, a na pewno dowiadując tego w biurze podróży, uzyskam odpowiedź że miejsc jest bardzo mało i już mam kupić wycieczkę.
Dlatego właśnie chciałam zapytać czy jest możliwość, aby dowiedzieć się jak to naprawdę wygląda z tymi miejscami w samolocie i czy mam na co czekać, z góry dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • yaris9000 Re: Miejsca w samolocie 03.01.14, 15:07
      mimi004 napisał(a):

> Mam takie pytanie nieśmiałe: chcielibyśmy lecieć do Hurghady na przełomie luteg
      > o i maja - 4 dorosłe osoby: 2 i 2, mam kilka upatrzonych hoteli, ale niestety z
      > bardzo ważnej przyczyny osobistej będziemy wiedzieć czy możemy lecieć w tym te
      > rminie dopiero kilka dni przed tym terminem. W grę wchodzi tylko wylot z naszeg
      > o miasta i zastanawiam się czy załapiemy się na miejsca w samolocie, a na pewno
      > dowiadując tego w biurze podróży, uzyskam odpowiedź że miejsc jest bardzo mało
      > i już mam kupić wycieczkę.
      > Dlatego właśnie chciałam zapytać czy jest możliwość, aby dowiedzieć się jak to
      > naprawdę wygląda z tymi miejscami w samolocie i czy mam na co czekać, z góry dz
      > iękuję za odpowiedzi

Tyle Ci mogę pomóc:
      Warszawa -21-02-2014 6:05 Small Planet Air
      -28-02-2014 6:05 Small Planet Air
      Warszawa -20-02-2014 9:05 Enter Air
      Warszawa -27-02-2014 9:05 Enter Air

Katowice 20-02-2014 ??????
      Katowice 27-02-2014 ??????

Gdańsk 21-02-2014 ?????
      Gdańsk 28-02-2014 ?????

Poznań i Wrocław te same terminy przewożnik tak jak w przypadku Gdańska jeszcze nie znany

Na ta chwilę to chyba wszystko,a skoro nie wiedzą jaki przewożnik to i nie wiedza jaki samolot a tym bardziej ile miejsc zostało.W systemach komputerowych niektórych biur pojawia się tylko informacja że zostalo 8 miejsc,mimo to ze jest więcej wolnych,to system pokaze tylko 8.
      • mimi004 Re: Miejsca w samolocie 03.01.14, 15:56
        Mnie właśnie tylko Poznań dotyczy, wylot zależy od stanu zdrowia jednej osoby z naszej ekipy, dlatego nie możemy podjąć wcześniej decyzji.
        • yaris9000 Re: Miejsca w samolocie 03.01.14, 16:22
          mnie tez,z tym że ja wylatuje 7 marca
          • mimi004 Re: Miejsca w samolocie 03.01.14, 17:44
            7 marca również bierzemy pod uwagę
            • yaris9000 Re: Miejsca w samolocie 03.01.14, 19:54
              W razie tego terminu napisz do mnie:posnania@poczta.fm
    • xaltuton Re: Miejsca w samolocie 09.01.14, 08:10
      To jest ryzyko. Ja tak przeciagalem parokrotnie do ostatnich dni i raz sie udawalo raz nie - pamietam przypadek, kiedy byly ostatnie 4 miejsca w samolocie, a w chwili kiedy juz pisalismy umowe, akurat znikly i musielismy przekladac termin o tydzien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka