Dodaj do ulubionych

TUI odwołuje

05.02.14, 20:56
;oty do SSH i Marsa z powodu małej liczby chetnych. Kiedy m sprzedawali wczasy, kazali sie spieszyc bo juz ostatnie miejsca zostaly, a teraz pisza ze nie ma chetnych. Przez nich stracilam okazje obnizek cen w Rainbow, w efekcie zostalam z palcem w .....
Obserwuj wątek
    • 4przemo777 Re: TUI odwołuje 05.02.14, 21:51
      Ja mam rezerwacje z Rainbowa na weekend majowy (29.04 - 06.05)do SSH, do El Faraany. Mam nadzieje ze nie odwolaja, bo gdzie ja znajde za te cene rafy.
      • 4lata Re: TUI odwołuje 06.02.14, 08:22
        faktycznie, chciałam kupić u nich pewien hotel w Sharm na czerwiec, przez cały styczeń był a teraz ni ma. czy osobom, które kupiły w tym okresie anulowano rezerwacje?
        • troompka Re: TUI odwołuje 06.02.14, 09:01
          tak, odwołano moja rezerwacje do Sol Y Mar Solaya na czerwiec. Szukam wiec czegos innego i pewnie znajde.....ale juz nie w TUI.
          • aga81968 Re: TUI odwołuje 06.02.14, 09:48
            Czytałam, w którejś gazecie, że jakieś duże biuro podróży jest na granicy bankructwa, czyżby...?
            • l-a Re: TUI odwołuje 06.02.14, 10:06
              aga81968 napisał(a):

> Czytałam, w którejś gazecie, że jakieś duże biuro podróży jest na granicy bankr
              > uctwa, czyżby...?

Czytaj dalej...
              TUI miało do Egiptu na sezon letni bardzo ograniczoną ofertę hoteli, wiec w sumie nic dziwnego, że było mało chętnych na ten kierunek, a o bankructwie TUI to z pewnością marzy konkurencja, inne kierunki sprzedają im się bardzo dobrze.
              • aga81968 Re: TUI odwołuje 06.02.14, 15:31
                Hmm... skąd takie oburzenie. Dziwne? :)
                • gladi3 Re: TUI odwołuje 06.02.14, 16:46
                  a nie pieszecie z kad lecicie?moze nie maja calego samolotu i sie nie oplaca,po drugie z tui mega drogo i sie nie sprzedaje,z itaki ten sam hotel mam taniej w tym samym terminie o tysiaka na osobie!!!
                  • troompka Re: TUI odwołuje 06.02.14, 19:35
                    loty sa odwołane z Kat i KRA - to duże okręgi więc dziwne, że nie uzbierali kompletu, tym bardziej, że to dopiero początek lutego a wyjazd mialam na koniec czerw.
                    Wiem ze TUI jest droższe od innych, ale zaakceptowalam to, głównie z powodu hotelu, Sol Y Mar Solaya ma tylko TUI. Coz, pierwszy i ostatni raz "skorzystalam" z ich oferty, wszak na szczescie jest jeszcze wybór :), nie oni jedyni na rynku.
                    • 4lata Re: TUI odwołuje 06.02.14, 20:21
                      ja chciałam kupić z wawy i tez nie ma. ale dziwne że hrg mają. prawdopodobnie wznowią sprzedaż tuż przed sezonem z horendalnymi cenami. mój hotel z oferty styczniowej nie był wcale taki drogi w styczniu, ceny były takie same jak w sun&fun i wezyrze.
                      • troompka Re: TUI odwołuje 06.02.14, 20:52
                        jesli tak to chyba sobie tym ruchem strzelają w stope, bo ja na pewno juz nie skorzystam z ich usług. Ciekawe ile bede czekac teraz na zwrot zaliczki-juz sobie znalazlam inny hotel i zaliczke beda ode mnie chcieli :).
                        Widze ze sie w ogole wycofali z Marsa, a do Sharm sa loty z W-wy i Pzn.
                        • 4lata Re: TUI odwołuje 06.02.14, 21:15
                          zwróca szybko, nie martw się, to rzetelne biuro. mi latem zwrócili całośc za niedoszłą wycieczkę bez problemów dlatego znowu chciałam u nich kupic. Z wawy ostatni lot do mojego hotelu (iberotel fanara) jest 1 kwietnia, potem juz niet:)
            • antka81 Re: TUI odwołuje 06.02.14, 20:41
              a jakie to biuro?
              • white_swan Re: TUI odwołuje 06.02.14, 21:57
                Oni wbrew pozorom bardziej zarabiają na innych kierunkach . Mało ofert było też chyba ze wzgledu na nieustabilizowaną sytuacja polityczna .Wybory się zbliżają , nie wiadomo czy związku z tym bractwo znowu nie zacznie sie awanturować ... Może na podstawie doświadczeń z zeszłego roku doszli do wniosku, że mniej stracą jak teraz odwołają. Zostawili sobie tylko bardziej popularna HRG. I może wg nich bezpieczniejsza ? Niż Synaj i co jakis czas protestujący beduini w mars alam ?
                Tak się tylko zastanawiam...
                • gladi3 Re: TUI odwołuje 06.02.14, 23:17
                  moj strzal w tym roku TUI padnie tui polska!likwiduja biora sprzedarzy.
                  • pietusza Re: TUI odwołuje 07.02.14, 07:32
                    gladi3 napisał:

> moj strzal w tym roku TUI padnie tui polska!likwiduja biora sprzedarzy.

Strzelaj gdzie indziej albo w swoją niezbyt rozgarniętą mózgownicę i przede wszystkim naucz się ortografii
                    Gdzie niby likwidują biura??? Tam gdzie ja rezerwuję, wszystko jest OK, a jak ostatnio przechodziłem koło nich to było naprawdę sporo ludzi. Ja akurat nie jadę do Egiptu z powodu niepewnej sytuacji, ale mam rezerwację do Turcji i nie mam zupełnie żadnych obaw o kondycję TUI, a czarny PR robią im wkurzeni agenci (może jesteś jednym z nich)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka