kaasiaal Re: Czy ceny spadna? 19.03.15, 09:02 W okresie zamieszek w Egipcie ceny pozostały bez zmian, więc teraz oczywiście BP będę nadrabiać straty po odwołanych lotach - na spadek cen nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek151974 Re: Czy ceny spadna? 19.03.15, 09:43 Ceny spadły o 1/3 ale nasze bp nie zamierzają wprowadzać zmian ponieważ mają większą prowizję. Rozmawiałem z kierownikiem hotelu w Sharm i powiedział że ceny były trzy krotnie obniżane w porównaniu z cenami z przed rewolucji . Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk11 Re: po trumnach do taniochy? 19.03.15, 15:53 perla napisał: > totalne zbydlęcenie właśnie. Perełko ,ależ czemu obrażasz bydlątka? Żadne zwierzę nie jest tak głupie ,jak niejeden człowiek. Przecież oni tam jadą na własne życzenie.Jak oglądam w tv "święte oburzenie" tych ,których Itaka przymusowo dziś sprowadziła (zapewne za pieniądze nas -podatników-sic!),to nie wiem ,czy się śmiać ,czy płakać. No ,bo jakim prawem ich na siłę stamtąd przywlekli,oni w Tunisie nie byli ,więc nic SIĘ NIE STAŁO I NIC SIĘ NIE DZIAŁO. Ciekawe ,jakim głosem krzyczałaby ta sama paniusia ,gdyby to kogoś z rodziny musiała na dniach transportować w metalowej trumnie? Polak potrafi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: glupota.nie.boli 19.03.15, 22:16 Takie, moje p.s:) ... Jeśli już poprawiasz kogoś, to pisz poprawną polszczyzną, a więc używaj znaków polskich! Odpowiedz Link Zgłoś
volvo74 Re: glupota.nie.boli 20.03.15, 08:15 a widziałeś kurs $ ??? wiec raczej wszystko podrożeje Odpowiedz Link Zgłoś
19sara78 Re: Zjawiskowa glupota 20.03.15, 10:42 Na okres wakacyjny ceny pewnie nie spadną, ja zamawiając hotel w lutym, dziś musiałabym za niego dopłacić 2 tyś zł na całą rodzinę, a do tego sprawdzałam, że na lipiec zostały już resztki. Odpowiedz Link Zgłoś