Gość: Monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:17 Czy ktos byl w tym hotelu? dzieki za wszelkie info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maya Re: Desert Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:14 Niestety nie byłam w tym hotelu, ale byłam tam moja znajoma. Hotel jest bardzo ładny, ma piękną roślinność, duże baseny. Koleżanka była bardzo zadowolona z pobytu w nim. Hotel jest na obrzeżach miasta, ale na 2 funty egipskie można podjechać busem do centrum. Hotel jest wart polecenia, to jeden z lepszych w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Desert Rose IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 24.09.04, 08:24 bylem w tym hotelu pisz na robert.robert27@interia.pl Robert Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_1 Re: Desert Rose 24.09.04, 14:01 zajrzyj tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8443851 Od siebie mogę dodać, że nikt mi nic nie dopisywał do rachunku, obsługa była super sympatyczna. Hotel położony jest na sporym obszarze i pomimo, że w okresie gdy byłam było 100% obłożenie, ludzi jakoś nie widziałam. I na plaży i przy basenach wolne leżaki. Jakieś 100m od brzegu mała rafa, która moim zdaniem był lepsza od tych odwiedzanych na wycieczce pt snurkowanie :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Mniemam,że to nie pytanie o hotel,bo zadałabyś go. IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 24.09.04, 14:11 Mniemam,że to nie pytanie o hotel,bo zadałabyś go na forum Hotele. Logiczne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8443851 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Desert Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 09:49 witaj,wlasnie kilka dni temu wrocilam z desert rose....hotel poprostu zajebisty!bylam tam sama i ani minuty ssie nie nudzilam,masz kilka barow,dyskoteke,kulturalna nienachalna obsluge a hotel doprawdy jest 5 gwiazdkowy,znakomity,3 baseny morze z piekna plaza i wogole same superlatywy,dlatego nie zastanawiaj sie tylko jedz wlasnie do niego...poza tym animatorzy hotelowi znakomici!udanego wypoczynku w bajkowym Egipcie! Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Desert Rose 25.09.04, 23:12 Byłem. Hotel bardzo dobry, czyste , duże i ładne pokoje (może niektórym przeszkadzać jedynie brak balkonów). Wyżywienie bardzo smaczne, zróżnicowane. Powinnaś być zadowolona. miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Desert Rose IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 16:11 hotel rewelacja polecam gorąco byłam w styczniu 2004 jedzenie super pokoje nowiutkie warto dac dolara to będą miłe niespodzinki wycieczki załtawiaj u Alladyna na plazy Kair za 20 dolarów a nie za 60 jak w hptelu moim zdnaim jeden z njalepszych w Hurgadzie w razie pytań napisz sarahx@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Desert Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:29 bylam. Hotel na prawde super, ale jedzenie kiepsko przyprawione- wlasciwie kazda potrawa smakuje tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś