07.07.16, 16:50
Czy w związku z tym że Egipt jest juz passe i nikt spełna rozumu tam nie lata również do Turcji nachodzi mnie pytanie gdzie będziemy teraz wypoczywać.Egipt,Turcja,Tunezja to wszystko jest demode i oklepane wręcz wstyd jest mówić ,jezeli się wogóle tam pojedzie gdzie się było na wakacjach . Co nam pozostanie tylko własne działki,oh proszę was o spostrzezeni i opinie na temat waszych wakacji w bardziej cywilizowanych miejscach .
Obserwuj wątek
    • kolumb68.1 Re: Egipt 17.07.16, 08:56
      Proponuję wybudować szałas w krzakach pod lasem :) Cisza ,spokój.pogoda,natura,leśne runo w opcji ALL za free bez dopłaty i zimna zródlana woda . Jak uważasz że Egipt jest oklepany i wstyd tam jezdzić to oferta warta uwagi :):):)
    • gladi3 Re: Egipt 17.07.16, 10:46
      a czemu wstyd? wstyd to krasc chyba a nie wypoczywac! jak jest dobra cena za fajny hotel z dobrymi opiniami to wybieram i lece odpoczywac a bylem w Egipt Turcja Tunezja i bylo swietnie
    • dusia165 Re: Egipt 18.07.16, 09:17
      Jedź do Nicei...
      • uch003 Re: Egipt 18.07.16, 13:19
        Nie przenośmy Nicei do Egiptu.
      • bozenik1 Re: Egipt 18.07.16, 22:07
        Dobre :-P
    • orka2020 Re: Egipt 18.07.16, 12:09
      Co za infantylna, żeby nie powiedzieć prymitywna wypowiedź. Rzeczywiście mnie również ciśnie sie na usta propozycja urlopu w szałasie, który będzie bardzo top, modern i exciting. Człowieku, chcę się w grudniu opalać i kąpać w morzu to wsiadam w samolot i lecę na tydzień do Egiptu. I jakoś nie płonę ze wstydu, jak mi koleżanki zazdroszczą fajnej opalenizny w środku zimy!
      • ucho03 Re: Egipt 18.07.16, 15:04
        orka2020 napisał(a):

> Co za infantylna, żeby nie powiedzieć prymitywna wypowiedź. Rzeczywiście mnie r
        > ównież ciśnie sie na usta propozycja urlopu w szałasie, który będzie bardzo top
        > , modern i exciting. Człowieku, chcę się w grudniu opalać i kąpać w morzu to w
        > siadam w samolot i lecę na tydzień do Egiptu. I jakoś nie płonę ze wstydu, jak
        > mi koleżanki zazdroszczą fajnej opalenizny w środku zimy!
        Masz racje ,w pewnej grupie społecznej Egipt jest wręcz top,a w pewnej passe.
        • uch003 Re: Egipt 18.07.16, 15:57
          Dlaczego Ty kuzynie występujesz na forum raz jako jan003, a innym razem jako ucho3?
          Robisz się na bóstwo, czy może chcesz sam w pojedynkę stworzyć tutaj pewną grupę aspołeczną?
          • damian2323 Re: Egipt 23.07.16, 23:45
            ucho03 - napisz nam jakie kierunki nie sa teraz passe, co polecasz zamiast oklepanych i kilka spostrzezen i opinii z Twoich wakacji, prosze.
            • ucho03 Re: Egipt 24.07.16, 17:15
              damian2323 napisał:

> ucho03 - napisz nam jakie kierunki nie sa teraz passe, co polecasz zamiast okle
              > panych i kilka spostrzezen i opinii z Twoich wakacji, prosze.
              Prosić to ty możesz.
              • uch003 Re: Egipt 24.07.16, 18:55
                No, no kuzynie, nieładnie. Prosić to tylko TY się możesz. Kiedy tylko zechcesz. Nie posądzaj w sumie obcych Tobie ludzi o posiadanie cech Twojego charakteru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka