Dodaj do ulubionych

Three corners hurghada

16.04.17, 09:27

Czy w Three Corners koło pomostu jest choć troszkę zachowana rafa ? Byłam kiedyś w tej okolicy w Sunrise le jardins i pod kątem oglàdania ładnych rybek rozczarowanie totalne.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Three corners hurghada 16.04.17, 16:13
      w hurghadzie generalnie rafa jest do kitu.
      chcesz ogladać rafę, to albo sharm, albo marsa.
      w marsa lepsze rafy, tyle że często wieje i czarna flaga na pomostach skutecznie blokuje snurkowanie.
      • moniaolaola Re: Three corners hurghada 17.04.17, 00:27
        O tym akurat wiem doskonale i nie o to pytałam . Ale dziękuję za dobre chęci podzielenia się wiedzą :)
        • doral2 Re: Three corners hurghada 17.04.17, 18:27
          w sunrice le jardin to w ogóle nie ma żadnej, ale to żadnej rafy.
          goły piach i woda do kolan.
          byłam obok w festival riviera. nie wiem czym się tam turysty zachwycają, bo ani żarcie tam nie jest jakieś rewelacyjne, ani pokoje, ani basen, ani rafa, ani plaza i na zewnątrz hotelu też goowno jest. dwa i pól sklepu na krzyż, wszędzie trzeba dojechać.
          byłam w mamlouku - resztki żałosne rafy, ale plaża ładna i żarcie do wypęku, harmony na makadi- woda do kostek, odpływy takie że piach zostaje, podobno teraz jest pomost, więc zejście prosto w głębię, żarcie słabe, daleko do cywilizacji, sunrice royal - szał ciał i uprzęży, ale rafy nie ma, znaczy jakaś żałosna resztka plus pomost dla łodzi, więc smród ropy i tabuny turystów wte i nazad z rana i wieczora, byłam dwa razy - we wrześniu i styczniu, hotel wspaniały, rafa do kitu.
          teraz jeżdżę do sharm i marsa, hurghada jest dla spragnionych sklepów, dyskotek i tłumów jak na krupówkach.
          rafy są w sharm (a i to nie w każdym hotelu, w szczególności w tych na nabq bay) i w marsa.
    • li1210 Re: Three corners hurghada 18.04.17, 16:53
      Jeżeli chodzi o The Three Corners Sunny Beach Resort w Hurghadzie brak rafy ,brak rybek -porażka.Pozdrawiam
      • li1210 Re: Three corners hurghada 18.04.17, 17:01
        Woda po kostki bardzo daaaaleko ,ale i tam nie ma rafy tyle tylko ,że możesz popływać. Miłego urlopu.
        • moniaolaola Re: Three corners hurghada 18.04.17, 21:28
          Dzięki za info , tego się obawiałam . Hotel ma przyzwoite opinie do tego najtañsza oferta z wylotem z Gdańska , planuje wyjazd w ferie zimowe. No cóż przy tej różnicy cenowej mogę zaliczyć kilkukrotnie wypad na Giftun.
          • doral2 Re: Three corners hurghada 19.04.17, 18:11
            zimą woda w morzu jest tam zimna.
            nie polecam kąpieli.
            • moniaolaola Re: Three corners hurghada 22.04.17, 21:00
              Bywam tam tylko w zimie . Temperatura wody mi nie przeszkadza , zimny wiatr też nie- pływam w piance .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka