Gość: ts IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:41 Wybieram się w lutym z dzieciakami do Hurghady i proszę o informację, który hotel ma podgrzewany basen? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Podgrzewany BASEN?-hurghada 05.10.04, 10:51 Na 100% - Sea Star Beau Rivage, z tym, że w stosunku do Main Pool nie jest on zbyt wielki. ALe daje się w nim i popływać i pochlapać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Podgrzewany BASEN?-hurghada 05.10.04, 10:53 Ali Baba Palace. Byliśmy tam w zeszłym roku. Polecam. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Podgrzewany BASEN?-hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:37 Kurczę, na razie w ofercie na ferie żaden z tych hoteli nie występuje, chyba muszę jeszcze poczekać?! Ale dzięki :) Może jeszcze ktoś się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
poganka_m Re: Podgrzewany BASEN?-hurghada 05.10.04, 11:44 Ali Baba jest w ofercie Orbisu na styczeń i w lutym chyba też. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga76 Re: Podgrzewany BASEN?-hurghada IP: *.byd.elnet.pl 05.10.04, 17:01 Hotel Grand Resort 5* byłam rok temu z b.p. ving-itaka i było super! hotel rewelacja! ma dwa baseny w tym jeden z podgrzewaną wodą, o ile dobrze pamietam z boku był tez trzeci mniejszy basen (brodzik?) dla dzieci. ja byłam w marcu i potwierdzam, że ten "luksus" się przydaje - w drugim basenie nikt się nie kąpał ;-) po wycofaniu się vinga z polskiego rynku, w tym roku itaka juz tego hotelu nie miała ;-((( ale wg najświeższych informacji od nowego roku ma wrócić!!! obecnie widziałam ten hotel w ofercie oasis www.oasistour.pl/ www.arakea.be/site/hotel_25986.htm Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Podgrzewany BASEN?-hurghada 05.10.04, 20:26 Sea star nadal jest w ofercie Itaki (ja byłam jeszcze z Ving-Itaka). Jest tez w Alfa Star i Pegas Touristik. Gość portalu: ts napisał(a): > Wybieram się w lutym z dzieciakami do Hurghady i proszę o informację, który > hotel ma podgrzewany basen? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś