Dodaj do ulubionych

Sindbad Aquapark 5-*

10.11.04, 17:04
Wrócił ktoś może ostatnio z tego hotelu w Hurghadzie. Zastanawiam sie czy
aquapark jest juz czynny, bo mieli go otworzyc od listopada. Ogólnie jak
wrażenia bo chce tam za parę dni lecieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: DEVIUS Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.ksiazat.v.pl 10.11.04, 18:22
      Bylem w hotelu obok
      Bo to kompleks 3 hoteli jest SIndbad aqapark sindbad resort i sindbad maszrabeja
      Aqapark nie wiem czy dziala ale nie widzialem wody na zjezdzalniach co mnie
      zdziwilo i z obojetnie ktorego sindbada jest zadarmo korzystanie z niego
      Polecam maszrabeje choc jest 3 gwiazdkowa byla 4 3 tygodnie temu i jest moim
      zdaniem leprza od aqaparku bo w nim nasi znajomi byli.
      Cena sie rozni znacznie a wedlug mnie to fajniejszy hotel zaraz przy plazy i ma
      duza plaze
      A aqapark nie ma plazy i trzeba dochodzic do drugiego sindbada albo do
      opisanego przezemnie
      • pipipipi A pogadać sobie na forum hotele nie łaska? 11.11.04, 03:48
        Chociaż inni w przyszłości skorzystaliby z Waszej konwersacji szukając info o
        tym hotelu.
      • Gość: Aneta Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:09
        Devius proszę napisz trochę więcej o Mashrabyi. Lecę tam 10 czerwca i bardzo
        mnie interesują wszelkie dane o tym hotelu.
        Pozdrawiam
    • Gość: maja Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:13
      Do plazy z aqua parku jes bliziutko.Przechodzi sie tylko przez ulice.Jest to
      bardzo fajny hotel z duzym basenem,dobrym jedzonkiem i ładnymi pokojami.Bylam
      tam we wrzesniu i bardzo mi sie podobalo
    • Gość: maja Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:13
      Do plazy z aqua parku jes bliziutko.Przechodzi sie tylko przez ulice.Jest to
      bardzo fajny hotel z duzym basenem,dobrym jedzonkiem i ładnymi pokojami.Bylam
      tam we wrzesniu i bardzo mi sie podobalo
    • Gość: aw Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:35
      w Aquaparku byłam w pażdzierniku - niestety tylko 1 dzień przed wyruszeniem na
      objazd. Ale polecam. Były czynne 2 zjeżdzalnie, basen bardzo przyjemny, na
      plażą wystarczy przejść przez ulicę. Pokój ładny i czysty.
      • cinkciarzyna Re: Sindbad Aquapark 5-* 15.11.04, 16:41
        byłem tam we wrześniu. bardzo fajny hotel.
    • Gość: edyt79 Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.c149.petrotel.pl 16.11.04, 12:13
      witam, bylam w tym hotelu na początku paźdzernika. Ogólnie hotel super, gorzej
      z obsługą (codziennie mielismy o jeden ręcznik mniej :) )
      myślałam, ze hotel ten ma 4* (taki standard wykupilam w AS), ale zasługuje na 5
      • fundi33 Re: Sindbad Aquapark 5-* 21.11.04, 15:32
        Jak oceniacie ten hotel pod wzgledem pobytu w nim z dwojka dzieci (2,5 i 5l).
        Jak jest plaza w tym drugim sindbadzie. Czy jest na niej czysto? Jaka jest woda?
        • Gość: Dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 23:57
          My lecimy tam 7.06. już nie mogę się doczekać.
          Szkoda tylko, że plaża nie jest na miejscu, i mam nadzieję, że się nią nie
          rozczaruję. Słyszałam, że jest brudna, czy to prawda
          • Gość: eryk Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 22.05.05, 09:05
            My będziemy tam ciut wcześniej bo od 28.06. Byłem tam w zeszłem roku i było
            super. Nie zauważyliśmy zanieczyszczeń na plaży. Hotel bardzo fajny, dlatego
            jedziemy tam drugi raz.
            • Gość: dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.05.05, 11:48
              Eryk , maja czy czerwca 28 ?? My 7czerwca, to mnie pocieszyłeś. Najważnejsze,
              zeby dostać tylko hotel za który się zapłaciło, już się nie mogę doczekac, ale
              na pewno jest bliżej niż dalej.
              Czy mógłbys napisać, czy pokoje różnią się duzo od siebie, i czy wszystkie mają
              balkony. Ile jest tam zjeżdżalni ??
              A co z animacjami, ja byłam w zeszłym roku w bella vista i były super animacje,
              aerobik wodny,streching, jakies tańce, super!!!!!!!!!
              • Gość: eryk Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:23
                Sorki, oczywiście że maja.... Nie wytrzymałbym do 28 czerwca..
                Po pokojach nie chodziłem bo niewielu tam było polaków. My mieliśmy
                tzw. "siutę" (2 pokoje) i dwa balkony, ale nie wszystkie pokoje chyba je mają,
                choć napewno zdecydowana większość. Nie wiem jak Ty ale ja mam wpisane w umowie
                że balkon z widokiem na basen. Animacje były bardzo fajne, rozpoczynały się o
                10 aerobikiem póżniej streching i inne. Ok 19 rożpoczynały się wieczorne
                imprezki głównie dla dzieci i trwały do 22. Zjeżdżalnie są trzy (dwie szybkie i
                jedna wolna tylko dla dzieci) ale znajdują się one w sąsiednim Sindbad Resort
                (300 m po drugiej stronie ulicy). Podobno budują tam nowy, duży AQua Park ale
                na pewno jeszcze nie będzie gotowy... Do zobaczenia
                • Gość: egiptos Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:48
                  Moze i buduja, ale nic takiego nie zauważyłem, a niedawno wróciłem z aqua
                  parku. Napewno kłada kostke przed hotelem( a może juz skończyli?).
                  • pc_maniac Bardzo proszę o nowe info o nim na forum hotele 24.05.05, 09:19
                    Z góry dziękuję
                  • Gość: dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 23:36
                    czy mógłbyś napisać coś więcej o hotelu, o pokojach, plaży, jedzeniu. Jakiej
                    narodowości jest tam najwięcej. Czy ten hotel lezy na jakimś "zadupiu" , gdzieś
                    wśród budowli, czy wokół cos się jeszcze dzieje ? Będę bardzo wdzięczna.
                • Gość: dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 23:34
                  To mnie Eryku pocieszyłeś. Takie pokoje to marzenie, najważniejsze aby nie było
                  robali. Ja w umowie nie mam określonego pokoju, jadę z Alfastar, a Ty z jakiego
                  biura podróży ??
                  Pewnie się tam spotkamy, jesli będziecie 2 tygodnie.

pozdrawiam i do zobaczenia
                  • Gość: eryk Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 27.05.05, 00:12
                    Przepraszam za kilkudniową ciszę ale przygotowania do wyjazdu w pełni. Dziś się
                    pakujemy, jutro wyjazd do Warszawy a w sobotę rano wylot do kochanego Egiptu.
                    Do tego hotelu jedziemy z neckermana więc mam nadzieje że niespodzianek nie
                    będzie. Jesli chodzi o sam hotel to ja byłem z niego bardzo zadowolony ale
                    przypominam że to rzecz względna... Ten hotel jest w miarę nowy, jest bardzo
                    czysto a obsługa miła. W ubiegłym roku, w okresie w którym byłem niewielu było
                    rodaków (gdzieś na forum przeszytałem że to nawet dobrze), przeważali niemcy i
                    rosjanie a animacje prowadzone były w tych językach. Ten hotel dba o klientów.
                    Dostaliśmy w gratisie 3 bilety na łódź podwodną (atrakcja to kosztuje 50$ od
                    łba) i gratisowe masaże ponieważ trwały prace budowlane jednego skrzydła. Tak
                    naprawdę wogóle nam to nie przeszkadzało a przepłynięcie łodzią podwodną
                    zrobiło na nas duże wrażenie. Problemem który pojawił sie pod koniec naszego
                    pobytu to że hotel wypełnił sie na fulla i trzeba było walczyć o leżaki przy
                    basenie... Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór i każdy znalazł coś dla siebie,
                    dodatkowo dużo smacznych ciast i różnych owoców. Mam nadzieją że poziom który
                    oferowali w zeszłym roku sie co najmniej utrzymał. Hotel położony jest w nowej
                    części Hurghdy na przeciw lotniska, ale nie daleko od Sakkali (3 min busem).
                    Dookoła są sklepy, kafejki - wg mnie OK, no i pizza hut i Mc Donalds... Mam
                    tylko jedną prośbę do Ciebie, nie nastaw się proszę że to bardzo, bardzo dobry
                    hotel ponieważ później każde nawet malutkie niedociągnięcie może zepsuc Ci
                    urlop. Ja u ubiegłym roku spedziłem w tym hotelu z moją najbliższą rodziną
                    najlepsze wakacje. My będziemy tam dwa tygodnie więc Do zobaczenia....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka