Dodaj do ulubionych

a co z wizą

25.01.05, 18:50
chciałabym uzyskać info na temat wizy egipskiej. tez wybieram sie na własną
rękę do Hurghady. czy nie bedzie problemów z wizą na lotnisku? czy moze
trzeba coś wczesniej załatwic w Polsce? prosze o informacje i dziekuje.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: a co z wizą 25.01.05, 19:36
      Wyszukiwarka nie gryzie, temat wiza wałkowany jest raz na tydzień :)

pzdr
      • Gość: angiem78 Re: a co z wizą IP: 81.219.224.* 25.01.05, 22:02
        szukałam, ale nie znalazłam:(
        moze jakies przypomnienie?
        • derduch Re: a co z wizą 25.01.05, 22:08
          Co robiłaś? Szukałaś? Jak? Gdzie?
          wpisz w pasek szukania słowo "wizy" i masz dokładnie 774 trafienia na tym forum.
          • angiem78 Re: a co z wizą 25.01.05, 22:27
            chodzi mi tylko o to czy jak mam wykupiony tylko przelot bez hotelu itd. to nie
            bedzie problemów z zakupem wizy? takiego problemu nie znalazłam na forum. a
            moze naprawde nie umiem szukać:( pozdrawiam
            • derduch Re: a co z wizą 25.01.05, 22:38
              Nie będzie najmniejszego problemu :-)
              • Gość: Sonia Re: a co z wizą IP: *.chello.pl 26.01.05, 01:02
                nie bedziesz miala problemow z wiza,najwyzej wpisz nazwe jakiegos hotelu....
              • Gość: Dunia Re: a co z wizą IP: *.kis.uni-freiburg.de 26.01.05, 08:36
                > Nie będzie najmniejszego problemu :-)

Nie bylabym taka pewna. Ostatnio czytalam o przypadkach turystow, ktorzy (jadac
                inywidualnie do Egiptu) nie zostali wpuszczeni na poklad samolotu (jeszcze w
                Europie).
                Nie wiem, czy jest to czesta praktyka, ale na miejscu autorki watku zapytalabym
                sie bezposrednio w LL, ktorymi bedzie leciala, jak oni sie zapatruja na te sprawe.
                • zuza1976 Re: a co z wizą 26.01.05, 09:01
                  Ja lece w najblizszy piatek z berlina liniami air berlin i na lotnisku bede
                  musiala okazac wize wbita do paszportu i potwierdzenie noclegu.

Mysle, ze jesli bedziesz leciec samolotem charterowym z Polski to spokojnie
                  bedziesz mogla kupic wize na miejscu.

Pozdrawiam,
                  Zuza
                  • Gość: Zosia Re: a co z wizą IP: 193.111.166.* 26.01.05, 10:18
                    Spokojnie, 3 razy bylam w Egipcie na wlasna reke i nigdy nie mialam problemu z
                    wiza. Wysiadasz z samolotu i ustawiasz sie po wize, gdyby przypadkiem ktos sie
                    spytal "ktory hotel" to mozesz odpowiedziec cokolwiek.
                    • angiem78 Re: a co z wizą 26.01.05, 11:38
                      dzieki. ja lecę charterem z Polski. mam nadzieje, ze bedzie OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka