Gość: m. IP: *.chello.pl 05.02.05, 12:04 Jade do Sharm w środe jaka jest tam teraz pogoda?? troche niepokoja mnie pgnozy które widze na stronie yahoo.prosze dajcie jakieś pozytywne wieści.dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amon-re Pogoda? 05.02.05, 15:08 16:05 - słonko, troszkę chmurek, wilgotność 34%, temperatura 18stC, wiatr z południa 9km/h. Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Pogoda? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 06.02.05, 02:27 Niestety pogoda się trochę popsuła , jak wyjeżdżałam 31.01.05 to trochę powiało. Wcześniej było super-nawet miejscowi nie pamiętają takich wysokich temp. w styczniu . Ale nie martw się, Egipt jest super-nawet jak będzie trochę chłodniej to i tak będziesz zadowolony(a). Pozdrawiam Do zobaczenia w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Pogoda? IP: *.chello.pl 06.02.05, 12:56 Dzięki za pogodowe informacje. jade tam właśnie pierwszy raz po cieżkim okrezie w moim życiu i chciałam skorzystać ze słonka,opalić ciałko pozwiedzać i naładować akumulatory, dllatego humorek mi troche padł jak zobaczyłam te prognozy.Mam nadzieje ze jednak ta pogoda się poprawi bo ja wkoncu jestem bardzo ciepłolubna:)Aha a jakiego kremu(z jakim filtrem) nalezy użwyać na takie słonko jakie teraz tam jest. moszesz coś poradzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henk Re: Pogoda? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 06.02.05, 13:53 dopiero wróciłem weż trochę ciepłych bluzeczek,polar,itp. Słoneczko jest ale krótko.Kremy z filtrami 6 -10 Odpowiedz Link Zgłoś