Gość: DaGa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:49 Princess Club -tego hotelu nie ma na forum hotele. Bardzo zależy mi na opini,gdyż ,zdecydowałam się spędzić tam 2 tyg.Może ktoś zna linki z infor.o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ups Re: Princess Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:01 Witam, Osobiście nie wiem z jakich powodów decydujesz się na ten hotel, ale w Hurghadzie jest znacznie więcej ładniejszych i lepiej położonych hoteli.O mały włos a mieszkalibyśy w tym hotelu w ramach opcji fortuna 4* oferowanej przez alfa star.Hotel położony jest w niedalekiej odległości od lotniska, z zewnątrz nie wygląda najlepiej,jest raczej stary i wymaga remontu.Hotel oferuje kilka standardów pokoi w tym również 2* po drugiej stronie ulicy.Ludzie którzy zostali w Princess Club bardzo narzekali.Jeżeli chcesz korzystać z uroków nocnego życia lepiej poszukaj lokum bliżej centrum.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: Princess Club 18.02.05, 19:11 witam:) ja podczas pobytu w Egipcie bylam w tym hotelu. Link napisze jutro, gdy wroce z pracy do domu... pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ČEŠI Re: Princess Club IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 16:37 NEJEZDĚTE S EXIMEM!!!TO JSOU NEJVĚTŠÍ PODVODNÍCI A NEJHORŠÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘ V ČESKÉ REPUBLICE!!!!!DAJÍ VÁS DO JINÝCH HOTELŮ, NEŽ JSTE SI OBJEDNALI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ČEŠI Re: Princess Club IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 18:52 THE WORST TRAVEL AGENCY IS´EXIM TOUR´DONT CHOOSE THEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś