kettner1 26.03.05, 23:08 wyjezdzam za pare dni do sharm i prosze o pilną odpowiedz ile kosztuje godzina w kawiarence internetowej w scharmie, i czy można sie targowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpio1956 Re: PILNE!CENA KAFEJEK INTERNETOWYCH W SHARM EL S 26.03.05, 23:20 W maju tamtego roku za godzinę w kafejce w centrum Naama Bay płaciłem 20 L.E Nie targowałem się ,aczkolwiek na pewno można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: PILNE!CENA KAFEJEK INTERNETOWYCH W SHARM EL S IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.03.05, 23:25 Dwa lata temu w Hurghadzie płciłam za 1 godzinę 1LE (słownie jeden LE, ale ze słabą klimą. Odpowiedz Link Zgłoś
clavdia Re: PILNE!CENA KAFEJEK INTERNETOWYCH W SHARM EL S 27.03.05, 04:08 W Sharmie jest drożej niż w Hurgadzie. W tym roku w hotelu Amar Sina 1 godz. kosztowała 10 LE, a 20 LE płaciłam za zgranie zdjęć na CD-R (łącznie z płytą). W Naama Bay jest jeszcze drożej. W hotelach. Można poszukać kafejki na Old Markecie, podobno taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: PILNE!CENA KAFEJEK INTERNETOWYCH W SHARM EL S IP: *.aster.pl 27.03.05, 20:20 10 LE/godz w kafejce Coral Beach Montazah w grudniu 2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś