Dodaj do ulubionych

Tropican Grand AZUR -SHARM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:44
cZY LECI KTOŚ 21.06 DO sHARM Z Poznania ? Lub kto był w tym hotelu z Eximem?
Będę wdzieczna za opinie .
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: Tropican Grand AZUR -SHARM 23.04.05, 17:49

Tropicana Grand Azure-Sharm el Sheikh(5*)
    • Gość: kamcia_lodz Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:38
      Lecimy tam z mężem i synkiem (11) już 1-go, więc się wymienimy. Będę miała
      laptopa..napiszę coś stamtąd. Lecimy z Exima.. Narazki
    • Gość: iza Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.Konstancin.Net / *.konstancin.net 09.05.05, 22:15
      byłam w kwietniu z tym że z W-wy ale jak ma ktoś jakieś pytania dot. hotelu to
      chętnie odpowiem
      • Gość: gosc Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.warszawa / *.crowley.pl 10.05.05, 08:25
        mam pytanie czy w dalszym ciagu są prowadzone prace budowlane na terenie
        hotelu ? czy orientujecie się czy są podwójne pokoje dla rodzin?
        Będę wdzięczna za odpowiedź .Anna
      • Gość: Puchy Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.rzeczpospolita.pl 10.05.05, 16:51
        Jeżeli możesz cos napisać o wyżywieniu i animacji. Jedziemy na początku czerwca
        z dwójką dzieci :).

Tp
        • Gość: gosc Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.warszawa / *.crowley.pl 10.05.05, 17:06
          Pytanie do przedmówcy , czy z dwójką dzieci macie jakiś pokój rodzinny ? Jeśli
          tak to z jakiego biura i jaki koszt ? Prosze o info bo powiedziano mi że nie ma
          tam takich pokojów.
          • Gość: Puchy Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.rzeczpospolita.pl 11.05.05, 10:08
            Pokoi rodzinnych w Exim-ie nie ma. Dzieci śpią na dwóch dostawkach. Podobno
            pokoje są bardzo duże i nie ma problemu z miejscem :)
            Lecimy 1 czerwca.

TP
            • Gość: elena Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:00
              Hotel od jakiegoś czasu nalezy do niemieckiej sieci LTI. Dokładny opis hotelu
              znajdziecie na ich stronie www. lti.pl.
              Pozdrawiam
              • Gość: Puchy Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.rzeczpospolita.pl 11.05.05, 13:23
                chyba jednak:
                www.lti.de/
                :)
                TP
              • Gość: iza Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:27
                byłam z 1 dzieckiem na dostawce - pokój rzeczywiście duży a dostawka we wnęce
                zupełnie nie przeszkadzała /wnęka też była bardzo duża/
                co do jedzenia - zależy co kto lubi - my chwaliliśmy śniadania ale obiady i
                kolacje były takie sobie bo choć jedzenia było mnóstwo to monotonne i o
                podobnym smaku(ale narzekać też nie można) restauracji tematycznych nie
                polecam podobno bo choć podobno najlepsze to włoska i chińska ale my byliśmy i
                nam nie smakowało
                • Gość: Ewa Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:04
                  Zastanawiam się nad tym hotelem, napiszcie o nim coś wiecej zannim podejmę
                  decyzję dokąd jechać?
    • Gość: elena Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:50
      O kurczę! Faktycznie się pomyliłam i z rozpędu napisałam pl.
      Przeepraszam :)
      • Gość: ąska Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:03
        Byłam w tym hotelu od 14.03 do 21,03 . BAAARDZO goraco polecem . Rewelacja.
        Ośrodek przepiekny, bardzo zadbany, pokoje duże , czyste( potrzebny bakszysz ,
        ale to normalne). Jedzenie naprawdę smaczne , restauracje tematyczne wg gustu .
        Mnie smakowała bardzo włoska, ale spotkaliśmy tam Polaków , którzy krytykowali
        włoską , a zachwalali rybną. Animacja na średnim poziomi , chociaz może to my
        unikaliśmy głośnych miejsc. Jest to na pewno piękny chotel i przystosowany dla
        dzieci , na pewno nie będą się nudzić.
        • wyjatkowo_zimny_maj Re: Tropican Grand AZUR -SHARM 28.05.05, 10:54
          Bardzo proszę napiszcie dokładnie o plaży, zejściu do morza (jak długi naprawdę
          jest ten cholerny pomost :o) ) i rafie bo w postach na Egipt-Hotele są bardzo
          różne opinie na ten temat. Ja lecę tam 10 sierpnia ;-)
          Czy w hotelu jest centrum nurkowe ?
          Czy korzystaliście z nurkowań (kursów) oferowanych przez rezydenta Eximu, jeśli
          tak, to z którą bazą nurkową w Sharm Exim obecnie współpracuje ?
    • kiki1 Re: Tropican Grand AZUR -SHARM 28.05.05, 20:01
      Sprawdzcie sobie ta stronke

www.tropicanahotels.com

sa tam opisane wszystkie hotele z sieci Tropicna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka