Gość: renata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:44 cZY LECI KTOŚ 21.06 DO sHARM Z Poznania ? Lub kto był w tym hotelu z Eximem? Będę wdzieczna za opinie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: Tropican Grand AZUR -SHARM 23.04.05, 17:49 Tropicana Grand Azure-Sharm el Sheikh(5*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamcia_lodz Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:38 Lecimy tam z mężem i synkiem (11) już 1-go, więc się wymienimy. Będę miała laptopa..napiszę coś stamtąd. Lecimy z Exima.. Narazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.Konstancin.Net / *.konstancin.net 09.05.05, 22:15 byłam w kwietniu z tym że z W-wy ale jak ma ktoś jakieś pytania dot. hotelu to chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.warszawa / *.crowley.pl 10.05.05, 08:25 mam pytanie czy w dalszym ciagu są prowadzone prace budowlane na terenie hotelu ? czy orientujecie się czy są podwójne pokoje dla rodzin? Będę wdzięczna za odpowiedź .Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchy Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.rzeczpospolita.pl 10.05.05, 16:51 Jeżeli możesz cos napisać o wyżywieniu i animacji. Jedziemy na początku czerwca z dwójką dzieci :). Tp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.warszawa / *.crowley.pl 10.05.05, 17:06 Pytanie do przedmówcy , czy z dwójką dzieci macie jakiś pokój rodzinny ? Jeśli tak to z jakiego biura i jaki koszt ? Prosze o info bo powiedziano mi że nie ma tam takich pokojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchy Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.rzeczpospolita.pl 11.05.05, 10:08 Pokoi rodzinnych w Exim-ie nie ma. Dzieci śpią na dwóch dostawkach. Podobno pokoje są bardzo duże i nie ma problemu z miejscem :) Lecimy 1 czerwca. TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elena Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:00 Hotel od jakiegoś czasu nalezy do niemieckiej sieci LTI. Dokładny opis hotelu znajdziecie na ich stronie www. lti.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchy Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.rzeczpospolita.pl 11.05.05, 13:23 chyba jednak: www.lti.de/ :) TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:27 byłam z 1 dzieckiem na dostawce - pokój rzeczywiście duży a dostawka we wnęce zupełnie nie przeszkadzała /wnęka też była bardzo duża/ co do jedzenia - zależy co kto lubi - my chwaliliśmy śniadania ale obiady i kolacje były takie sobie bo choć jedzenia było mnóstwo to monotonne i o podobnym smaku(ale narzekać też nie można) restauracji tematycznych nie polecam podobno bo choć podobno najlepsze to włoska i chińska ale my byliśmy i nam nie smakowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:04 Zastanawiam się nad tym hotelem, napiszcie o nim coś wiecej zannim podejmę decyzję dokąd jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elena Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:50 O kurczę! Faktycznie się pomyliłam i z rozpędu napisałam pl. Przeepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąska Re: Tropican Grand AZUR -SHARM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:03 Byłam w tym hotelu od 14.03 do 21,03 . BAAARDZO goraco polecem . Rewelacja. Ośrodek przepiekny, bardzo zadbany, pokoje duże , czyste( potrzebny bakszysz , ale to normalne). Jedzenie naprawdę smaczne , restauracje tematyczne wg gustu . Mnie smakowała bardzo włoska, ale spotkaliśmy tam Polaków , którzy krytykowali włoską , a zachwalali rybną. Animacja na średnim poziomi , chociaz może to my unikaliśmy głośnych miejsc. Jest to na pewno piękny chotel i przystosowany dla dzieci , na pewno nie będą się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_zimny_maj Re: Tropican Grand AZUR -SHARM 28.05.05, 10:54 Bardzo proszę napiszcie dokładnie o plaży, zejściu do morza (jak długi naprawdę jest ten cholerny pomost :o) ) i rafie bo w postach na Egipt-Hotele są bardzo różne opinie na ten temat. Ja lecę tam 10 sierpnia ;-) Czy w hotelu jest centrum nurkowe ? Czy korzystaliście z nurkowań (kursów) oferowanych przez rezydenta Eximu, jeśli tak, to z którą bazą nurkową w Sharm Exim obecnie współpracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1 Re: Tropican Grand AZUR -SHARM 28.05.05, 20:01 Sprawdzcie sobie ta stronke www.tropicanahotels.com sa tam opisane wszystkie hotele z sieci Tropicna Odpowiedz Link Zgłoś