Dodaj do ulubionych

Dzika namiętność

IP: *.chello.pl 02.05.05, 00:10
Młode, atrakcyjne, wykształcone Polki, zawiedzione swymi partnerami i nudą codzienności, wyjeżdżają do Tunezji i Egiptu, by tam przeżyć erotyczne uniesienia
caly artykul do przeczytania na:
wloclawek.eurocity.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: ella19 Re: Dzika namiętność IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 02.05.05, 09:03
      Bardzo fajny artykul.Mądrze,konkretnie i na temat,bez oceniania tych
      dziewczyn.Polecam:)
    • pam_pa_ram_pam I bardzo dobrze! 02.05.05, 09:26
      Skoro Polacy nie mogą lub nie chcą zapewnić im tego samego...
      Jest to o wiele czystsze moralnie od wycieczek erotycznych organizowanych przez
      różne (niemieckie głównie) biura podrózy do Brazylii w czasie karnawału lub do
      Tajlandii (cały rok) dla panów. W Tajlandii nie byłem, w Brazylii pracowalem
      przez rok. I zapewniam Was, że te piekne dziewczyny z faweli nie są oczarowane
      grubymi, sprośnymi Europejczykami, chcą tylko nacieszyć się chwilę luksusem
      dobrych hoteli, wykwintnego jedzenia, dostać w prezncie jakąś ładną sukienkę z
      butiku...

Tymczasem kontakty co krąglejszych Polek (zlbo powiedzmy ogólniej - Europejek)
      z przystojnymi Arabami są przyjemnością dla obu stron i nikt tam nie jest w
      jakikolwiek sposób poszkodowany. Ona jest przez tydzień czy dwa królową czyichś
      snów bez konieczności głodzenia się, spędzania paru godzin dziennie w fitness-
      clubie lub w saunie, a on ma do dyspozycji piękna kobietę (on tak naprawdę
      uważa) doświadczoną w sprawach seksu (czego żadna prawie Arabka o sobie
      powiedzieć nie może) chętną robić rzeczy, o których on sam nawet nie śmie
      pomyśleć...
      • Gość: ala Re: I bardzo dobrze! IP: *.tvgawex.pl 02.05.05, 11:48
        Tez jestem jedna z nich i wybieram sie tam ponownie.I jest super! 2 tygodnie w
        objeciach Ksiecia Egiptu.To co ,ze jak wyjade beda nastepne,trzeba zyc chwila.
        • Gość: deo Re: I bardzo dobrze! IP: *.devs.futuro.pl 02.05.05, 12:01
          Q-... wy sa wszędzie a w Polsce w szczególności ...

A zdrada to polska specjalność i to nie tylko w seksie ...

pzdr. deo

Widział i zagrzmiał ale co z tego !!!
          • Gość: ania Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:10
            oj deo.. a meskie ku..? to gdzie ich niby szukac, przeciez nie za granica?
            wlasciwie nie ma dnia zeby mnie jakis facet nie zaczepil na ulicy i nie
            probowal gdzies zaprosic.. a u polowy z nich obraczki na palcach.. tragedia..
            co z tego ze nie ubieram sie wyzywajaco ze nie jestem specjaljnie ladna ani
            wcale zgrabna? juz wyobrazam sobie ile takich propozycji dziennie maja
            ladniejsze i zgrabniejsze ode mnie. to chyba swiadczy nie tylko o polskich
            kobietach..
            • Gość: deo Re: I bardzo dobrze! IP: *.devs.futuro.pl 02.05.05, 16:08
              To tylko sie ciesz , że masz oferty ... gorzej jakby nic ... a tylko sami
              menele spod budki z piwem albo niech ci bedzie pubu.
              Tak juz jest , że to kobieta decyduje jaki towar wybierze i nawet jak bardzo
              lubi zmieniac okrycia wierzchnie na sobie to albo zakłada czyste BIAŁE i
              wtedy nazywa sie DAMĄ albo okrywa sie CZARNYM chłamem i wtedy nazywa sie Q.

Przykro mi ale tu narażę sie egiptofanom ale egipscy krawężnikowi Omar
              Sharrifowie są odpowiednikami polskich meneli a nie gentelmanów z magazynu
              CKM chocby ...
              Oczywiście wybór należy do ciebie droga Aniu ale ocena należy do mnie i do
              innych Polaków którzy jak mysle z obrzydzeniem patrza gdy Ładna Polska Kobieta
              prowadza się z egipskim brudasem ...

Pomysl i zastanów się - myslenie ma przyszłość

deo

• Gość: Kasia Re: I bardzo dobrze! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 16:29
                Masz racje deo! Brzydzę się patrząc na takie pary! ładna dziewczyna a obok niej
                nurek smietnikowy ze zgniłymi zebami,fuuuuuuujjjjjjjjjjjj!
                • Gość: ania Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:04
                  deo czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? czy choc jednym slowem napisalam
                  ze prowadzam sie lub prowadzalam albo ze bede prowadzac z egipskim brudasem lub
                  czysciochem? litosci! skoro juz mnie oceniles..trwaj sobie dalej w takim
                  przeswiadczeniu.
                  A tak na marginesie chyba nie do konca rozumiesz slowo na Q.. Nie kazda
                  dziewczyna z Polski z Chin lub Honolulu ktora rozmawia z Arabem jest od razu
                  ku.. tylko dlatego ze ty ich razem "przylapales". Rozmawialam z nie jednym
                  Arabem i jesli powiedzialbys mi w twarz ze jestem ku.. to dostalbys w pysk ale
                  ze poki co ukrywasz sie za monitorkiem to jedyne co moge zrobic to powiedziec
                  do zobaczenia na ktoryms zlocie.. jesli odwazysz sie przyjechac i mi to
                  powiedziec osobiscie.
                  • Gość: deo Re: I bardzo dobrze! IP: *.devs.futuro.pl 02.05.05, 17:38
                    Widze , że myślisz droga Aniu i brawo ...
                    gorzej z Alą ...

natomiast dla wyjeżdzających samotnie pań - uwaga taka , że muszą sie liczyc z
                    namolnoscią Egipcjan nie związaną tylko z chęcią porozmawiania sobie o
                    życiu ,Polsce czy Allachu ...

Najlepiej oczywiście mieć przy sobie polskiego mana albo po prostu ignorować
                    tych egipskich amantów .

• Gość: ania Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:08
                      widze ze wystraszyles sie twarzobicia ;)

bylam sama z kolezanka i bede sama z kolezanka. nie potrzebuje meskiego
                      wsparcia, wystarcza odrobina stanowczosci i szacunku do siebie samej..
                      • pam_pa_ram_pam Załosne... 02.05.05, 20:30
                        Ale się odezwały urażone ambicje...
                        Po pierwsze" jakie "k...wy"?!?! Tam nikt nie sprzedaje ciała za pieniądze. Obie
                        strony są jak najbardziej zadowolnone z tego, co dostają w naturze.
                        Po drugie: o jakiej "zdradzie" i "wierności" tu mowa?! Toż to single tam jadą!
              • Gość: Wadia Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:10
                Deo,
                po pierwsze gratuluję rozumowania! Po drugie mam pytanie, miałeś wpływ na wybór
                koloru swojej skóry lub miejsca gdzie się urodziłeś? Po trzecie kup sobie
                słownik i sprawdź co oznacza słowo q... Miłej lektury i obyś cokolwiek
                zrozumiał.
        • Gość: lekarz Re: I bardzo dobrze! IP: *.lublin.mm.pl 02.05.05, 21:26
          zostaw trochę godności dla siebie. I skoro jesteś tak wygłodniała seksualnie to
          radzę się zabezpieczyć. Bo nie sądzę, że będziesz jego pierwszą partnerką,
          pomyśl o tym, ile różnych przykrych pamiątek można przywieźć z takich imprez
          łącznie z AIDS.
          • pam_pa_ram_pam Re: I bardzo dobrze! 02.05.05, 21:56
            Słuchaj, Vet: AIDS to każdy uprawiający przygodny sex może złapać równie dobrze
            w jakiejś dyskotece nad naszym szarym i zimnym Bałtykiem... od tego są
            prezerwatywy, żeby choć trochę ryzyko zmniejszyć...

W porównaniu z tym, co się dzieje w karnawale w Brazylii, te opisane przygody
            miłosne Europejek w egipskich kurortach to jest bardzo moralna zabawa dla
            grzecznych dziewczynek ze szkółki w Szymanowie... i jakoś Rio się nie wyludnia
            na skutek epidemii. Mnie to się też wydaje dziwne, ale takie są fakty.
            • Gość: deo Re: I bardzo dobrze! IP: *.devs.futuro.pl 02.05.05, 22:41
              oj....

Pam_pa_ram_pam_Q , pam_pa_ram_pam_ka , pam_pa_ram_pam_Q ...etc - etc .
              • Gość: CrazyJacenty Re: I bardzo dobrze! IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.05, 00:07
                Oj mam wrazenie ze nie doceniacie dziewczat ze szkolki w Szymanowie.
                Jak one sie tylko urywaja z gmachu szkoly...
                Panowie...czapki z glow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)))
                Zeby nigdy nie trafily do ktoregos z karajow arabskich...bo jedynym ktory
                ocaleje bedzie bin laden(bo ten to sie potrafi dobrze ukryc)a z reszty wyssaja
                zycie przez ich spocone ptaki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka