Dodaj do ulubionych

wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa star)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:39
witam wszystkich
jesli ktoś wybiera sie z tym biurem do tego hotelu chetnie podziele sie
wrażeniami i odpowiem na pytania

najlepiej na meila
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Czemu nie na forum -hotele? Coś do ukrycia? ;o) 30.05.05, 14:44
      j.w.
    • Gość: mar_utz Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:52
      Proszę! Prześlij informacje na adres mar_utz@gazeta.pl
      • Gość: justyna Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:06
        • Gość: justyna Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:06
          juz wcześniej napisałam do Ciebie meila :)

przeciez obiecałam...
      • Gość: gery Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: 195.136.112.* 31.05.05, 15:00
        Jeśli przesłałabyś mi informacje na temat tego hoteliku będę bardzo wdxięczny.
        Wybieram się tam 6 lipca. jmielewski@polsat.com.pl pozdrawiam
      • Gość: marek Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:13
        przepraszam mój adres mars3@vp.pl
    • Gość: justyna Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:46
      pc_maniac- chętnie podzieliłabym się wrażeniami na forum hotele, ale może nie
      każdy che zakładać konto a tu jednak jest szybciej
      • pc_maniac Wcale nie trzeba zakładać konta 30.05.05, 15:49
        Przeczytaj info na górze forum Egipt-hotele.

Tam jest podany nick na który mozesz się zalogować.
        • kauki Re: Wcale nie trzeba zakładać konta 02.06.05, 15:06
          Witam,
          wybieram sie tam w nasza podroz poslubna w czerwcu, bede wdzieczny za swieze
          informacje na temat tego hotelu i tego biura, jezlei jest to mozliwe to
          poprosze email na kauki@NOSPAM.gazeta.pl
          pozdrawiam i dziekuje
    • Gość: andrzej Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: 83.168.104.* 30.05.05, 23:06
      neo@list.pl
    • Gość: miśka Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:48
      Jade do tego smaego hotelu z tym samym biurem. Proszę o wszelkie informacje o hotelu i o biurze, a zwłaszcza o rezydentach, jak sie sprawdzili.Mój mail: beaula@wp.pl
    • jackolini Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 31.05.05, 12:41
      Także jadę z alfastar. Proszę o kontakt na jacek@mar-com.pl. Mam kilka pytań.
      Z góry dziękuję
      • Gość: kasia Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:24
        hotel super all.ink.super pokoje bardzo przyzwoite 3 baseny na terenie hotelu w
        tym jeden ze sztuczną falą. Przy morzu bar takrze w ramach all.ink. jedzenie
        wypasione na maksa . generalnie tylko jechać - wróciłam z tamtąd w marcu i
        jeszcze nie mogę ochłonąć bo naprawdę ten hotel to bardzo dobry wybór. Byłam
        tam z 3 letnim synkiem który jest zachwycony.pozdrawiam i życzę miłego
        wypoczynku.
    • Gość: see Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:54
      seerec@wp.pl
      • Gość: gery Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: 195.136.112.* 31.05.05, 16:29
        jmielewski@polsat.com.pl - jęśli znajdziesz chwilke prześlij mi swoje wrażenia
        i informacje na temat Farany - i jeśli możesz to jakieś wskazweczki - gdzie
        mieszkać itp. Pozdrawiam pięknie
      • Gość: see Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:02
        dzięki za wszystko szczególnie za fotki!
        sorki że tak późno!
    • Gość: czarek Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:42
      super hotel byłem w tamtym roku też z alfą
    • Gość: majka Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:31
      masz ten sam meil? odezwe się jeśli tak
    • jacek41_63 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 02.06.05, 22:14
      jacek41_63@go2.pl Dziękuję
      • kauki Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.06.05, 10:01
        kauki@wp.pl
        dziekuje i pozdrawiam
    • Gość: Dorota Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:04
      Chetnie zapoznam się z Twoimi wrazeniami z Klubu Faraana bo tam właśnie
      jadę.Jak tam z "zemstą Faraona" . Mój e-mail: dp-peska@o2.pl
      • Gość: rafal Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:01
        mach64@poczta.onet.pl

dzieki, pozdrawiam
      • Gość: mjhs Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:33
        na zemstę lacidofil lub nifuroksazyd . Nie wolno pić wody z kranu a pozatym 3
        krople wody na szklankę wódki . alkohol hamuje objawy. ale generalnie weszyscy
        ą mieliśmy -objawy biegunka napadowa , ale da się znieść nawet 3 letni maluch
        dał radę . pozdrawiam
    • Gość: Jolka Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 21:15
      Pozdrawiam Justynko!!!
      Mam nadzieję, że sensacje żołądkowe minęły.
      Liczę, że jeszcze spotkamy się na kolejnych wakacjach!!!Wszystkim życzę udanego
      pobytu w tym hotelu.Plaża i baseny są bajkowe.Pokoje różnej klasy-te nowsze w
      dużo lepszym stanie.Rezydenci z Alfy to egipcjanie.
    • Gość: anielka Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.kbo.agora.pl 09.06.05, 12:28
      iwona_wit@gazeta.pl
      Dziękuję
    • ciekawa00 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 11.06.05, 15:06
      Witaj! Ja sie wybieram mozesz mi co nieco przyblizyc sylwetke tego hotelu ? Z
      góry dziękuję (napisz to na meila jesli mozesz ciekawa00@gazeta.pl)
    • Gość: viva Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:32
      bardzo prosze o szczegolowe info, wielkie dzieki
      viva21@wp.pl
      • Gość: tom Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: 213.192.80.* 12.06.05, 18:11
        Też bym prosił o garść praktycznych porad (gdzie wybrać pokój i czy jest taka
        możliwosc, atrakcje, jedzonko no i ogólne wrażenia ) nój e-mail :
        tokowalski@op.pl
        • Gość: dawidm Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 20:22
          Mój mail : dawidm@tenbit.pl Proszę o jakieś rady dot. hotelu :-) Jest podział
          na jakieś lepsze/gorsze pokoje ?? Czytałem, że jest jakaś restauracja nad
          morzem. Czy jest ona w ramach all ?? Czy trzeba ją wcześniej 'zamówić' ??
          Pozdrawiam
        • Gość: nhh Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 00:36
          pokuj powyżej nukeru 500 .jedzonko tak wypasione w hotelu że więcej nie trzeba
    • Gość: daniel Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.radzionkow.net 28.06.05, 22:38
      proszę o informacje
    • Gość: daniel Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.radzionkow.net 28.06.05, 22:39
      proszę o informacje jedziemy 30-06 daniel68@o2.pl
      • pipipipi Czemu nie podzielisz się wrażeniami na forum HOTEL 29.06.05, 08:55
        Czemu nie podzielisz się wrażeniami na forum HOTELE?
        Czy tu jest miejsce na roztrząsanie tematów hoteli, jeśli tam właśnie znajduje
        się forum o nich?
    • Gość: justyna Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:06
      chodziło mi głównie o indywidualne pytania osób, które sie tam
      wybierają,napisałam ,najlepiej na meila" widocznie każdy wolał tą drogą
      • pipipipi Do Justyny 29.06.05, 19:43
        A dziwisz się?
        Przecież to tutaj założyłaś wątek o hotelu?!
        Czy tak trudno byłoby odpowiadać na te pytania na forum HOTELE?
        Przecież te odpowiedzi to cenne informacje! Czy nie nadają się właśnie tam?
        Zdajesz sobie sprawę, że tam wchodzi dużo więcej osób niż tutaj?
    • Gość: zibi Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 29.06.05, 21:52
      Byłem w tym hotelu na przełomie października i listopada ub. roku, mogę się z
      Wami szanowni egiptomaniacy podzielić wrażeniami. Bardzo ładna plaża z cudowną
      rafą koralową, nie trzeba nigdzie jeździć, pokoje takie sobie, powiedzialbym na
      3 z małym plusem, nieco sfatygowane przez czas i turystów. Jedzenie
      urozmaicone, i bardzo dobre. Jesli mozna Wam coś doradzić bierzcie opcje all
      inclusive - bufet lunch formula, poniewaz opcja "SNACK" jest monotonna i po 3
      dniach zjadłoby sie w porze obiadowej coś konkretnego. Jeśli macie inne pytania
      chętnie odpowiem. Moj mail: zbyszek_c2@tlen.pl
    • Gość: marek Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:11
      cześć, wybieram sie do egiptu w sierpniu właśnie z alfa star czy możesz
      podzielić się opiniami o tym biurze
      • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 03.07.05, 20:17
        czesc my tez wybieramy sie do tego hotelu na poczatku sierpnia...tylko mamy
        pewne obawy co do tych Wlochow i ich zarcia !!!
        • madzia112 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 03.07.05, 20:55
          "tylko mamy
          pewne obawy co do tych Wlochow i ich zarcia !!!" - no super...bez komentarza
          poprostu.
          Włosi to bardzo sympatyczny naród - może zarażą cię dobrym humorem i pogodą
          ducha.A reszty nie będę nawet komentować :/

--------------------------------------------------------------------------------
          • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 09:00
            wiesz nie zrozum mnie zle ale duzo jest na forum wlasnie takich opinii o tych
            ludziach...a przede wszystkim o tym ze to wlasnie dla nich sa animacje i inne
            udogodnienia....poza tym juz duzo zwiedzilem krajow i osobiscie Wlochow znam od
            tych zlych stron (na porzadku dziennym jest podrywanie panienek, glupie
            chaselka i nawet jak szlem z dziewczyna za reke potrafili byc upierdliwi) ja
            osobiscie lubie sie bawic i lubie ludzi...masz racje Polacy tez sa czasem nie
            do zniesienia zalezy po prostu o ludziach...a wiec jak wyglada to tam w tym
            konkretnym hotelu...czy naprawde nie odczuwa sie ze jestes gorsza bo nie jestes
            Wloszka....moze po prostu Ty tego nie odczulas bo do zabaw chetnie brali
            dziewczyny (faceci juz inaczej sie wypowiadali na temat udzialu w
            animacjach)...jakie jedzenie czy typowo wloskie ?? (makarony itd.)??
            • madzia112 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 10:02
              Jak 'szłeś' z dziewczyną za rękę...;)
              moze po prostu Ty tego nie odczulas bo do zabaw chetnie brali
              > dziewczyny '
              No kurcze, znowu nie skomentuję...
              Powiem ci tylko tyle - jesteś uprzedzony i uległeś stereotypom. a skoro tak to
              dlaczego wybierasz hotel który należy do włoskiej sieci ??? Jest tyle innych
              dobrych hoteli w Sharm...
              A co do animacji, nie zrozum mnie źle, ale jakoś nie pojmuję dlaczego aż tak ci
              zależy na tym aby ktoś organizował ci zabawę np na plaży ??? co za problem
              poznać innych fajnych ludzi ( już tu na forum się dogadują przed wyjazdem ) i
              razem się bawić?? Ja już wyrosłam z przedszkola i nikt nie musi mi mówić czy
              mam tańczyć, grać w pilkę czy uskuteczniać wodny aerobik ;)
              Ciao,
              Magda
              • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 10:19
                wiesz chodzi mi o hotel gdzie cos sie dzieje i sa mlodzi ludzie ale nie
                spodobala mi sie opinia ludzi ktorzey twierzda ze ten hotel jest typowo dla
                Wlochow a Polakow traktuja jak "innych" ...jasne ze chce tam poznac innych
                ludzi i dlatego mysle nad tym hotelem (slyszalem ze jest dla mlodych) ja mam 26
                lat i chce oprocz wypoczynku troche poszalec...mysle tez o Gran Makadi ale ten
                wydaje mi sie za bardzo familijny....a jak z tym jedzeniem ?? typowo wloskie ?
                a jak z tym traktowaniem Polakow ?
              • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 10:25
                moge prosic Twojego maila...bedzie nam latwiej pogadac...mozesz wyslac mi
                jakies zdjecia z tego hotelu ? piotrniedziela@op.pl
                • madzia112 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 16:53
                  Poprostu kliknij na mojego nicka i możesz wysłać mail ;))
          • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 15:52
            Madzia lecimy 6 lipca !!!!! bedziesz ?
            • madzia112 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 16:51
              No dokładnie 6 lipca :) A wy skąd odlatujecie ???
              Pzdr,
              M.
              • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 20:44
                wylatujemy z Katowic a Ty ? z kim lecisz (wieksza ekpika) ? wybieraja sie jacys
                Polacy w tym terminie ?
                • madzia112 Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 04.07.05, 20:49
                  No to do zobaczenia - też Katowice, biuro Sun&Fun :))
                  • piotrniedziela Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s 05.07.05, 08:57
                    a jak Cie poznamy ? lecisz z jakas ekipka ??? bylas juz w clubie farana...jakie
                    pokoje warto wziasc ?
    • Gość: maraska Re: wrażenia z hotelu Club Farana w Sharm (alfa s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:22
      Czy ja tez moge prosic o informacje
      bebicka@o2.pl
      pozdrawiam
      maraska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka