Dodaj do ulubionych

Alfa Star Fortuna 3*Sharm

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 03:09
Czy ktoś może był kiedyś z tego biura w takiej ofercie na Synaju? Czy da się
przeżyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Martika Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm IP: *.chello.pl 26.06.05, 10:21
      na 90% trafisz do Regency.Poczytaj sobie o tym hotelu na egipt-hotele. Ja byłam
      zadowolona, ale ja nie oczekuję, żeby mnie w lektyce nosili.
      • Gość: bemol Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 19:47
        Dzięki Martiko. Poczytałam sobie i nie przeraziłam się. Opinie są różne, ale
        wiadomo , że są osoby które za niską cenę oczekują czegoś nadzwyczanego. Ja nie
        zamierzam siedzieć w hotelu, a raczej ruszać się. Ważne dla mnie jest bardziej
        to, czy hotel jest daleko od centrum, a jeśli tak, to czy jest czym dojechać.
        Spokojny urlop lubię w Polsce, gdy wyjeżdżam, lubię gwar. Lubię obserwować
        życie. Czy możesz mi powiedzieć, czy daleko jest do centrum, czy hotel położony
        jest na odludiu, czy raczej jest to jakiś kompleks zabudowany?
    • Gość: gosia Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm IP: *.computerland.pl 27.06.05, 11:04
      Byliśmy w ubiegłym roku na Synaju i naprawdę bardzo polecam.
      • grafix2 Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm 27.06.05, 12:51
        plusy Regency: blisko do starego Sharm, blisko do jedynej poczty, blisko do
        delfinarium, daleko do Naoma Bay można spokojnie się wyspać a jak się chce
        zabawić to kursuje busik wieczorem za darmo. Dobra klima, wygodne łóżka
        minusy: otoczenie hotelu to plac budowy, brzydka plaża hotelowa (ale kilka
        minut spacerkiem w prawo całkiem dzika rafa tylko dla nas :) monotonne jedzenie
        (ale to chyba specyfika Egiptu)
        Generalnie byliśmy zadowoleni
        • Gość: bemol Re: do grafix2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 21:17
          Czy stary Sharm mam rozumieć, że jest to miejsce z budynkami mieszkalnymi
          Egipcjan i całą lokalną infrastrukturą a nie hotelowisko? Bo właśnie wśród
          miejscowej ludności chętnie byśmy się powłóczyli. Czy busik wieczorem kursuje
          do Naoma Bay? Jeśli tak, to do której można nim wracać? I jeszcze jedno
          pytanie - wyżywienie. Czy szwedzki stół , czy serwowane posiłki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka