Gość: bemol IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 03:09 Czy ktoś może był kiedyś z tego biura w takiej ofercie na Synaju? Czy da się przeżyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martika Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm IP: *.chello.pl 26.06.05, 10:21 na 90% trafisz do Regency.Poczytaj sobie o tym hotelu na egipt-hotele. Ja byłam zadowolona, ale ja nie oczekuję, żeby mnie w lektyce nosili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemol Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 19:47 Dzięki Martiko. Poczytałam sobie i nie przeraziłam się. Opinie są różne, ale wiadomo , że są osoby które za niską cenę oczekują czegoś nadzwyczanego. Ja nie zamierzam siedzieć w hotelu, a raczej ruszać się. Ważne dla mnie jest bardziej to, czy hotel jest daleko od centrum, a jeśli tak, to czy jest czym dojechać. Spokojny urlop lubię w Polsce, gdy wyjeżdżam, lubię gwar. Lubię obserwować życie. Czy możesz mi powiedzieć, czy daleko jest do centrum, czy hotel położony jest na odludiu, czy raczej jest to jakiś kompleks zabudowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm IP: *.computerland.pl 27.06.05, 11:04 Byliśmy w ubiegłym roku na Synaju i naprawdę bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
grafix2 Re: Alfa Star Fortuna 3*Sharm 27.06.05, 12:51 plusy Regency: blisko do starego Sharm, blisko do jedynej poczty, blisko do delfinarium, daleko do Naoma Bay można spokojnie się wyspać a jak się chce zabawić to kursuje busik wieczorem za darmo. Dobra klima, wygodne łóżka minusy: otoczenie hotelu to plac budowy, brzydka plaża hotelowa (ale kilka minut spacerkiem w prawo całkiem dzika rafa tylko dla nas :) monotonne jedzenie (ale to chyba specyfika Egiptu) Generalnie byliśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemol Re: do grafix2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 21:17 Czy stary Sharm mam rozumieć, że jest to miejsce z budynkami mieszkalnymi Egipcjan i całą lokalną infrastrukturą a nie hotelowisko? Bo właśnie wśród miejscowej ludności chętnie byśmy się powłóczyli. Czy busik wieczorem kursuje do Naoma Bay? Jeśli tak, to do której można nim wracać? I jeszcze jedno pytanie - wyżywienie. Czy szwedzki stół , czy serwowane posiłki? Odpowiedz Link Zgłoś