Dodaj do ulubionych

Egiptomaniacy

05.07.05, 15:20
Prosze o pomoc- podobno istnieje forum egiptomaniaków a ja nie mogę/nie
potrafię go znaleźć. Gdyby ktoś podał linka, byłabym wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: jadzia Re: Egiptomaniacy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.07.05, 15:21
      o czym Ty mowisz?
      • Gość: Meriam Re: Egiptomaniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:27
        www.egyptomania.com/
        • Gość: binkaaa Re: Egiptomaniacy IP: *.sm-rozstaje.pl 05.07.05, 22:47
          Wielkie dzięki!
        • Gość: binkaaa Re: Egiptomaniacy IP: *.sm-rozstaje.pl 05.07.05, 22:49
          Oj to chyba nie to :( A na gazecie.pl nie ma nic związanego z Egiptomaniakami?
          Czytałam mnóstwo wątków i ktoś nawet powoływał się na forum Egiptomaniaków ale
          nie podał linka.
          • Gość: juss Re: Egiptomaniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:10
            moze chodzi Ci o forum zalozone przez pc maniaka, ktore juz niestety nie
            istnieje :((
            • Gość: Grzesiek Re: Egiptomaniacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:05
              Było takie forum PC_Maniaca, ale już nie ma, natomiast zachowały się przyjaźnie
              i kontakty, których owocem był zlot egiptomaniaków w Łodzi kilka tygodni temu -
              i ja tam byłem i albumami ze zdjęciami się - jak wszyscy - wymieniałem.
              Jest jeszcze www.hurghada.pl administrowane z Hurghady przez Agnieszkę - tam
              też jest forum dyskusyjne i mniej na nim oszołomstwa niż tutaj, a i cenzura
              łągodniejsza!
              Pozdrawiam -
              Grzesiek
              • mariarella Re: Egiptomaniacy 08.07.05, 14:16
                Jest jeszcze czat egipski na polczacie - czasami mozna kogoś trafić i pogadać,
                natomiast hurghada.pl - jako strona - bardzo OK ale forum - róznie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka