binkaaa 05.07.05, 15:20 Prosze o pomoc- podobno istnieje forum egiptomaniaków a ja nie mogę/nie potrafię go znaleźć. Gdyby ktoś podał linka, byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadzia Re: Egiptomaniacy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.07.05, 15:21 o czym Ty mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meriam Re: Egiptomaniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:27 www.egyptomania.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binkaaa Re: Egiptomaniacy IP: *.sm-rozstaje.pl 05.07.05, 22:47 Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binkaaa Re: Egiptomaniacy IP: *.sm-rozstaje.pl 05.07.05, 22:49 Oj to chyba nie to :( A na gazecie.pl nie ma nic związanego z Egiptomaniakami? Czytałam mnóstwo wątków i ktoś nawet powoływał się na forum Egiptomaniaków ale nie podał linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: Egiptomaniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:10 moze chodzi Ci o forum zalozone przez pc maniaka, ktore juz niestety nie istnieje :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Egiptomaniacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:05 Było takie forum PC_Maniaca, ale już nie ma, natomiast zachowały się przyjaźnie i kontakty, których owocem był zlot egiptomaniaków w Łodzi kilka tygodni temu - i ja tam byłem i albumami ze zdjęciami się - jak wszyscy - wymieniałem. Jest jeszcze www.hurghada.pl administrowane z Hurghady przez Agnieszkę - tam też jest forum dyskusyjne i mniej na nim oszołomstwa niż tutaj, a i cenzura łągodniejsza! Pozdrawiam - Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
mariarella Re: Egiptomaniacy 08.07.05, 14:16 Jest jeszcze czat egipski na polczacie - czasami mozna kogoś trafić i pogadać, natomiast hurghada.pl - jako strona - bardzo OK ale forum - róznie.... Odpowiedz Link Zgłoś