Dodaj do ulubionych

Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu???

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.05, 21:18
Mam pytanie do wszystkich, ktorzy byli na rejsie po nilu... jakie biuro
wybrac? zastanawiam sie na egiptem w przekroju z alfa star, czy wybrac opcje
3* czy 4*? Dzieki wielkie za wszystkie odpowiedzi!Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • piotrwaz1 Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? 05.07.05, 21:34
      czesc
      najpeliej z sun fun super ceny i super organizacja
      • Gość: Paweł Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:34
        Ja lecę w pażdzierniku z Raibow Tours.... Pozdrawiam.
      • Gość: gabcia21 Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: 193.111.166.* 08.07.05, 15:03
        tylko Eximtours- wszystko w cenie, wszystko zgodnie z opisem i pełen
        profesjonalizm w części zwiedzania- zawodowi archeolodzy, fajni rezydenci.
        SUPER!Inne firmy podaja cenę o tysiąc niższą a potem i tak wychodzi to samo
        tylko że kiepściejszej jakości. Prosze poczytac na Forum.
        • Gość: Bartek UWAGA NA EXIMTOURS IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.08.05, 12:02
          Byłem 2 razy na rejsie raz przed dwoma laty Oasistours i teraz z Eximtours.
          Niestety Eximtours mnie bardzo rozczarował tj.
          Transfery (7h) autokarem z zepsutom klimatyzacja (+36C wewnątrz) brak WC i
          postoje na naprawy na pustyni.
          W hotelach 5* byliśmy lokowani w najgorszych pokojach (bez wanny) gdzieś w
          najdalej oddalonych bungalowach (przy budowie) , brak rezydenta itp. (nawyżej
          egipskie 3+*)
          ODRADZAM EXIMTOURS

O gdy zgłosiłem reklamacje to dowiedziałem się wszytsko jest OK.

• Gość: Jacek Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:52
      byłem z sun fun polecam
    • Gość: AneMac Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.com.pl / 80.51.242.* 07.07.05, 19:25
      byłam z alfa star w kwietniu tego roku ... rejs pomijając beznadziejny statek
      niby 5 gwiazdkowy to ok, organizacja ok, dużo zwiedziliśmy ... było fajnie ale
      co do alfa star to było troche reklamacji ja podczas całego 2 tygod. pobytu to
      tylko do statku miałam zastrzezenia ale co niektorzy to naprawde zle trafili .
      • Gość: Karol Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:14
        w Alfa Star rejs trwa tylko 3,4 dni a w triadzie 8
      • Gość: Gosiaczek Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 14:44
        a co rozumiesz przez beznadziejny statek? Jakie tam sa naprawde warunki? Ja
        mysle o 4*. czy jest basen? czy mozna tam cos sensownego robic,jesli ktos nie
        ma ochoty na zweidzanie?
        Czekam opinii osob ktore byly, moze ktos ma jakies fotki do podeslania. Jak
        wyglada sprawa robactwa na takim statku?
        Bede wdzieczna za info!!!
    • Gość: monika Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: 82.201.159.* 08.07.05, 12:19
      z biurem zamalek tours
    • eva9a Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? 08.07.05, 15:12
      Wczoraj wróciliśmy z SUN&FUN 15 dni . REWELACJA!!!
    • Gość: babeks Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:54
      My płyniemy z Traidy - co do oceny bede mogla pisac dopiero we wrześniu:).
      Jedno co wiem na pewno: statek 4* na pewno nie bedzie mial basemu a kajuty 2
      os. sa bardzo małe - często z pietrowymi lóżkami. Na statku 5* powinien byc
      basen - choć biuro nie daje takiej gwarancji na piśmie. Nam zależło na basenie
      i "normalych" łóżkach (jedziemy w podroz poslubna)więc doplacilismy po 250
      zł/os za statek 5*.
      • Gość: Gosiaczek Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 17:41
        no ladnie, a mi pani w bp (agent Triada) powiedziala ze 4* rozni sie od 5*
        jedynie tym, ze w kajutach sa po 2 szt lezakow a w 4*- 1 szt. Zapewniala ze
        basen jest w obu statkach..
      • Gość: zruc Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 08.07.05, 17:53
        A właśnie chociaż nie duży ele basen jest.Łóżek piętrowych nie widziałem.Piszę
        o 4*.
        • Gość: Karol Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:49
          Statek 4* Triady Akhnaton (z rejsu wróciłem 30.06.2005) posiada basen ok.8m
          długosci. Łóżek piętrowych nie ma. Wyżywienie b.dobre. Statek z zewnątrz nie
          wygłąda okazale, ale w środku jest lepiej. Nie spotkałem nikogo, kto byłby
          niezadowolony. Statek jest mały(u nas było ok. 70 osób, wszyscy się znają), ale
          bardzo szybki. Codziennie wyprzedzliśmy po 5 statków. Na każdym statku jest
          średnio 1 leżka na 2 osoby, to wystarczy. Rzadko się zdarza, aby tyle osób
          jednocześnie chcało sie smażyć na słońcu.
    • Gość: bozena Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.imgw.gdynia.pl 10.07.05, 08:41
      Byłam z Triadą na rejsie, było super.Jedzonko- bardzo dobre, kabiny i ogólnie
      stateczek bardzo ładny i czysty. Miałam wykupiony statek 4* a trafił mi
      się 5*. Nazywa sie La Reine Du Nil.Podaje strone na ktorej mozna go zobaczyc:
      www.pharaohotels.com
      Dodam ze statek w ofercie Triady pływa jako 4*.Wiem że jest jeszcze jeden,
      nazywa sie Ahnaton troche gorszy ale ogolnie slyszalam ze jest dobre
      jedzonko,czysto i suuuuper atmosfera. pozdrawiam
    • Gość: boni Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.imgw.gdynia.pl 10.07.05, 08:44
      zapomnialam o cenie, z gazetki Triady powinnas zmiescic sie w cenie okolo 2000
      zl.
    • Gość: maskota Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.chello.pl 11.07.05, 14:51
      WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z REJSU! ZA DWA TYGODNIE Z BIURA SAN end FAN WYLOT 22,06 HOTEL
      5* ALL INCLUSIWE ZAPŁACIŁEM 3050ZŁ BYŁO SUPER POLECAM TĄ IMPREZĘ.REJS PO NILU
      OK. ALE POTEM TYGODNIOWY POBYT W HOTELU GRAND AZUR Horizon REWEL;ACJA!!!!
      • Gość: gabcia21 Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: 193.111.166.* 22.07.05, 14:47
        czy możesz mi podac link do strony z cennikienm sun fun? Zdziwiło mnie to co
        napisałaś tzn niskie ceny a nie moge na ich stronie dotrzeć do cennika. Dzięki
        wielkie.
    • Gość: amat Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 19:42
      SZUKAJCIE SOLIDNEGO BIURA, SPRAWDZONEJ IMPREZY A NIE NAJTAŃSZEJ! BO ZA DWA
      TYGODNIE BEDZIE KRZYK JAK BYLO STRASZNIE.LUDZIE MALE PIENIADZE MALA
      PRZYJEMNOSC - PRAWDA STARA JAK SWIAT.
      • Gość: sulexx Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 12:06
        ja polecam Triade ale NIGDY REJS!!!! Chcesz zobaczyć prawdziwy Egipt a nie
        plantacje bananów z Nilu to pojeżdzij autokarem - wcale nie takie męczące, o
        wiele wieksza atracja. Byłem z Triada na 7+7 i jestem zajezadowolony :)
    • platynka.iw Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? 02.08.05, 12:22
      Witaj.
      Wiem w temacie bylo "najtaniej". Ale ja sugeruje jedno-dokladnie wczytanie sie
      w program. Ja bylam w tamtym roku na rejsie z Eximem i-bylo wszystko ok.
      Rewelacyjna organizacje, opieka itd. Naprawde polecam. W tym roku tez z nimi
      jade. Tymrazem na program Nefretete A -poniwaz jako chyba jedyni (nie znalazlam
      w innym BP) maja w ofercie swiatynie w Danderze i Abydos + w Kairze piramidy w
      Daszur. Dlatego zalecam czytanie programow i-na jej podstawie wybor oferty.
      Pozdrawiam cieplutko
      Iwonka
      • pc_maniac AlfaStar również już organizuje rejsy 7 dniowe 02.08.05, 12:25
        Widać nie chcą odstawać od konkurencji ;o)
        • cameltravel Re: AlfaStar również już organizuje rejsy 7 dniow 02.08.05, 12:46
          najtańsze mają - alfa star
          exim
          sun fun i selecttours
          :)

Ewa
          PS - każdy kto dokona u mnie rezerwacji w dniach od 12 do 31 sierpnia na
          dowolny kierunek otrzyma zniżkę w wysokości 8% wartości imprezy!!! Wystarczy,
          że podacie przy rezerwacji hasło: "Forum Egipt Gazeta.pl"
          • jdutkowski Re: AlfaStar również już organizuje rejsy 7 dniow 02.08.05, 22:20
            Witaj!
            Są tańsze , ale poczytaj
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=15505806&v=2&s=0
            Pozdrawiam
            Jacek
      • Gość: sw Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.05, 18:48
        Akurat w przypadku Eximu wczytanie sie w program może niewiele dać, osobiscie
        tego doświadczyłem, kiedy niezrealizowano programu a Pani z działu reklamacji
        przytoczyła punkt, w którym piszą, że program jest ramowy i może ulec zmianie.
        Tak więc w przypadku Eximu byłbym ostrożny co do zaufania programom imprez.
        • platynka.iw Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? 19.08.05, 12:48
          Napisz prosze cos wiecej...
          Ja bylam rok temu i program zrealizowano w 100%
          Ale jestem ciekawa jakie byly wpadki u Ciebie i jaki byl powod...
          Pozdrawiam cieplutko :-)
          Iwonka
          • Gość: elakos Re: Z jakim biurem najtaniej na rejs po nilu??? IP: *.chello.pl 19.08.05, 21:09
            Wróciłam wczoraj z objazdówki z Rainbow Tours w tym rejs Nilem fajnym statkiem
            z basenem i bardzo dobrą obsługą i kuchnią.Żadnych piętrowych łóżek a w
            kajutach były nawet małe balkoniki.Robaków też nie było
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka