Gość: gosc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 14:43 czy w egipcie (hurghada) moze mnie zzatakowac rekin jezeli bede nurkowac z lodzi robiac kurs owd? lece za 2 tyg do hurghady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiwi Re: rekinY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:19 Dobrze by było, mniej śmieci na forum o Egipcie, tak jakbyś nie mogła wszystkich pytań w jednym temacie zadać, tylko do każdego musisz oddzielny temat zakładać... Nie licz, że Ci ktokolwiek pomoże za takie śmiecenie. A poważnie, masz małe szanse na spotkanie rekina, dla wielu nurkujących to marzenie zobaczyć rekina. Poza tym z tego co mnie uczono, rekiny najczęściej mylą snurkujących po powierzechni z fokami, a nurkujących zostawiają w spokoju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Re: rekinY? 09.07.05, 15:26 podczas mojego pobytu w Egipcie znajomy mial przyjemnosc podczas nurkowania rekina zobaczyc...trzeba miec szczescie chyba,tak samo z delfinami... Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: rekinY? 09.07.05, 15:47 Jak spotkasz rekina to rób fotki, bo nikt ci nie uwierzy;( Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicco Re: rekinY? IP: 195.116.34.* 09.07.05, 16:34 Jasne że są, nawet przy snoorkingu można je spotkac, są niewielkie okazy rekina tygrysiego i żarłacza wielopłetwego, na głębinach występuje rekin wielorybi ale jego napewno nie spotkasz. Możliwe tez jest spotkanie rekina młota. Spotkanie sie z wiekszym okazem jest tak rzadkie że raczej Ci nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: rekinY? IP: *.arcor-ip.net 09.07.05, 17:41 Nurkowalem na st Johns i tylko raz spotkalem rekiny rafowe, baly sie nas a i ja sie takze baöem tak ze mysle nurkuj spoko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś