Dodaj do ulubionych

3.08 Egipt - Al Diwan

26.07.05, 09:26
Witam :)
Szukam osób które lecą z katowic własnie 3.08 do Egiptu do hotelu Al Diwan ..
my jesteśmy już grupą yyy 12 osób :) 3 x rodziny po 4 osoby hehe. Tak więc
jest ciekawie ... szukamy innych ludziów, którzy też wybierają się odpocząć
do tego hotelu ... wspólnie będzie ... śmieszniej :). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jacko Re: 3.08 Egipt - Al Diwan IP: *.gbw.com.pl / *.gbw.com.pl 26.07.05, 11:31
      Witam
      Byłem w tym hotelu do 13 lipca. Wszystko w porzadku, tylko uważajcie na baseny.
      Coś jest z tą wodą bo 75% ludzi miało poważne zapalenia uszu. Ja do dzisiaj
      walczę z zakażeniem grzybami. Niemiła sprawa. Używajcie zatyczek (szczególnie
      dzieci)a wieczorem najlepiej płukanko wodą utlenioną.
      Miłego pobytu.
      • Gość: mała Re: 3.08 Egipt - Al Diwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:47
        My lecimy 03.08 z Katowic do Dana Beach 4 osoby
        • Gość: Macio Re: 3.08 Egipt - Al Diwan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:24
          Jaco to raczej przez wchodzenie do klimatyzowaneych pomieszczen prosto z
          basenów i z pod pryszniców .Zapalenie uszu jest tam na 3 miejscu zaraz po
          zemscie i poparzeniach.Wiem bo walczyłem z tym w zeszłym roku ,w tym roku
          waciki w ucho obowiązkowa za każdym razem .Pozdrawiam
          • Gość: Artbetjan Re: 3.08 Egipt - Al Diwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:50
            My lecimy do Al Diwan juz jutro z Warszawy, więc się spotkamy. Para + syn 12.
            • dremonic Re: 3.08 Egipt - Al Diwan 26.07.05, 16:06
              Dzięki za wpisy :) . Jacko no kurde faktcznie z tymi uszami to problemik, choć
              ja Ci powiem że byłem już w Egipcie tylko w hurghadzie i nie miałem żadnych
              problemów z uszami i nie słyszałem zeby ktoiś miał ... a słuchaj jeśli mozesz
              to nap jak jest z plażą ? publiczna/prywatna a jak publiczna to czy spkojnie
              czy jakaś wieś jest ? i czy trza mieć takie te buciki bo słyszałem że plaża nie
              piaszczysta tylko żwirkowa jest.... dzięki

Artbetjan jasne to fajnie fajnie ... jak zobaczysz grupkę większą ludzi z
              kolesiem w długich włosach z kolcem we brwi to podchodźcie :] chętnie pogadamy
              i wogóle hehe musi być na relaksie ... im wiecej ludzi się zna tym lepsza
              atmosferka. Będzie miło i wogóle :)

Pozdrawiam

• Gość: jacko Re: 3.08 Egipt - Al Diwan IP: *.gbw.com.pl / *.gbw.com.pl 27.07.05, 11:37
                Plaż jest ok. Publiczna ale spokojna. Przychodzi troche Egipcjan. Parasole
                lezaki i materace za darmo (dla gości hotelowych). Nigdy nie mialem klopotów ze
                znalezieniem miejsca.
                Buty do plywania przydają się jak chcesz się "podpierać" o rafę (czego
                oficjalnie nie wolno robić) i dla dzieciaków ktore brodzą w płytkiej wodzie.
                Normalnie wystarczą klapki, bo do wody i tak sie wchodzi z pomostu.
                A rafa jest the best. Koniecznie maski i fajki.
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka