milutka26 26.07.05, 10:15 Mohamed i Ashraf. Po ustaleniu faktow ostrzegam was dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 26.07.05, 12:02 A czterdziestu rozbojników też tam było?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-dobra-rada Re: Podrywacze z Oasisa 26.07.05, 12:04 nie byl tylko rumcajs!!ten kolo to dopiero jest jazyyyy!!ma cipage i w ogole jest git Odpowiedz Link Zgłoś
milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 27.07.05, 10:21 Jednym zdaniem:od dluzszego czasu pisze ze teskni,co czuje,wspomina a dowiedzialam sie ze mieszka z inna.Ashraf takze zostal juz rozgryziony przez kilka osob zagladajacych tu. Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Podrywacze z Oasisa 28.07.05, 21:01 To jest forum kurewek czy normalnych kobiet. Co Wy takie naiwne jesteście. Latacie za tymi brudasami a potem płaczecie że Was oszukali. Obudżcie sie jesteście kolejnymi do zaliczenia. Gdzie Wasza inteligencja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hazira Re: Podrywacze z Oasisa 29.07.05, 12:15 Powiedziałabym gdzie,ale mi trochę wstyd używać słów powszechnie uznawanych za obelżywe....W naszym języku mało jest ładnych określeń części ciała od pasa w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 29.07.05, 12:48 Przyznaje bylam naiwna, bylam bo mam nauczke. Ale posadzanie mnie o kur... to chyba lekka przesada. Myslicie ze tak mi lekko i przyjemnie? Mylicie sie bo naprawde zle sie z tym czuje. Sama sie o tym przekonalam i wnioski juz wyciagnelam. Wam radze natomiast pohamowac swoje osady ludzi ktorych znacie tylko z internetu, nazywanie ich kur..., dziw... itp Jesli ktoras z tych dziewczyn nie zrozumiala jeszcze to moze faktycznie dobrze ja nazywacie, ja natomiast nauczke juz dostalam wiec prosze bez epitetow. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 29.07.05, 14:57 o jakiej ty nauczce dziewczyno mówisz. najpierw du...py dajesz po katach a teraz sie wyżalasz i chcesz zeby wszyscy ci współczuli i co jeszcze?? trzeba było sie z brudasami nie zadawać !! Odpowiedz Link Zgłoś
orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 21.10.05, 15:26 Czy mowisz o Mohamedzie Samirze? Jego znam slabo ale znam sporo jego znajomych z Hurgady. On nie pracowal dla Oasis Tours a dla Cairo Express Travel. Teraz wyjechal do Jordani. Z twojego opisu wynika ze bylas tam turystycznie wiec byla conajmniej jeszcze jedna inna - jakas polska rezydentka. Co do Ashrafa to podpytam znajomych. Zreszta jak zajrzalam na to forum to sie przerazilam jak jestescie naiwne. Siedzialam w Egipcie dosc dlugo i dziwie sie wam dziewczyny ze sie tak dajecie nabierac. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 07.11.05, 13:12 Taaaak,dokladnie o nim.Nie interesuje mnie co teraz robi i itp.Dla mnie to stara przeszlosc niewarta nawet jednego wspomnienia po tym co sie dowiedzialam.Dla mnie to moglby nawet i nie zyc i to mnie nie ruszy.Klamstwo za klamstwem,na szczescie sporo osob ktore sa w stanie dowiedzialo sie o nim kilku ciekawych rzeczy wiec lepiej pozno niz wcale przekonalam sie o tej meskiej dzi... Odpowiedz Link Zgłoś
snak77 Re: Podrywacze z Oasisa 07.11.05, 14:19 A czego dowiedziałaś się o tym drugim? to znaczy o Ashrafie? Masz jakieś interesujące wieści? Zapewne jest taki sam jak i ten pierwszy, zresztą już niejedno o nim słyszałam ale ciekawa jestem czy naprawdę jest taki zakłamany? Ślubu z nm nie planuję więc opinie typu: jestś głupia mnie nie ineresują. Naiwna nie jestem ale ciekawa tak:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 09.01.06, 11:06 Nie wiem czy on jest jeszcze w Polsce bo sporo czasu nie gadałam z ludźmi ale powiem ci coś co powinno ci wystarczyś - po moich wypowiedziach tutaj napisały do mnie dokładnie 3 inne dziewczyny w sprawie jednego i 2 (w tym jedna rosjanka!) w sprawie drugiego. Kręcą na boku, w zasadzie to leciałyście jedna po drugiej w ich "organizerze" Odpowiedz Link Zgłoś
milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 04.02.06, 03:24 Juz lepiej nie opowiadaj wiecej.Ich szczerosc ma tyle wspolnego ze szczeroscia jaka my znamy,no przynajmniej jaka ja znam ze lepiej nie mowic.Najlepsze jest to ze z autopsji wiem ze przysiegaja na nie wiadomo co,na milosc,na rodzine,na swoje zycie ze to klamstwa i bzdury pisane przez ludzi uprzedzonych do nich,ze oni mowia prawde a zli ludzie ktorzy wcale nie nie znaja ich osobiscie pisza takie bzdury.A oni nigdy nie znali takiej dziewczyny i po co mieliby klamac.A ja po malym sledztwie dowiedzialam sie nawet jak nazywa sie jego dziewczyna i faktycznie jest rezydentka.Ale z nia tez juz nie jest.A skoro tak to pewnie pcha juz inna.Oni wszyscy nie sa warci nawet spluniecia na nich.Mam tylko nadzieje ze pare dziewczyn przeczyta to i zastanowi sie czy naprawde jest warto... Odpowiedz Link Zgłoś
misia1112 Re: Podrywacze z Oasisa 21.02.06, 15:56 o którym Wy mówicie Ashrafie? z jakiego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Podrywacze z Oasisa 26.03.06, 11:14 hehe - bravo! Kurcze ale super sie bawie czytajac te kretyńskie forum! :) Po prostu świetny sposob na niedzielny poranek przy kawie.Jak sie bede nudzil to policze ile na tym forum jest glupich dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-dobra-rada Re: Podrywacze z Oasisa 31.07.05, 10:21 ja rozryzlam tego 2!!ostrzegam was dziewczyny!!!dobieral sei do mojego alibaby: (walnelam mu strzala:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 01.08.05, 12:26 ja go znam ta napewno ten!! plfoto.com/zdjecie.php?picture=693685 alez ty masz gust dziewczyno pozazdroscić poprostu !! pozazdrościć! Odpowiedz Link Zgłoś
hazira Re: Podrywacze z Oasisa 02.08.05, 18:54 Ciocia! Toż ci się poknociło, nie ta fotka z albumu! Toć to Hindus...nie Arab. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 03.08.05, 14:41 JA CIE ROZGRYZŁAM !! TAK MÓWISZ BO ZAZDROŚCISZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
koralgol2 Re: Podrywacze z Oasisa 02.08.05, 23:17 a w jakim hotelu bylas ? moze w roma???? Odpowiedz Link Zgłoś
shoko Re: Podrywacze z Oasisa 14.02.06, 11:45 Droga Milutka26, ciesze sie ze mialas tak wspaniale "chwile" z Mohamedem. Ale niestety chyba troche koloryzujesz. Jestem dosyc dobra znajoma Mohameda ( i wyobraz sobie nigdy z nim nie spalam), z turystkami polskimi od dawna nie ma juz kontaktow, w Hrg nie mieszka juz od paru miesiecy... Wiec jezeli chcesz sie chwalic swoimi podbojami, to staraj sie trzymac prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 14.02.06, 23:50 A gdzie tu klamia? Z tego co wiem siedzi w Kairze, przynajmniej ostatnio jak pytalam w nieswoim imieniu o niego, do Jordani nie wyjechal, mial wracac do Hurghady. Moze zanim cos napiszesz popatrz nad daty bo temat ciagnie sie od pol roku... Odpowiedz Link Zgłoś
milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 18.02.06, 01:21 Wiec jezeli chcesz sie chwalic swoimi podboja > mi, to staraj sie trzymac prawdy. Skąd taki zawistny ton i gdzie ja kłamię?W którym miejscu chwalę się swoimi podbojami?Nie spalaś z nim bo pewnie spalaś z innym,a oni wszyscy tacy sami,nic nie warci.Calą dyskusję rozpoczęłam w lipcu i rzeczy których się dowiedziałam sa prawdziwe,jeśli chcesz się przekonać zapraszam do korespondencji prywatnej na pocztę jeśli zarzucasz mi kłamstwo.I gratuluję przyjaciela-kłamcy o wielu twarzach,myślącego .... a nie glową któremu chodzi tylko o jedno i zrobi wszystko żeby to zdobyć nawet będzie wmawiał największe kłamstwa.Chcesz się jeszcze pochwalić jakimiś znajomościami?A może to zazdość bo jesteś kolejną która tak jak ja kiedyś myślisz ze mówi ci prawdę?Przecież to tutaj spotykamy się my,te które słyszały to samo choć nie wiedziały o istnieniu drugiej a często nawet trzeciej i czwartej.Żałuję że uwierzyłam i przekonałam się jak można być naiwnym a w oczach innych łatwą i puszczalską. Odpowiedz Link Zgłoś
orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 18.02.06, 14:21 Hahaha ale bylyby jaja!To nie pierwszy juz raz dziewczynki kloca sie tutaj o to ktora jest ze swoim habibi i ktora zna prawde.To lepsze niz telenowele.Ja wiem o 3,bedzie 4 w tym gronie czy nie??? Hahaha.Litosci.Jestescie zalosne.Dzieki ci panie za rozum ktory mi dales ze nie uwierzylam zadnemu z tych wielkich magikow i czarodziejow!Popracujcie nad swoja naiwnoscia,latwowiernoscia a przede wszystkim puszczalstwem!!!Wiecej tu nie zajrze bo to kolko szybkich cichodajek klocacych sie miedzy soba czyj on jest.Nie dziwcie sie ze taka a nie inna opinia jest o was bo jesli jestescie naiwne,glupie,latwowierne a przy tym szybkie jak hamburgery z mcdonalda to nikt normalny nie spojrzy na was normalnie.Moze swoje historie zostawiajcie dla siebie i nie dzielcie sie nimi na ogolniedostepnych stronach bo potem sie zloscicie ze ludzie sie z was smieja i patrza jak na zwykle dziwki.Ale kazdy ma to na co zasluguje a jesli chcecie miec tych dziwkarzy to nie dziwcie sie tym wszystkim znienawidzonym ktorzy smieja sie z was tutaj.Dobre wychowanie powstrzymuje mnie od wymienienia pseudonimow osob ktore pytaly o tych mohameda, ashrafa a takze o pana zabke, mohameda i naggiego.Nie bede publicznie pisac tego co pisza ludzie w wiadomosciach prywatnych ale widze ze chocbym i milion razy pisala ze nie jestescie same to i tak to do was nie dotrze a pozniej jeszcze nazwiecie mnie klamca tak jak kilka razy to mialo miejsce jak sie dajki posprzeczaly w innych rozmowach.Zal mi was.Ale widze ze glupich nie brakuje po pytaniach czy znacie tego, tamtego i tego co piszecie do mnie na prywatna skrzynke.Wiec szalejcie ze swoimi przewodnikami,bramkarzami,barmanami,masazystami,kelnerami,chlopcami plazowymi i hotelowymi,taksowkarzami,kierowcami ale oszczedzcie normalnym ludziom tego zdziwienia i innym negatywnych odczuc na temat waszej glupoty,dziwkarstwa,naiwnosci i latwowiernosci.Osob ktore ogladaja ten dzial bo szukaja informacji o "swoim" wybranku jest 2 razy wiecej niz piszacych tutaj a bedac w Egipcie widzialam jeszcze drugie tyle napalonych niewyzytych bab lajdaczacych sie z nimi.Wiec jest was duzo i to przeraza a jednoczesnie budzi odraze i odpycha od was.Wiec zamiast wypisywac durnoty o uzytkowniku np stassio i innych zastanowcie sie skad takie opinie o was bo gdyby OBOP zrobil ankiete to byscie sie zdolowaly ile osob o was tak mysli.Trzymajcie sie cieplo ze swoimi wspomnieniami jak bylo cudownie i depresjami jak to zaklamani falszywi ludzie wypisuja glupoty zeby oczernic wasze habibi. Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Podrywacze z Oasisa 22.02.06, 14:45 Ciekawa jestem, po co w ogóle na to forum zaglądasz? Czyzby któryś Egipcjanin nie chciał Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 14.03.06, 14:57 Miałam już nie pisać na tym forum ale odpiszę ci w drodze wyjątku. PRZECZYTAJ DOKŁADNIE WSZYSTKO CO NAPISAŁAM NA TYM FORUM. Nie należę na szczęście do grona rozkochanych w Egipcjanach panienek. Jestem na tyle mądra żeby sama decydować kogo chcę a kogo nie chcę, kto jest warty mnie a przez kogo miałabym się zeszmacić jak wy wszystkie. Pracowałam tam i poznałam sporo tych waszych playboyów i śmiać mi się chce jak czytam wasze żale. A o co tobie chodzi nie mam pojęcia. Jakieś kompleksy? Lepiej sobie wszystkie zróbcie badania na AIDS bo Egipt staje się powoli drugą Tajlandią czy RPA i wiem to z własnych obserwacji. Powtórzę ci jeszcze raz: Dzięki Ci Boże za rozum który mi dałeś, jeśli nie rozumiesz uproszczę, nie ma Egicpjanina który mnie nie chciał bo sama ich nie chciałam i miałam gdzieś ich fałszywe zaloty i romantyczne słówka. Jeśli nadal masz zamiar wypalać z jakimiś glupimi pytaniami pomimo tego co zostało napisane wcześniej to miej świadomość że świadczy to o poziomie twojej inteligencji. Ale patrząc na dyskusje tutaj nie jest ona za wysoka. Pozdrówcie waszych habibi, może w najbliższym czasie zrobię to osobiście, przy okazji pozdrawiając wszystkie kolejne dzi... przy ich bokach a wy rozmyślajcie dalej czy jesteście jedyne. Żeby wam zdjęcia pod nos podstawiać to i tak w swojej głupocie nie uwierzycie w nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 Re: Podrywacze z Oasisa 26.03.06, 11:27 Popieram w 100% !!! Moze to co napisalas oswieci te durrne baby.Tu nie chodzi tylko o nie ale o zdrowie naszego spoleczenstwa.Przytachaja od arabusow jakies syfy do Polski.Pewnie tutaj zostawily chlopakow i mezow tam poszalaly i teraz zaspokojone siedza przy boku polaka (tfu!) Odkrylem to forum dopiero dzisiaj i swietnie sie bawie czytajac! Swietna rozrywka czytajac jak glupim mozna byc. Odpowiedz Link Zgłoś
prostababa Re: Podrywacze z Oasisa 24.02.06, 13:50 ty krycha chyba nigdy w egipcie nie byłaś sieroto tam nawet stare babcie mają rwanie biznes jest biznes i chłopaki muszą z czegoś żyć Odpowiedz Link Zgłoś
megann.i Re: Podrywacze z Oasisa 05.03.06, 10:47 prostababa napisała: > ty krycha chyba nigdy w egipcie nie byłaś sieroto > tam nawet stare babcie mają rwanie biznes jest biznes i chłopaki muszą z czegośżyć To świeta prawda, rok temu byłam w Egipcie razem z moja ciotka (46lat) i jej koleżanką (w tym samym wieku) i wiesz jakie mialy powodzenie? Babcie sobie poszalały że hej!, nawet na disco były, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
potatos Re: Podrywacze z Oasisa 18.06.06, 17:33 ha,ha,ha)))))))))) ale jaja ))))) dajcie im pisac to lepsze niz serial brazylijski Odpowiedz Link Zgłoś