Dodaj do ulubionych

Podrywacze z Oasisa

26.07.05, 10:15
Mohamed i Ashraf. Po ustaleniu faktow ostrzegam was dziewczyny
Obserwuj wątek
    • ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 26.07.05, 12:02
      A czterdziestu rozbojników też tam było??
      • ciocia-dobra-rada Re: Podrywacze z Oasisa 26.07.05, 12:04
        nie byl tylko rumcajs!!ten kolo to dopiero jest jazyyyy!!ma cipage i w ogole
        jest git
    • turecka Re: Podrywacze z Oasisa 26.07.05, 22:18
      no to opowiadaj......
      • milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 27.07.05, 10:21
        Jednym zdaniem:od dluzszego czasu pisze ze teskni,co czuje,wspomina a
        dowiedzialam sie ze mieszka z inna.Ashraf takze zostal juz rozgryziony przez
        kilka osob zagladajacych tu.
        • misia1112 Re: Podrywacze z Oasisa 27.07.05, 17:59
          ale z Oasisa czy Alfa Star?
          • milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 28.07.05, 08:17
            z Oasisa
            • morimoto34 Re: Podrywacze z Oasisa 28.07.05, 21:01
              To jest forum kurewek czy normalnych kobiet. Co Wy takie naiwne jesteście.
              Latacie za tymi brudasami a potem płaczecie że Was oszukali. Obudżcie sie
              jesteście kolejnymi do zaliczenia. Gdzie Wasza inteligencja ????
              • hazira Re: Podrywacze z Oasisa 29.07.05, 12:15
                Powiedziałabym gdzie,ale mi trochę wstyd używać słów powszechnie uznawanych za
                obelżywe....W naszym języku mało jest ładnych określeń części ciała od pasa w dół.
                • milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 29.07.05, 12:48
                  Przyznaje bylam naiwna, bylam bo mam nauczke. Ale posadzanie mnie o kur... to
                  chyba lekka przesada. Myslicie ze tak mi lekko i przyjemnie? Mylicie sie bo
                  naprawde zle sie z tym czuje. Sama sie o tym przekonalam i wnioski juz
                  wyciagnelam. Wam radze natomiast pohamowac swoje osady ludzi ktorych znacie
                  tylko z internetu, nazywanie ich kur..., dziw... itp Jesli ktoras z tych
                  dziewczyn nie zrozumiala jeszcze to moze faktycznie dobrze ja nazywacie, ja
                  natomiast nauczke juz dostalam wiec prosze bez epitetow.
                  • ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 29.07.05, 14:57
                    o jakiej ty nauczce dziewczyno mówisz. najpierw du...py dajesz po katach a teraz
                    sie wyżalasz i chcesz zeby wszyscy ci współczuli i co jeszcze?? trzeba było sie
                    z brudasami nie zadawać !!
                  • orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 21.10.05, 15:26
                    Czy mowisz o Mohamedzie Samirze? Jego znam slabo ale znam sporo jego znajomych
                    z Hurgady. On nie pracowal dla Oasis Tours a dla Cairo Express Travel. Teraz
                    wyjechal do Jordani. Z twojego opisu wynika ze bylas tam turystycznie wiec byla
                    conajmniej jeszcze jedna inna - jakas polska rezydentka. Co do Ashrafa to
                    podpytam znajomych. Zreszta jak zajrzalam na to forum to sie przerazilam jak
                    jestescie naiwne. Siedzialam w Egipcie dosc dlugo i dziwie sie wam dziewczyny
                    ze sie tak dajecie nabierac. Karolina
                    • milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 07.11.05, 13:12
                      Taaaak,dokladnie o nim.Nie interesuje mnie co teraz robi i itp.Dla mnie to
                      stara przeszlosc niewarta nawet jednego wspomnienia po tym co sie
                      dowiedzialam.Dla mnie to moglby nawet i nie zyc i to mnie nie ruszy.Klamstwo za
                      klamstwem,na szczescie sporo osob ktore sa w stanie dowiedzialo sie o nim kilku
                      ciekawych rzeczy wiec lepiej pozno niz wcale przekonalam sie o tej meskiej
                      dzi...
                    • snak77 Re: Podrywacze z Oasisa 07.11.05, 14:19
                      A czego dowiedziałaś się o tym drugim? to znaczy o Ashrafie? Masz jakieś
                      interesujące wieści? Zapewne jest taki sam jak i ten pierwszy, zresztą już
                      niejedno o nim słyszałam ale ciekawa jestem czy naprawdę jest taki zakłamany?
                      Ślubu z nm nie planuję więc opinie typu: jestś głupia mnie nie ineresują.
                      Naiwna nie jestem ale ciekawa tak:-) pozdrawiam
                      • orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 09.01.06, 11:06
                        Nie wiem czy on jest jeszcze w Polsce bo sporo czasu nie gadałam z ludźmi ale
                        powiem ci coś co powinno ci wystarczyś - po moich wypowiedziach tutaj napisały
                        do mnie dokładnie 3 inne dziewczyny w sprawie jednego i 2 (w tym jedna
                        rosjanka!) w sprawie drugiego. Kręcą na boku, w zasadzie to leciałyście jedna
                        po drugiej w ich "organizerze"
                        • milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 04.02.06, 03:24
                          Juz lepiej nie opowiadaj wiecej.Ich szczerosc ma tyle wspolnego ze szczeroscia
                          jaka my znamy,no przynajmniej jaka ja znam ze lepiej nie mowic.Najlepsze jest
                          to ze z autopsji wiem ze przysiegaja na nie wiadomo co,na milosc,na rodzine,na
                          swoje zycie ze to klamstwa i bzdury pisane przez ludzi uprzedzonych do nich,ze
                          oni mowia prawde a zli ludzie ktorzy wcale nie nie znaja ich osobiscie pisza
                          takie bzdury.A oni nigdy nie znali takiej dziewczyny i po co mieliby klamac.A
                          ja po malym sledztwie dowiedzialam sie nawet jak nazywa sie jego dziewczyna i
                          faktycznie jest rezydentka.Ale z nia tez juz nie jest.A skoro tak to pewnie
                          pcha juz inna.Oni wszyscy nie sa warci nawet spluniecia na nich.Mam tylko
                          nadzieje ze pare dziewczyn przeczyta to i zastanowi sie czy naprawde jest
                          warto...
                        • misia1112 Re: Podrywacze z Oasisa 21.02.06, 15:56
                          o którym Wy mówicie Ashrafie? z jakiego biura?
              • olo3000 Re: Podrywacze z Oasisa 26.03.06, 11:14
                hehe - bravo!
                Kurcze ale super sie bawie czytajac te kretyńskie forum! :) Po prostu świetny
                sposob na niedzielny poranek przy kawie.Jak sie bede nudzil to policze ile na
                tym forum jest glupich dziewczyn.
            • ciocia-dobra-rada Re: Podrywacze z Oasisa 31.07.05, 10:21
              ja rozryzlam tego 2!!ostrzegam was dziewczyny!!!dobieral sei do mojego alibaby:
              (walnelam mu strzala:)
    • ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 01.08.05, 12:26
      ja go znam ta napewno ten!! plfoto.com/zdjecie.php?picture=693685 alez
      ty masz gust dziewczyno pozazdroscić poprostu !! pozazdrościć!
      • hazira Re: Podrywacze z Oasisa 02.08.05, 18:54
        Ciocia! Toż ci się poknociło, nie ta fotka z albumu! Toć to Hindus...nie Arab.
        • ciocia-wiertarka Re: Podrywacze z Oasisa 03.08.05, 14:41
          JA CIE ROZGRYZŁAM !! TAK MÓWISZ BO ZAZDROŚCISZ!!
    • koralgol2 Re: Podrywacze z Oasisa 02.08.05, 23:17
      a w jakim hotelu bylas ? moze w roma????
    • shoko Re: Podrywacze z Oasisa 14.02.06, 11:45
      Droga Milutka26,
      ciesze sie ze mialas tak wspaniale "chwile" z Mohamedem. Ale niestety chyba troche koloryzujesz. Jestem dosyc dobra znajoma Mohameda ( i wyobraz sobie nigdy z nim nie spalam), z turystkami polskimi od dawna nie ma juz kontaktow, w Hrg nie mieszka juz od paru miesiecy... Wiec jezeli chcesz sie chwalic swoimi podbojami, to staraj sie trzymac prawdy.
      • orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 14.02.06, 23:50
        A gdzie tu klamia? Z tego co wiem siedzi w Kairze, przynajmniej ostatnio jak
        pytalam w nieswoim imieniu o niego, do Jordani nie wyjechal, mial wracac do
        Hurghady. Moze zanim cos napiszesz popatrz nad daty bo temat ciagnie sie od pol
        roku...
      • milutka26 Re: Podrywacze z Oasisa 18.02.06, 01:21
        Wiec jezeli chcesz sie chwalic swoimi podboja
        > mi, to staraj sie trzymac prawdy.

Skąd taki zawistny ton i gdzie ja kłamię?W którym miejscu chwalę się swoimi
        podbojami?Nie spalaś z nim bo pewnie spalaś z innym,a oni wszyscy tacy sami,nic
        nie warci.Calą dyskusję rozpoczęłam w lipcu i rzeczy których się dowiedziałam
        sa prawdziwe,jeśli chcesz się przekonać zapraszam do korespondencji prywatnej
        na pocztę jeśli zarzucasz mi kłamstwo.I gratuluję przyjaciela-kłamcy o wielu
        twarzach,myślącego .... a nie glową któremu chodzi tylko o jedno i zrobi
        wszystko żeby to zdobyć nawet będzie wmawiał największe kłamstwa.Chcesz się
        jeszcze pochwalić jakimiś znajomościami?A może to zazdość bo jesteś kolejną
        która tak jak ja kiedyś myślisz ze mówi ci prawdę?Przecież to tutaj spotykamy
        się my,te które słyszały to samo choć nie wiedziały o istnieniu drugiej a
        często nawet trzeciej i czwartej.Żałuję że uwierzyłam i przekonałam się jak
        można być naiwnym a w oczach innych łatwą i puszczalską.
        • orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 18.02.06, 14:21
          Hahaha ale bylyby jaja!To nie pierwszy juz raz dziewczynki kloca sie tutaj o to
          ktora jest ze swoim habibi i ktora zna prawde.To lepsze niz telenowele.Ja wiem
          o 3,bedzie 4 w tym gronie czy nie??? Hahaha.Litosci.Jestescie zalosne.Dzieki ci
          panie za rozum ktory mi dales ze nie uwierzylam zadnemu z tych wielkich magikow
          i czarodziejow!Popracujcie nad swoja naiwnoscia,latwowiernoscia a przede
          wszystkim puszczalstwem!!!Wiecej tu nie zajrze bo to kolko szybkich cichodajek
          klocacych sie miedzy soba czyj on jest.Nie dziwcie sie ze taka a nie inna
          opinia jest o was bo jesli jestescie naiwne,glupie,latwowierne a przy tym
          szybkie jak hamburgery z mcdonalda to nikt normalny nie spojrzy na was
          normalnie.Moze swoje historie zostawiajcie dla siebie i nie dzielcie sie nimi
          na ogolniedostepnych stronach bo potem sie zloscicie ze ludzie sie z was smieja
          i patrza jak na zwykle dziwki.Ale kazdy ma to na co zasluguje a jesli chcecie
          miec tych dziwkarzy to nie dziwcie sie tym wszystkim znienawidzonym ktorzy
          smieja sie z was tutaj.Dobre wychowanie powstrzymuje mnie od wymienienia
          pseudonimow osob ktore pytaly o tych mohameda, ashrafa a takze o pana zabke,
          mohameda i naggiego.Nie bede publicznie pisac tego co pisza ludzie w
          wiadomosciach prywatnych ale widze ze chocbym i milion razy pisala ze nie
          jestescie same to i tak to do was nie dotrze a pozniej jeszcze nazwiecie mnie
          klamca tak jak kilka razy to mialo miejsce jak sie dajki posprzeczaly w innych
          rozmowach.Zal mi was.Ale widze ze glupich nie brakuje po pytaniach czy znacie
          tego, tamtego i tego co piszecie do mnie na prywatna skrzynke.Wiec szalejcie ze
          swoimi przewodnikami,bramkarzami,barmanami,masazystami,kelnerami,chlopcami
          plazowymi i hotelowymi,taksowkarzami,kierowcami ale oszczedzcie normalnym
          ludziom tego zdziwienia i innym negatywnych odczuc na temat waszej
          glupoty,dziwkarstwa,naiwnosci i latwowiernosci.Osob ktore ogladaja ten dzial bo
          szukaja informacji o "swoim" wybranku jest 2 razy wiecej niz piszacych tutaj a
          bedac w Egipcie widzialam jeszcze drugie tyle napalonych niewyzytych bab
          lajdaczacych sie z nimi.Wiec jest was duzo i to przeraza a jednoczesnie budzi
          odraze i odpycha od was.Wiec zamiast wypisywac durnoty o uzytkowniku np stassio
          i innych zastanowcie sie skad takie opinie o was bo gdyby OBOP zrobil ankiete
          to byscie sie zdolowaly ile osob o was tak mysli.Trzymajcie sie cieplo ze
          swoimi wspomnieniami jak bylo cudownie i depresjami jak to zaklamani falszywi
          ludzie wypisuja glupoty zeby oczernic wasze habibi.
          • annakrystyna Re: Podrywacze z Oasisa 22.02.06, 14:45
            Ciekawa jestem, po co w ogóle na to forum zaglądasz? Czyzby któryś Egipcjanin
            nie chciał Ciebie?
            • orka13 Re: Podrywacze z Oasisa 14.03.06, 14:57
              Miałam już nie pisać na tym forum ale odpiszę ci w drodze wyjątku. PRZECZYTAJ
              DOKŁADNIE WSZYSTKO CO NAPISAŁAM NA TYM FORUM. Nie należę na szczęście do grona
              rozkochanych w Egipcjanach panienek. Jestem na tyle mądra żeby sama decydować
              kogo chcę a kogo nie chcę, kto jest warty mnie a przez kogo miałabym się
              zeszmacić jak wy wszystkie. Pracowałam tam i poznałam sporo tych waszych
              playboyów i śmiać mi się chce jak czytam wasze żale. A o co tobie chodzi nie
              mam pojęcia. Jakieś kompleksy? Lepiej sobie wszystkie zróbcie badania na AIDS
              bo Egipt staje się powoli drugą Tajlandią czy RPA i wiem to z własnych
              obserwacji. Powtórzę ci jeszcze raz: Dzięki Ci Boże za rozum który mi dałeś,
              jeśli nie rozumiesz uproszczę, nie ma Egicpjanina który mnie nie chciał bo sama
              ich nie chciałam i miałam gdzieś ich fałszywe zaloty i romantyczne słówka.
              Jeśli nadal masz zamiar wypalać z jakimiś glupimi pytaniami pomimo tego co
              zostało napisane wcześniej to miej świadomość że świadczy to o poziomie twojej
              inteligencji. Ale patrząc na dyskusje tutaj nie jest ona za wysoka. Pozdrówcie
              waszych habibi, może w najbliższym czasie zrobię to osobiście, przy okazji
              pozdrawiając wszystkie kolejne dzi... przy ich bokach a wy rozmyślajcie dalej
              czy jesteście jedyne. Żeby wam zdjęcia pod nos podstawiać to i tak w swojej
              głupocie nie uwierzycie w nie.
              • misia1112 Re: Podrywacze z Oasisa 14.03.06, 23:33
                myślę, że masz rację
              • olo3000 Re: Podrywacze z Oasisa 26.03.06, 11:27
                Popieram w 100% !!! Moze to co napisalas oswieci te durrne baby.Tu nie chodzi
                tylko o nie ale o zdrowie naszego spoleczenstwa.Przytachaja od arabusow jakies
                syfy do Polski.Pewnie tutaj zostawily chlopakow i mezow tam poszalaly i teraz
                zaspokojone siedza przy boku polaka (tfu!)
                Odkrylem to forum dopiero dzisiaj i swietnie sie bawie czytajac!
                Swietna rozrywka czytajac jak glupim mozna byc.
    • prostababa Re: Podrywacze z Oasisa 24.02.06, 13:50
      ty krycha chyba nigdy w egipcie nie byłaś sieroto
      tam nawet stare babcie mają rwanie biznes jest biznes i chłopaki muszą z czegoś
      żyć
      • megann.i Re: Podrywacze z Oasisa 05.03.06, 10:47
        prostababa napisała:

> ty krycha chyba nigdy w egipcie nie byłaś sieroto
        > tam nawet stare babcie mają rwanie biznes jest biznes i chłopaki muszą z
        czegośżyć

To świeta prawda, rok temu byłam w Egipcie razem z moja ciotka (46lat) i jej
        koleżanką (w tym samym wieku) i wiesz jakie mialy powodzenie? Babcie sobie
        poszalały że hej!, nawet na disco były, hihi
    • potatos Re: Podrywacze z Oasisa 18.06.06, 17:33
      ha,ha,ha)))))))))) ale jaja ))))) dajcie im pisac to lepsze niz serial
      brazylijski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka